gelinlik ihtiyacim var

ayln19

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
20
1
arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ve tum konulari severek takip ediyorum.sizinle bir derdimi paylasmak iztiyorum isallah yardim edecek bir arkadas cikar.oncelikle adim aylin izmirde yasiyorum 22 yasindayim agustos ayinda nikahim var gecenlerde bir arkadas gelinligini ihtiyac sahibi birine hediye etmek istedigini gordum.hem cok duygulandim hemde biraz umutlandim aslinda bunu yazarken bile cok utaniyorum ama gelinlik ve bindalli bende nikahimda giymek istiyorum piyasada 1000 tl disinda gelinlik yok 2. eller de 500 tl den basliyor.nisanlimin ailesi yok ve madi konuda cok sikisik.benim aileminde durumu yok o yuzden gelinlik alamayacağim .bana odunc olarak geri gondermek sartiyla gelinligini vermek mutlu etmek isteyen varmi.eger boyle bir ark cikarsa cok mutlu olurum simdiden cok tesekkur ederim .

Bakalım, umarım şans eseri yakınlarda evlenmiş birileri vardır forumda ve uygun bedenli bir gelinlik bulunabilir :)

merhaba kizlar yanlis paylasimdan dolYlayi 2 gunlugune hesabim kapatilmisti smdi acildi bilginiz olsun

Daha geçen gün facebookta bir grupta bu paylaşımın aynısını gördüm ve birisi gönderebileceğiniz yazmıştı kişide çok sevinmişti o_O

merhaba kizlar yanlis paylasimdan dolYlayi 2 gunlugune hesabim kapatilmisti smdi acildi bilginiz olsun
kuzum bende iki gelinlik var. biri 36 beden özel dikim el işleme boncuklu. diğeri kabarık, özel tasarım bir gelinlik fransız korseli 38 bedene kadar rahat girer içine. eteğinde 8 metre kumaş kullanıldı. ilki beyaz ikincisi kırık beyaz.

kuzum bende iki gelinlik var. biri 36 beden özel dikim el işleme boncuklu. diğeri kabarık, özel tasarım bir gelinlik fransız korseli 38 bedene kadar rahat girer içine. eteğinde 8 metre kumaş kullanıldı. ilki beyaz ikincisi kırık beyaz.
merhaba canim ilgin için cok tesekr ederim 36 38 beden gayet rahat giyebiliyorum.senden ricam ikisininde resmini gonderirmisin birisini begeneyim

Böyle olaylar olunca gerçekten dürüstçe ihtiyacı olana da güvenimiz kalmıyor. Ne kadar çirkin bir davranış.

Ben de mesajlarla destek olmaya çalışıyodum. Kimseye güvenemeyeceğiz demek ki. Böyle saçmalık olmaz. Bir de 700 TL kim versin ikinci el çirkin bir nişanlığa.
I
Ben de mesajlarla destek olmaya çalışıyodum. Kimseye güvenemeyeceğiz demek ki. Böyle saçmalık olmaz. Bir de 700 TL kim versin ikinci el çirkin bir nişanlığa.
Insanları yargılamadan once bır dusunun ve oyle yargılayın.kustahlıga luzum yok.oncelıkle nısan elbısesı benım degıl samımı bır arkadasımın.nısamımın oldugu gun odunc alıp gıymıstım.satmak ıstedıgını soyledı ve bende onun ıcın bır konu actım.haddınemı dustu senın benı yarglamak.ostedgım gelınlıgı temızlıgını yaptrıp gerı gonderecegmde soyluyorum.tok acın halınden anlamaz o yuzden herseyın altında bır artnyed arae.yazık sızede gelısmemıs beynınzede acıyorum.yazık cok yazık

I

Insanları yargılamadan once bır dusunun ve oyle yargılayın.kustahlıga luzum yok.oncelıkle nısan elbısesı benım degıl samımı bır arkadasımın.nısamımın oldugu gun odunc alıp gıymıstım.satmak ıstedıgını soyledı ve bende onun ıcın bır konu actım.haddınemı dustu senın benı yarglamak.ostedgım gelınlıgı temızlıgını yaptrıp gerı gonderecegmde soyluyorum.tok acın halınden anlamaz o yuzden herseyın altında bır artnyed arae.yazık sızede gelısmemıs beynınzede acıyorum.yazık cok yazık

Bak ne yazmışsın " ...7 kat tulden olusan NİŞAN ELBİSEM 1 kez giyildi kuru temizleme yapildi 0 dan farki yok isteyene detayli resim yollarim.taç.tarlatan.ayakkabilar.kravat ve mendil hediyedir fiyat 700 tl..." Nişan elbisem yazıyor, birinci tekil şahıs iyelik eki yani. Ben de ona dayanarak yorum yapıyorum. Sonra da hakaret yiyorum. Resmen terbiyesizlik.

Bak ne yazmışsın " ...7 kat tulden olusan NİŞAN ELBİSEM 1 kez giyildi kuru temizleme yapildi 0 dan farki yok isteyene detayli resim yollarim.taç.tarlatan.ayakkabilar.kravat ve mendil hediyedir fiyat 700 tl..." Nişan elbisem yazıyor, birinci tekil şahıs iyelik eki yani. Ben de ona dayanarak yorum yapıyorum. Sonra da hakaret yiyorum. Resmen terbiyesizlik.
Ayln19 enaz iki kere giyilmiş madem bu nişanlık, siz forumda 1kere yazmışsınız

X