Gelinlik konusunda ne yapmalı?

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
selam kızlar buraya açılcak konu değil ama şimdilik bana göre dert sayılır :26:
ben gelinlik konusunda fikrinizi almak istiyorum dün bi moda evine gittim
yaşadığım yer küçük bi yer olduğu için gelinlikleri ölçülere göre izmirden getirten çok yer var sizce bu mantıklımı yoksa değilmi?

dün gittiğim moda evi açılalı 3 sene oldu modeller çok hoş normalde bi gelinlikçide gördüğüm modellerin dışında modeller var fakat ben emin olamıyorum görmeye alışkın olduğum modeller dışında bişeyler görmeye:26: onlar kendilerinden çok emin 25 senelik bir modacıyla çalışıyorlar ve banada şu güzel olur bu güzel olur diye fikir verdi modacı sizce onun dediklerine uymalımıyım yoksa istedigimde diretmelimiyim bilemiyorum???

bide normalde pahalı bi yer kampanya var şu an 1600 tl ye bindallı ve gelinlik içinde kiralık anlaştık. diğer yerlerde 1850 den falan başlıyo...ve kampanya dahilinde parayı peşin alıyolardı bende hemen veremeyiz dedim görüşelim sizi arayalım dediler akşam bana geri dönüş yaptılar ve görüşmeye gittim bana önden kapora verip teslimde kalanı vermemi kabul ettiler sağolsunlar. ama ben bu kararsızlğımı anlayamıyorum mesela ben etek ucu dantelini çok istiyorum ama onlar şu olursa o olmaz bu olursa bu olmaz diyolar.bide kaliteli bi yer yani bulundugum yerde en kaliteli moda evi dikimlerinide kendileri yapıyorlar. korkuyorum ya istedigim gibi olmazsa etmezse diye bu kararsızlığımdan nasıl kurtulabilirim.

Son düzenleme:
Siz kararsız iseniz bırakın modacılar sizin adınıza önerilerde bulunsun.

bağışlayın beni ama ben anlamadım beğendiğiniz modeller arasında mı kararsız kaldınız, yoksa başka yerlere mi bakmalıyım diye soruyorsunuz. benim de düğünüm olacak bu yaz.

canım kararsız kaldığım şey benim isteklerim dışında bana uyacak şeyler öneriyorlar iyi güzel ama ben bunu içime sindirmelimiyim yoksa isteklerimde diretmelimiyim :26: kendimi modacıyamı bırakmalıyım yani. ay ne zor işlermiş yaa gelinlikçi ara bi dert model seç bi dert rengini seç bi dert oyy oyy

canım bazı modeller varki her fiziğe gitmiyor.atıyorum bi model uzun boylulara güzel olurken kısa boylulara olmuyor yada balık etli birine uyan bi model uzun boylu zayıf biri için tavsiye edilmiyor.senin sıkıntın modelden yanamı yoksa güpürdü, danteldi, tüldü vs.den dolayımı

Son düzenleme:

ben olsam eğer ki mümkünse kendi istediğim içime sinen bir şeyi tercih ederdim. eğer mümkün değilse kendi istediğim modeli bulunamıyorsa modacılara bırakırdım.. bence önce kendi tercihin önemli

dantel olucak bu bi kesin canım benim emin olamadıgım evet kısayım biraz topluyum bana önerileri var ama benim aklımda hiç olmayan modeller değişiklik görmeye alışık değilim sanırım ben mesela ben etek ucunda dantel ve eteğin aralında dantel serpmeleri istiyorum olmaz sana gitmez diyolar :26:

ben olsam eğer ki mümkünse kendi istediğim içime sinen bir şeyi tercih ederdim. eğer mümkün değilse kendi istediğim modeli bulunamıyorsa modacılara bırakırdım.. bence önce kendi tercihin önemli

dediğin gibi yarın gidicem tam emin olmalıyım :26:

benim hazır alma imkanım olmadı moda evleri üzerine göre ayarlarız vs dediler ama kafama yatmadı tadilat işini sevmem üst bedenim 36 belim 34 olunca standart hiçbi gelinlik olmadı bende diktirdim kendi istediğim gibi değişiklikler yaptırdım kumaşı sıfırdan kendim seçtim aradaki tül şu kumaştan dışı bu kumaştan diye her halta karışma imkanım oldu

Şimdiye kadar evlenen arkadaslarim hepsinin dedigi asla hayalindeki gelinlik olmuyor çünkü sana vucuduna uymuyor...

Hepsi hayallerinin disindaki gelinlikleri giydiler ama çokta güzel oldular.. İsteklerinize birebir uyan gelinlik bazen sana yakismayabiliyor

Diktirecek misin gelinliği orasini anlamadim?

benimkide dikim olucak işe gidip gelirken yol üstünde inşallah sürekli kontrol etme imkanım olur

evet onlarda öyle diyolar sen beğeniyosun ediyosun ama bakalım güzel olucakmı yakışacakmı diyolar.

diktiricem canım bedenime göre

canım hazır beğenipte üstüne cuk oturan varsa al ama tadilat vs derlerse sakın bulaşma bu etek pantolona benzemez ağzı yüzü yamulur temelli senin bedenine göre dikilsin

canım hazır beğenipte üstüne cuk oturan varsa al ama tadilat vs derlerse sakın bulaşma bu etek pantolona benzemez ağzı yüzü yamulur temelli senin bedenine göre dikilsin

tamamen üstüme göre dikilcek canım herhangi bi model ayarlanmıcak

içime sinen ve bana yakısan bir şeyi tercih ederdim.

bende öyle istiyorum işte :26:

Model begenip ditirebilirsin de canımmm

bu akşam gidicem modeli tam netleştirip kaporasını ona göre ödicem model belli olmadan kapora ödenmez dimi sonuçta

modeli belırlemeden bnce kapora verme canm ..sonucta fikrin değişebilir baska bir dikimevine kayabilir

Kesinlikle istediğinde diret ve devamlı kontrol et. Ellerinde olan bir gelinliği sana kakalamasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…