- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
O zaman koşarak uzaklaş bence sen onlardan. Kaynanadan beterlermiş mübarekler. Senin gelinliğin, sen giyeceksin modacıya neymiş, içinde mi kalsın. Git bence bul başka bir yer. Burası en iyisi falan da deme, o yüzden bu kadar havadadır burunları. Biraz daha az havalı mütevazi bir yer olsun ama senin istediğin gibi olsun.
eğer burası olmazsa bursadan alıcam hemde satın alıcam nişanlım satın alalım diyor kiralayıpta gelinliğe bişey olmasın diyemi uğraşcan yoksa düğününlemi uğraşıcan diyor :26:
fikirlerin için teşekür ederim gerçekten çok işime yarayacakİçine nasıl siniyorsa o şekilde bir gelinlik al, ama yeni evli biri olarak nacizane tavsiyelerim;
-Bahsettiğin gibi kötü sürprizler olmaması için erken davran ve çokça provalarda her şeyi söyle çekingen davranma içine sinsin. Onların da tecrübelerinden faydalan alternatifler göstermelerini iste ama onlara bırakma tamamen
-Daha önce diktikleri gelinlikleri gör kullandıkları kumaşları incele. Ne istediğini belirle kafanda en azından kabataslak bir şey olsun
-Maddi durumun el veriyorsa gelinliği satın al, kiralık gelinliklerin içinde açma payı bulunur ve düzgün durmayabiliyor
-Beyaz renk değil de kırık beyaz, krem renkleri tercih edebilirsin onlar daha güzel sanki.
- Bir de yaşadığım sorunu yazayım gelinliğini dar dikmesinler biraz nefes alma payı bırak dar gelinlik hiçbir zaman rahat olmuyor saatlerce işkence resmen :) Mutluluklar dilerim şimdiden.
-

nişanlım satın alalım diyor geri götürmesi kuru temizlemesiyle uğraşmamak için. açıkçası ben renktende anlamıyorum netten model beğeniyoruz ediyoruz ama ekrumu kırık beyazmı anlamıyorumki :26: ordada bana bi kırık beyaz dedikleri bi de krem dedikleri renk gösterdiler zaten 2 model üstünde konuşuyoruz başka hiç bi modelden konuşmadık

Canim Bende gecen hafta gelinlik baktim...
Istanbulda oturuyorum... ayni senin durumuna geldim bende o zaman
Ben kabarik prenses model kuvarze bel istiyorum kadin yuvarlak belde ve hayal tulunde israr ediyor, önce peki dedim ama yok sinmiyor içime,
Gittim ertesi gun... sonunda pes etti! Tamam dedi:) cok mutlu oldum tam istedigim gibi yapicak..
Yani kesinlikle diretmelisin... senin istediğin gibi olmalı gelinlik...
Bu aradada ben daltel istemiyorum ama konusmustuk orda, kadin tasli ve dantelli gelinliklerin maliyeti yuksellttigi dantellerin ihtac mal oldugu icin fazla tuttugunu ve eteklerdeki dantelin maliyeti yukselttigini soyledi...
Birde kac gelinlikciye girdiysem hepsi kampanyadayiz dedi... blöf..
Bu arada ben pendikten satin aldim sıfır...
Prenses model straples, kuvarze bel, ekru renkte gelinligim
Çiçeği eldiveni taci duvağı gelinligi 1250 Tl
Bu arada resimdeki gelinlik avatar:)
neden kendi söyledikleri model için diretirlerki anlamam yaaa

Ozman bulunduğun şehirden alman daha mantıklı canım. Modelini eklesen bizde fikir versek ?
modelin resmi telimde çok belli olmuyorki ya :26: başka şehirden gelinlik alan varmıdır acaba :26: