Gelinlik konusunda ne yapmalı?

nasıl istiyorsanız öyle yaptırın.. bence her gelin güzeldir.. içinize sinmeyen gelinliği almayın..

yani canım benim şöyle bişey var artık dantel kullanılan iyi kumaştan dikilen tüm gelinlikler o fiyatlara.. bende 2500 lira üstü bi rakam verdim.. o da indirimli haliydi zaten.. istersen yine bi konuş ama bence git bak bir model beğen sonra fiyat için tekrar konuş.. :31:
baktın indirim yapmıyorlar inan içine sinmesinden daha değerli değil 100 200 lira.. çünkü az para değil ve içine sinmediği için değiştirme şansında olmayacak. seni mutsuz edicek bi gelinlikle en güzel gününde zehir olur.. :31:

sizinkide baya fiyatlıymış :26: ben danteldenmi vazgeçsem napsamki ya:26: satınmı aldınız gelinliğinizi ben kiralamak istiyodum ama satın almayıda düşünür oldum artık :31:

sizinkide baya fiyatlıymış :26: ben danteldenmi vazgeçsem napsamki ya:26: satınmı aldınız gelinliğinizi ben kiralamak istiyodum ama satın almayıda düşünür oldum artık :31:

ben satın aldım canım çünkü kira için 200 lira eksik istiyorlardı.. :31:
tabii senin kararın ama bak bi araştır iyice hemen vazgeçme öyle.. senin günün olacak o yüzden gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap. bunlar benim fikirlerim tabii.. :26:

ben satın aldım canım çünkü kira için 200 lira eksik istiyorlardı.. :31:
tabii senin kararın ama bak bi araştır iyice hemen vazgeçme öyle.. senin günün olacak o yüzden gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yap. bunlar benim fikirlerim tabii.. :26:

bursadaki en son gittigim moda evini aradım araştırdıklarımı söyledim (çünkü orada modell bakarken kendi yaşadığım yerdede bakacagımı söylemiştim) önce bindallısı içindemiydi diye sormak için aradım nolcakki dedi bindallı 50-100 tl bişey oda benden olur dedi modellerini netten gördüm.. etek ucu dantelinde bana böyle böyle diyorlar dedim olurmu öyle şey dedi ilk defa duyuyorum dedi :27: yani ben kadının benimle ilgilenmesini çok begendim benle bi abla gibi konuştu. o zaman hatta bi daha oraya gidememe ihtimalime karşı ölçülerimi bile almıştı ben senden haber beklicem dedi ortada hiç bişey yokken. bu yaptıgı bile çok hoş düşünceli bi davranış. ama korktugum şu bide burası aralıkta açılmış izmir firmalarıyla çalışıyor. acaba sıkıntı olurmu olmaz heralde ya çünkü nettende modellerine baktım çok güzel modelleri var ve fiyatta gayet makul bana burda 1600 kiralık fiyatı verdiler orda kadın bana 1200 satılık fiyatı verdi üstelik benim anlattıgım modele :26:

bursadaki en son gittigim moda evini aradım araştırdıklarımı söyledim (çünkü orada modell bakarken kendi yaşadığım yerdede bakacagımı söylemiştim) önce bindallısı içindemiydi diye sormak için aradım nolcakki dedi bindallı 50-100 tl bişey oda benden olur dedi modellerini netten gördüm.. etek ucu dantelinde bana böyle böyle diyorlar dedim olurmu öyle şey dedi ilk defa duyuyorum dedi :27: yani ben kadının benimle ilgilenmesini çok begendim benle bi abla gibi konuştu. o zaman hatta bi daha oraya gidememe ihtimalime karşı ölçülerimi bile almıştı ben senden haber beklicem dedi ortada hiç bişey yokken. bu yaptıgı bile çok hoş düşünceli bi davranış. ama korktugum şu bide burası aralıkta açılmış izmir firmalarıyla çalışıyor. acaba sıkıntı olurmu olmaz heralde ya çünkü nettende modellerine baktım çok güzel modelleri var ve fiyatta gayet makul bana burda 1600 kiralık fiyatı verdiler orda kadın bana 1200 satılık fiyatı verdi üstelik benim anlattıgım modele :26:

canım düğüne 6 ay var zaten daha vaktin var.. sen iyice araştır birkaç modaeviyle daha görüş.. eğer bu yer içine sindiyse yine gider orda diktirirsin. bi de uzak diye düşünme. ben Edirne'deyim şu an ailem Kocaeli'de düğünümde orda oldu. gelinliğimi de ordan aldım. benim gelebileceğim tarihlere göre prova tarihi belirledik.. Hiç sıkıntı yaşamadım. :31:
fiyat konusunda bişey diyemiyorum canım evet baya fark varmış ama ona göre kumaş-tül kalitesinde de fark olabilir.. sen bence bir dahaki gittiğinde uğra bu konuştuğun yere tüllere falan kendin bak kalın mı ince mi? kimi tül var yumuşacık oluyor akıyor kimisi sert model ne kadar güzel olsa da kendini göstermiyor.:26:

canım düğüne 6 ay var zaten daha vaktin var.. sen iyice araştır birkaç modaeviyle daha görüş.. eğer bu yer içine sindiyse yine gider orda diktirirsin. bi de uzak diye düşünme. ben Edirne'deyim şu an ailem Kocaeli'de düğünümde orda oldu. gelinliğimi de ordan aldım. benim gelebileceğim tarihlere göre prova tarihi belirledik.. Hiç sıkıntı yaşamadım. :31:
fiyat konusunda bişey diyemiyorum canım evet baya fark varmış ama ona göre kumaş-tül kalitesinde de fark olabilir.. sen bence bir dahaki gittiğinde uğra bu konuştuğun yere tüllere falan kendin bak kalın mı ince mi? kimi tül var yumuşacık oluyor akıyor kimisi sert model ne kadar güzel olsa da kendini göstermiyor.:26:

işte nette modellerini gördüm ya beğendim yani onlardan başka tül bana kullanmaz sanırım güven verdi bana ya ne bilim ama gelinlik konusuna bi kaç gün ara vermeye karar verdim kafam biraz rahatlasın diye. dün akşam bu kiralayacağım yere gittim kapatacaklarını sööylediler yarın akşam gel dediler gidiyimmi gitmiyimmi emin değilim açıkçası :26: gittim ben istedigim modeli anlatmaya geldim dedim etek ucu dantelini istiyorum bi kere dedim burdaki modeller sınırlı geldi bana dedim içime sinmeyen bişeyler var dedim o zaman sana başka bişey denicez yarın akşam gel dediler ama hiç gidesim yok :27:

işte nette modellerini gördüm ya beğendim yani onlardan başka tül bana kullanmaz sanırım güven verdi bana ya ne bilim ama gelinlik konusuna bi kaç gün ara vermeye karar verdim kafam biraz rahatlasın diye. dün akşam bu kiralayacağım yere gittim kapatacaklarını sööylediler yarın akşam gel dediler gidiyimmi gitmiyimmi emin değilim açıkçası :26: gittim ben istedigim modeli anlatmaya geldim dedim etek ucu dantelini istiyorum bi kere dedim burdaki modeller sınırlı geldi bana dedim içime sinmeyen bişeyler var dedim o zaman sana başka bişey denicez yarın akşam gel dediler ama hiç gidesim yok :27:

hmm ya canım içine sinmiyorsa hiç gitme.. insan rahatsızlık duyduğu zaman illa bir kulp takıyor.. sen bilirsin yinede.. dediğin gibi bir süre düşünme başka şeylere odaklan.. misal gelin çiçeğini alacağın ayakkabıyı bunları düşün. Zihnin boşalsın biraz.:16:

Canim ben gelinlik alırken sadece 2 gelinlik denedim bende etek uçlarında dantel istiyordum ama benim aldığım gelinlikte kalabalık duracağını söylediler bende etek uçlarına değil duvağa dantel yaptırdım. Bazı modellerde her yerine bir şey ekletirsen karmaşık durabiliyor. Birde bana fiyat fazla geldi bindallın nasıl bilmiyorum ama ben gelinliğimi dantel ve tülden 2100 e diktirdim. Ki benim diktirdiğim model en pahalılarından biriydi.

Canim ben gelinlik alırken sadece 2 gelinlik denedim bende etek uçlarında dantel istiyordum ama benim aldığım gelinlikte kalabalık duracağını söylediler bende etek uçlarına değil duvağa dantel yaptırdım. Bazı modellerde her yerine bir şey ekletirsen karmaşık durabiliyor. Birde bana fiyat fazla geldi bindallın nasıl bilmiyorum ama ben gelinliğimi dantel ve tülden 2100 e diktirdim. Ki benim diktirdiğim model en pahalılarından biriydi.

Yani kiralık fiyatı yüksek geldi.

hmm ya canım içine sinmiyorsa hiç gitme.. insan rahatsızlık duyduğu zaman illa bir kulp takıyor.. sen bilirsin yinede.. dediğin gibi bir süre düşünme başka şeylere odaklan.. misal gelin çiçeğini alacağın ayakkabıyı bunları düşün. Zihnin boşalsın biraz.:16:

aynen ayakkabı siparişimi bekletiyodum ne zamandır ayakkabı ve çiçek siparişimi verdim ohh :16:

Yani kiralık fiyatı yüksek geldi.

ne güzel sadece 2 gelinlik denemeniz :16: fiyat bana görede fazla ama yaşadığım yerdeki en uygun kiralık fiyato gerçekten

Canim Bende gecen hafta gelinlik baktim...

Istanbulda oturuyorum... ayni senin durumuna geldim bende o zaman

Ben kabarik prenses model kuvarze bel istiyorum kadin yuvarlak belde ve hayal tulunde israr ediyor, önce peki dedim ama yok sinmiyor içime,
Gittim ertesi gun... sonunda pes etti! Tamam dedi:) cok mutlu oldum tam istedigim gibi yapicak..

Yani kesinlikle diretmelisin... senin istediğin gibi olmalı gelinlik...

Bu aradada ben daltel istemiyorum ama konusmustuk orda, kadin tasli ve dantelli gelinliklerin maliyeti yuksellttigi dantellerin ihtac mal oldugu icin fazla tuttugunu ve eteklerdeki dantelin maliyeti yukselttigini soyledi...

Birde kac gelinlikciye girdiysem hepsi kampanyadayiz dedi... blöf..

Bu arada ben pendikten satin aldim sıfır...
Prenses model straples, kuvarze bel, ekru renkte gelinligim
Çiçeği eldiveni taci duvağı gelinligi 1250 Tl

Bu arada resimdeki gelinlik avatar:)

Derya merhaba ben sana dr hakan yenice konusunda ulasmaya calisiyorum kendisine ameliyat olucam ama endiseliyim senden bilgi almaya cok ihtiyacim var. ilgilenirsen sevinirim. Burun estetigi ile ilgili konulara yazdm gormeyince bide burdan sormak istedim

Derya merhaba ben sana dr hakan yenice konusunda ulasmaya calisiyorum kendisine ameliyat olucam ama endiseliyim senden bilgi almaya cok ihtiyacim var. ilgilenirsen sevinirim. Burun estetigi ile ilgili konulara yazdm gormeyince bide burdan sormak istedim

Canim sorabilirsin... yada estetikle ilgili konuya tekrar yorum yaparsan ordan cevaplayabilirim.. hangi konu başlığına yorum yaptigimi unuttum çünkü. Ama hakan bey cok iyi bi doktordu. Suan hangi hastanede bilmiyorum ama en son Kadıköy şifa hastanesindeydi

Ben 2009 du sanirim 5 yil oldu ameliyat olali...
Olmadan önce teyzemin oglu baska bi doktora ameliyat olmuştu, ve oda estetikti, devlet hastanesinde profosör du, teyzemin oglu hastanede 1gece yatip eve geldiginde cok sorunlu gecirdi ameliyat sonrasi süreci. Akıntısı sızıntısı sizlamasi ağrısı hic bitmedi ve gec toparlandi...

Been onu öyle görünce estetik sonrasi surec bu olsa gerek dedim ama vazgecmedim. Hakan beyle görüştüm, önce muayne etti, nefes darligina neden olan kemik var dedi ameliya gerek.... ben estetik olmak istedigimide belirttim ayni ameliyatta hem kemik aldi hem estetik yapti. 1 gece yatip eve geldim

Teyze oglundaki sıkıntı larin 10da 1ni yasamadim. Baya buyuk kemerli burnum vardi küçültme sonrasi guzel oldu:) ve inanilmaz rahat gecirdim ameliyat sonrasıni. Ne agri ne sizi ne akinti ne baskabirsey.
Demekki dedim doktorda marifet

Bide estetik oldugunu kimse anlamiyor burnumun. Ben hic onem vermedim ona anlasilmasin aman dogal olsun demedim. Sadece küçült dedim. Oda yapti vede cok dogal yapti. Ben estetik diyince sasiriyorlar

canım kararsız kaldığım şey benim isteklerim dışında bana uyacak şeyler öneriyorlar iyi güzel ama ben bunu içime sindirmelimiyim yoksa isteklerimde diretmelimiyim :26: kendimi modacıyamı bırakmalıyım yani. ay ne zor işlermiş yaa gelinlikçi ara bi dert model seç bi dert rengini seç bi dert oyy oyy :24:
önerileri dikkate al, üzerinde düşün ama aklına yatmayanı da kabul etme. önerilerle birlikte kendi istediklerini uygula. istediğin birkaç şey vardır gelinlikle ilgili. en çok istediklerine uyan bir model al, bazı şeylerden vazgeçmen gerekebilir ama en çok istediklerinden vazgeçme. bir orta yolu bul. istediğin her şeyin olması gelinliği karmaşık bir hale getirebilir o yüzden modaevinin önerilerini de bir kenara yaz bence.

Vücut tipine uygun olan modelleri modacılar tabiki çok daha iyi bilirler.
Etek ucuna dantel istiyorsan bu ekstraya girer ki- şuan bende aynı durumdayım.
Gelinliğimi ben kendim belirledim gidip vücuduma uyar mı diye danıştım ve çok iyi bi seçim olduğunu söylediler.Ve sanırım su damlası deniyo etek uçlarındaki dantellere, ona da normal maliyete 250 tl daha ekleyerek fiyat verdiler.
Önce vücuduna en çok yakışacak modelleri tespit et netten, sonra da hoşuna giden, içine sinen modeller arasında seçim yap bence.
Ve fiyatı da kiralama için çok buldum ben.Fakat küçük bi yerse ve seçim yapma durumun kısıtlıysa normal de olabilir.Ona bişey diyemem.

Back
X