Bunlar da cok tercih etmediğim, biraz daha kabarık modeller, az kalsın bugün annem ve nişanlımın ısrarı üzerine sonuncuyu satın alıyorduk,(son iki resim aynı gelinlik) iyi ki almamışım, beni sanki diğer gelinliklere göre daha basık, kısa boylu gösterdi, yada resimde öyle çıkmış, bilemedim, Eki Görüntüle 454422 Eki Görüntüle 454423 Eki Görüntüle 454424 Eki Görüntüle 454425 Eki Görüntüle 454426 Eki Görüntüle 454427 Eki Görüntüle 454428 Eki Görüntüle 454429 siz ne dersiniz?
Böyle modellerden mi alayım yoksa ilk yüklediğim resimlerden 3. veya 4. mü? Benim içime onlar daha yatmıştı..
Merhaba arkadaşlar,
Hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten karar vermemde çok yardımcı oldunuz. Gelinlik siparişimi sonunda verdim. İlk yüklediğim resimlerden balık gibi olan, 4. modeli alıyorum.
Teşekkürler...
Hah yorumumdan sonrasını gördüm 4 alıyormussunuz iyi karar tebriklerMerhaba arkadaşlar,
Hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten karar vermemde çok yardımcı oldunuz. Gelinlik siparişimi sonunda verdim. İlk yüklediğim resimlerden balık gibi olan, 4. modeli alıyorum.
Teşekkürler...
ben en çok 3. resmi beğendim .. Fiziğin çok güzel hepsini güzel taşımışsın biraz daha kabarıklarını düşünebilirsin bence eminim onlarda çok yakışıcaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?