• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinlik seçimi :/

sevimsizlerdeniz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
18
Merhabalar
Iki gelinlik arasında karar veremedim birbirlerine çok yakın modeller ama acaba hangisi :) birde kilo olarak malesef göbek problemi olanlar arasındayım sizce bu gelinlikler kapatır mı o_O:eek:
Screenshot_2014-11-04-17-40-36.webp
Screenshot_2014-11-15-01-20-03.webp

1.si canm. 2.sinin omuz duruslari çok kotu

:) aslında ilk baktığımda benide biraz rahatsız etmişti ama arkadaşlarım çok güzel dedikleri için kafamı çok karıştırdı :) benimle aynı fikirde biri şuanda daha net karar vermemi sağlayacak sanırım teşekkür ederim :)

Ben bir ay önce karar verdim kendini hiç sıkma akışına bırak kararın her an değişebiliyor benim düğünüme 24 gün kaldı hala yatakodamı beğenemedim

Oyy bir ömür mutluluklar dilerimm :) zaten her seferinde şu olsun bu olsun diye diye kafamı çok karıştırdım bende :/

ilk gelinligin omuzundaki o tuller olmzsa guzel ama bence ikincisi yaka kısmı daha hos

ilk gelinlik güzel ama omuz kısmında ki çiçekler hoşuma gitmedi. eğer gelinliğin sırt kısmı ipliyse sorun olmaz ama yinede göbek sorun oluyosa korse kullanailirsin ;)

aslında ikiside kabataslak aynı model, dantel farkı var. ilk fotoğraftakinin omuzlarındaki o gülleri çıkartırsak gayet güzel ben onu seçerdim.

ne korsesi canım benim, hemen rejim ve pilatese başla... korse gelinliği kurtaracak, sonrası? bunun balayı var, cicim ayları var:KK49:

Back
X