Gelinlik Seçimimiz

biz sana laf söyledikçe hırslanacaksın
ama ben dünyayı düşünüp bu israfa dur diyebilmek için sana kibar kibar yazıcam
ne kadar paran olursa olsun yapma arkadaşım
ki zaten paranız da yok
Bu kadar maddiyatçı, bu kadar israfçı, bu kadar sımarık olmamalısınız

yorumlarınıza ıhtıyacım var derken , senı kastetmemıstım. ayrılabılırsın..

Ben sahsima karsi bir yazi gormedigim icin konunuzun basinda, yaptim yorumlarimi.
Hersey satafat,hava atmak degildir,mutluluktur,sevgidir,asktir.Yoksa yani 10 tane gelinlik giy mutluluk yok neye yarar degil mi
Bu fazla istekleriniz inanin cok abarti.Sizi kirmak istemiyorum amacim bu degil ama cok sasirdim.

Ben sunu oneriyim. Ille de 3 gelinlik istiyorsaniz nisanliniz ustune dusen 1 gelinligi alsin, diger 2'sini siz tutturdugunuz icin siz alin. Sonucta luks bu.
Bir de sunu merak ediyorum. Siz nisanliniza 3 damatlik aliyor musunuz?

arkadaslar..hepinizin iyi niyetle yorum yazdıgınızın farkındayım..
inanın son bıkac gundur kafam okadar karıstı ki..
bende bıran sasırdım ne yapacagımı..
zamanınızı caldım, hakkınızı hella edin.
çok teşkkur ederım fikirleriniz için,
şunu anladım: evet 3 dugunum olacak bu gercek ama 3 gelınlık evet hem abartı hem nısanlıma yazık,
iyiki konu acmıs ve fıkırlerınızı almısım..
en azından yarın netlestı fıkrım..
hepinize teşekkür eder, Allah gönlünüze göre versin dilerim..
iyi geceler..
Allah baska dert vermesın dımı:))

bence alabiliyorsa alsın ya
buna karşı çıkmayan erkek bulmuş ya öpsün başına koysun
bundan sonra sevgililerime böyle bir öneri yapıcam
sevgiyi tarmak adına zorlu bir test

AMIN

Fikrinin degismesine sevindim,
1 gelinlik kafi diger gelinliklerin parasiyla,
baska bir ihtiyacinizi giderirsin yada birikim niyetine kenara atabilirsiniz

konu çözülmüş ama alacağın gelinliğin eklenip çıkarabilen parçaları olursa ikinizin de istediği olmuş olur :) şimdiden mutluluklar :)

Ben sunu oneriyim. Ille de 3 gelinlik istiyorsaniz nisanliniz ustune dusen 1 gelinligi alsin, diger 2'sini siz tutturdugunuz icin siz alin. Sonucta luks bu.
Bir de sunu merak ediyorum. Siz nisanliniza 3 damatlik aliyor musunuz?

konuyu kapatmıstım ama su nu soylemeden gecemeyecegım..
1- bız nısanlımla uc yıldrı beraber yasıyoruz..
2-o gelınlığimı kendısı degıl biz alacagız.. , butcemız ortak(lafını etmek bıle tuhaf gelıyor.. )
3-onada dıyorum damatlıgını bırınde beyaz dıgerınde sıyah gıy dıye:) ne gerek var abartma dıyor:))
bızde kız bunu yapar erkek bunu yapar asla olmadı..(içimde kalan bizim hiç bohcamız bile olmadı)
herseyı nısanlım yaptı.. hatta nısanımı bıle..bizde aıleden hiç destek yok (maddi acıdan).. evı esyayı hep nısanlım yaptı..
lüx derken,nişanlımla alacagız yıne.. hala uyumadan onu konustuk ıcınde hangısı var onu soyle bana dıye, bende bır tane uygun vardıya o olsun cok begendım dedım... gercekten begenmmedıgım sırf oonu zora sokmayım dıye dedım..ama mutsuzum..

Son düzenleme:
Verılen önerileri yanlış anlayıp aklınız sıra nişanlınızı kurtarıp kendınızı mutsuz yapmıssınız ..
Neden istemediğğiniz '' uygun '' gelınlıgı secıyorsunuz ?
Size ne nişanlınız nede burdakı arkadaslar ıstemedıgınızı alın gonlunuz kalsın dememıs ki ,
1 tane alın ıyısını alın demişler..
Benim de nacizane önerim : içinize sinen kaliteli 1 adet gelinlik almanız koktely tarzı olucak 3.dugunuz de şık güzel sade bir abiye ile dugununuzu tamamlamanız yonunde..
Boylelıkle hem farklılık yaratmıs olursunuz hem de ne nısanlınızın ne de sızın gonlunuz kırılmamıs olur..

çünkü içime sinen ucunnude gıymek.... onları gıymedıkten sonra ucunden bırını gıymek benım ıcın aynı..
demogoji yapmıyorum kesınlıkle..hıslerımı paylasıyorum sadece.......

çünkü içime sinen ucunnude gıymek.... onları gıymedıkten sonra ucunden bırını gıymek benım ıcın aynı..
demogoji yapmıyorum kesınlıkle..hıslerımı paylasıyorum sadece.......

Bugün gelinlik, yarın başka bir şeye takıntı yapacaksın benzer şekilde. Bence bu aşırılığını biraz köreltmelisin.

3 gelinliği geçtim de 3 düğün biraz saçma değil mi? 3 düğüne o kadar masraf yapıcağınıza tek bir tane yaparsınız ve 10 numara kalitede yaparsınız ayrıca paranız cebinize kalıcağından 1 tane istediğin gelinliği alırsın yani. Şimdiden Mutluluklar

Naçizane fikrim bir tane düğün yapın tam yapın.
Diğer ikisinin bütçesiyle süper bir balayı yapın.
Düğün nerede olursa olsun sizi seven insanlar zaten gelecektir.

Ben bi tane bile giymedim. Çok da problem olmadı.
3 ayrı gelinlikle 3 ayrı stüdyo fotografı da istiyor musunuz? :)
bence güzel bir gelinlik diktirin. nişanlınızın dediği gibi.

kim kardasianda düğününde 3 gelinlik giymişti.
ama onun maddiyatı sizle kıyaslanmaz. anca bu derece zengin insanların harcıdır bu. olanla yetinmeyi bilmekte bir erdemdir.

Bence zengin fakir farketmez, uc gelinlik simariklik ve gosteristen baska bisey degil...

Neyse karar vermisiniz... mutsuzum demissin ama inan mutluluk bir iki uc gelinlik giymeyle olmuyor... hic gelinlik giymeyip o kadar mesut ve mutlu olan insan taniyorum ki...

Umarim icine sinen, guzel bir gelinlik bulursun... mutluluklar dilerim...

Herkes bütçesine göre en güzelini ister tabi ki de ama şuanda 3 gelinlik almak istediğiniz için mutsuzsunuz ve emin olun ki düğünden sonra ben neden 3 tane gelinliğe bu kadar para verdim diye mutsuz olucaksınız..

Şahsen ben şuanda bazanın altında yatan gelinliğime neden o kadar para verdik diye üzülüyorum ki beğendiğim için ve eşim fiyatta sorun yaşamadığı için almıştık. Ama bütçeniz kısıtlıysa güzel bi gelinlik ve arkadaşlarınız için düzenliyeceğiniz kokteyl içinde yine beyaz çok şık bi elbise düşünebilirsiniz. 3 düğünde de aynı gelinliği giymeniz inanın kimse tarafından yadırganmaz ama farklı gelinlik giymek özellikle durumunuz bilen tanıdıklarınız tarafından daha garip karşılanabilir.

Bence bu fikrinizi tekrardan gözden geçirin naçizane bi arkadaş tavsiyesi.. Yinede istediğinizi yapmakta özgürsünüz ama gelinliğe vericeğiniz parayla çok güzel bi balayı yapabilirsiniz yada ne biliyim varsa herhangi bi eksiğinizi tamamlayabilirsiniz. Düğünden sonra keşke dememeniz dileğiyle..

Bence bi gelinligi farkli tasarimlar yaparak giyebilirsiiz mesela bi dügünde duvağı farklı olur diğerinde saç aksesuarı yada strplez ise üstüne bolero giyerek farkli bi gelinlik olmus olur nacizane fikrim tabi size kalmıs mutluluklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…