- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
- 373
- Konu Sahibi BalikEsirli
-
Zaten 3 yildir evli gibi yasiyorsunuz ayni evde,
evliligin, dugunun, gelinligin bir anlami kaldimi ki? Bir de 3 tane.
Bence kesinlikle 3 tane giyin,giyemesseniz nisanliniza daha yazik olur, bir ömur cenenizden kurtulamaz istedigimi yapamadin diye.Kendiniz soylemissiniz olmazsa basina kakarim diye.Onun icin ne yapin edin giyin, simdi yazik olsun cocuga..
mutluluklar sizede..
evet kulfet gorenler olmus 3 dugunu, olabılır malesef oyle olması gerekıyordu, ben 3 dugun olsun demedım.
insanları tasımak cok daha masaflı ve zor, gelen kendı ımkanıyla gelsın olmuyor.herkes ozel ılgı beklıyor.
bu arada aynı yerlerde evlenıyormusuz:))benımde bırı nıgde..
tatlım kendi ağzınla demişsin ailelerden tek kuruş gelmedi herşeyi nişanlım kendi yaptı diye, yine kendi bileceğin iştir karışmak gibi olmasın ama 5,000 tl çok büyük bir masraf bunun düğün salonu parası yemesi içmesi takısı ev masrafı daha daha daha....Merhabalar,
Uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum..yine sıkıntılarımla tabi..
Ne yapacağımı nasıl davranacagımı sasırdıgım ıcın sızlere sormak ıstıyorum.
Yaklasık 2 ay sonra düğünüm ve 3 yerde olacak..
ve ben 3 ayrı yerde farklı gelınlıkler ıstıyorum.. ve bir gelinlikçi ilede görüştüm toplamda 5 bin tl istiyor ücüne..
Ve ben bunun ıcın durumumuz cok olmadıgından kredı bıle cektım..( herseyımı nisanlım yaptı ev esya vs. ailelerden tek kurus gelmedı..)
tamam zor durumdayız anlıyorum ama içimde kalacak seyi sırf maddiyat yuzunden ertelemek ıstemıyorum.
çünkü kendımı bılıyorum takıntılıyım ve nısanlımın sureklı başına kakarım bana ıstedıgımı gıydırmedın dıye..
o ıse 1 tane olsun daha uygun olsun taraftarı..
nasıl davranayım ne dıyeyım sasırdım..
sabah artık bır seye karar verıp dıktırmeye baslayacagız..
fikirlierinize ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler,
saygılar....
Evet öyle gerçekten, hadi o kadar insan bi mucizeyle geldi diyelim, ağırlayacak yer imkansız bu kez..
Memleketler farklı olunca 2 düğün kafadan şart oluyor..
3. kokteyl de mantıklı, diğer düğünler kadar büyük olmaz muhtemelen ancak kişi sayısına uygun ayarlanabilir, siz de arkadaşlarınızın düğünlerine katılmışsınızdır neticede..
Niğde fena bir yer değil, havası hoş..
Mutluluklar dilerim.. (;
bir tanıdığımız da iki düğün yaptı çok lüks otellerde, 2 ay sonra falan babasının evine döndü sonra çocuk oldu durum gene aynı muallakta hala evlilikleri, başka bir olayda da düğünde takı meselesi yüzünden kavga çıkmıstı bir taraf az taktı diye, kız hastalanınca anında babasının evinin yolunu gösterdiler, gösteriş meraklısı insanların sonu bu oluyor genelde, size önerim sevgi saygı ve huzurunuza şimdiden daha çok önem verin ki; gelinlikle, düğünlerle, şenliklerle bir evliliğin yürümeyeceğinin farkına geç varmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?