Gelinlik Seçimimiz

Şurada maddiyatla ilgili konular açan ve evlenemeyen bunca insan varken bu yaptığınız şımarıklığın daniskası olsa da, yukardaki yoruma katılıyorum.
Mantıklı ve yaratıcı bir fikir.

Ne öyle evde kalmışta adak adamışlar gibi 3 düğün 3 gelinlik. Ne saçma şey. Böyle bir hayalide ilk defa duyuyorum. Gelinlikçiye al bu parayı ben yiyemedim sen ye diyeceksiniz heralde.

insanlar tek gelinliği nereye koyacağını bılemıyor nasıl satıcanı düşünüyor

bence evlendiğinizde keşke abartmasaymışım dıceksınız çünkü o gelinlere yer lazım tabı maddı olarakta sıkışıyor ınsan duuğun sonrası ozamanda sık sık aklınıza gelir naptım ben dıye

evlenmeden önce ve evlendıkten sonrakı fıkırlerımız değişkenlık gösterebılıyor mesela düğün öncesı mobılyayı daha gösterişlei falan tercıh ederız ama düğün geçince ah keşke sade kullanışlı bişiler alsaymışım dıyor ınsan ve bunun farkına ancak evlenınce varabılıyor uyaran olmayınca

3 düğün 3 gelinlik çok enteresan bir istek. Biz de farklı memleketlerdeyiz ama ben iki aile için de 2 düğün düşünmüyorum.
Bencce bu tarz isteklerinizi bastırmayı bilmelisiniz, insan ister, istemenin sonu yok ama bu istekler de biraz makul olmalı.
Esas amaç yuva kurmak mı yoksa ona buna gösteriş yapmak mı?

bana; alınma ama maymun iştahlılık ve görmemişlik gibi geldi.düğüne gelenler de birçok gelinliğin olduğunu o gün konuşacaklar sonrasında unutacaklar ama siz o gelinliğin borçlarını yıllarca unutamayacaksınız.akıllılık edip alın şöyle güzel,yakışan 1 gelinlik,paranız kalıyorsa da güzel bir set yaptırın.daha ne olsun? Allah, çok gelinlik isterken çaresiz dert vermesin dua edin.

Hayal kurmak güzel gerçekten, yeter ki insan ne kadarını hayata geçireceğine mantığıyla karar versin

Çoğu şey için durum varsa yapılsın diye düşünürüm, ama bu çok gereksiz ki durumunuz yok bir de.
Kredi çekmişsiniz bir de.

Ikişer saat giyeceksiniz, sonra aylarca gelinlik borcu ödeyeceksiniz.

Ha üç gelinlik almışsınız, ha o parayı çöpe atmışsınız. Aynı şey.

nişanlında peygamber sabrı var sanırım. ben olsam bu isteğinde direten kişiyi çoktan terketmiştim

bir de o kadar aç açıkta olan canlı (insan ya da hayvan) varken yazık yaa gerçekten yazık. Allah doğru yoldan saptırmasın kimseyi. sen de bi gaflete düştün sanırım umarım en kısa zamnda daha makul düşünmeyeın başlarsın

Bence 1 tane gelinliği 3 ayrı şekilde giyebilirsin. Birinde straplez, birinde tek omuzlu, birinde taşlı askı. Ya da belinde taş aksesuarı takarsın , birinde de pembe kurdele vs. Saçını birinde sal birinde dağınık topuz yaptır birinde sıkı topuz. Ne bileyim şımarıklıktansa çözüm odaklı olmaya çalışın

Tuhaf valla ben daha 1nisanlik begenemedim siz 3 tane diyorsunuz :) ama abartı bence üç gelinlik... Yine de siz bilirsiniz.

3 gelinlik bencede çok abartılı. gelinlik çok özel birşey bence bir tane olsun ve zarif olsun. sen 3 taneyi giyersen gelinliğin ne anlamı kalacak yakında bütün katıldığın düğünlere gelinlikle gitmek isteyebilirsin:):) şaka bi yana bi tane olsun tam olsun. bu kadar kasmaya gerek varmı maddi durumunuzu düşün evlendikten sonrasını düşün... bir gelinlik neyine yetmiyor yahu

maddiyatın olsa al tabi ama sırf içinde kalmasın diye kredi cekmek cok ama çok komik
sonra kafanı taşlara vurma
belki yorumlara alınabilrisin ama istediğin şeyler cok abartı
daha yaşın küçüktür eminim lütfen burdakileri dinle ve sakın gidip paranı çöpe atma

3 düğün yapmak da cok gereksiz
1 düğün yap gelecek adam zaten gelir

sana şunu da söyliyim ne kadar güzel olursa olsun zaten kusur bulmak isteyen gelinliğine de düğününe de kusur bulacaktır şüphen olmasın
seni cekemeyenler orda pusu kurup aman çok kötü olmus derler zaten
o yüzden 1 gelinlikle 1 düğün yap ki normal olanı da budur

kısacası ayagını yorganına göre uzat

5000 liraya ya çok muhteşem bi gelinlik alır 3 düğünde de giyersiniz ya da 5000 liraya 3 tane vasat gelinlik alırsınız.
Sizce hangisi daha mantıklı?

3 gelinlik gerçekten saçma. Hadi çok çok zenginsiniz durumunuz var diyelim (ki o zaman bile gereksiz ama hayalim diyorsun ) o zaman alırsın. Nişanlını ve ailesini gerçekten bu fikirle çok üzersin. Sana belli etmeseler bile arkandan konuşan çok olur. Çünkü 3 gelinlik ben ilk defa duyuyorum, normal birşey değil bu. Haliyle nişanlının ailesi onları gereksiz bir hayal yüzünden zora soktuğun için sana karşı ister istemez kırılabilirler.

3 gelinliğin yanı sıra 3 düğün de gereksiz.

aileniz arkadaşlarınız düğün onlara yakın bir yerde olmazsa düğüne gelmicekler mi?

sizin düğününüzde bulunmak isteyen nerede olursa olsun gelir.herkes için ayrı ayrı düğün yapmak da ne?

bir düğün bile masrafken üç düğün üç gelinlik?

bence siz 3 tane de balayı yapın:118:

bencede 3 gelinlik fazla bir gelinlik neyinize yetmiyor onun yerine evine eşya al gelilik sonuçta sararacak öyle değil mi

şimdi çok haklı olarak böyle düşünüyorsunuz fakat bence gereksiz masraf sonra borcunu öderken zorlanınca pişman olabilirsiniz sizin bir değil 3 tane düğününüz olacakmış bir düğünü yapamayacak durumda olan insanlar var tabiki mutlaka her şeyin en iyisini hakediyorsunuz ama sonra vicdan azabı çekmek de var bir tane olsun en mükemmeli olsun demek daha mantıklı geliyor bana

kusura bakmayın ama 3 gelinlik nedir ya insanlar 1 tane alıyo 2 3 saat giyip bi kenara kaldırıyor siz bide 3 taneden bahsediyorsunuz onlara vereceğiniz paraya bi eşya alırsınz yada başka bi ihtiyacınızı. üzgünüm ama çok bencilsiniz 3 gelinlik olmazsa içinize sinmiyo hayaliniz o. evlilik düğün gelinlik hayalleri genç kızların sevdikleri adamla mutlu bir hayata adım atma hayalinin küçük ayrıntılarıdır sadece siz bnce sadece gelinlik odaklı maddiyat odaklı bakıyorsunuz olaya .. mutluluklar ..

Zaten 3 yildir evli gibi yasiyorsunuz ayni evde,
evliligin, dugunun, gelinligin bir anlami kaldimi ki? Bir de 3 tane.

Bence kesinlikle 3 tane giyin,giyemesseniz nisanliniza daha yazik olur, bir ömur cenenizden kurtulamaz istedigimi yapamadin diye.Kendiniz soylemissiniz olmazsa basina kakarim diye.Onun icin ne yapin edin giyin, simdi yazik olsun cocuga..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…