Zaten bizim taraftan hiçbir şey istemedik masrafa koymadık daha doğrusu koymadım yani bilemiyorum bu gelinlik kınalık vs masraflı mı oluyor maddi durumları orta her şeye göre bütçeleri var birde ben istemiyorum o şehirden bakmak gideceğim zaman evle mi uğraşayım eşyalarla mı yoksa gelinlikle miGelinlik tekrari olan bir sey degil icine sinen olmali. Dugun icin 3 seyi onemsedim gelinlik fotograf ve balayi
Ben sabah kuaforde giydim eve donene kadar uzerimde 15 16 saat kaldi baska sehirdeydi en iyi ihtimal ile 7 8 saat kalacak uzerimde tas gibi kalip gibi durmustu 3 saatte gelinlik cikaran kim yahu?
40 bin tl ikisi için ne cok ne az bence yapilmasi gereken ideal bir masraf
Daim olsun mutluluğunuzbu kacinci konunuz ayni seyle ilgili, hala bir mutabik olamadiniz mi?
ben olsam bunca tantana aylarimi harcayacagima kendi gelinligimi kendim alirdim, onlar da damatligini alsinlar biplesin gitsinler. uc kurusluk elbise icin duydugunuz kacinci laf?
*böyle bir kere giyilecek seylere verilen fahis rakamlar bana sacma geldigi icin tatlis beyaz elbiseyle evlenecegim ben. ustelik kendim alacagim, es adayim da kendi gomlegini ceketini alsin. ne bu adet meraki anlamıyorum
Damada da helal olsun, hala nisani bozmamisEvlenmeden önce kayınpederinin aldığı evin tapusunu kendi üstüne isteyen birine uygun fiyatlı gelinlik al diyen masum üyeler
Haha yiyilen hakların haddi hesabı yok bu sitede dediğiniz gibi olsunDamada da helal olsun, hala nisani bozmamis
Tapuyu kendi üstüne istememiş, o ara düşünmüş ve burda sormuştu ama vazgeçmiş. Öyle dedi birkaç mesaj önce.Damada da helal olsun, hala nisani bozmamis
Bunun yanlış olduğunu biliyordum ve istemedim sadece eşim üzerine alacak.. Sizler haksız yere çok yorum yaptınız tanımadığınız halde çok farklı ithamlarda bulundunuz neyse ki içiniz rahat olsun doğru bir siz biliyorsunuz
Ya benim para algım kalmadı.Evet 40 bin gercekten cok fazla ama ucuz olan ne kaldı ki artık ? Bazen pahalı ucuz algımı kaybediyorum sanki her sey uygunmuş gibi geliyor bana artik sonra düsününce haa pahaliymıs diyorum o an algilarim kapanıyor kazıklansam da farkında olmuyorum bir kac ay sonra ee o zaman ucuzmus bak simdi daha pahali diyip vicdan rahatlatıyorum ülkecek çoğumuz benim gibi eminim buna
Ben de öyle yaptım. En iyisi. O kadar mükemmel bir şekilde de buldum ki gelinliğimi, eşim damatlığına benden daha fazla para harcadıBen gelinliğimi kendim aldım. Boyle şeylerle uğraşmak yerine kendiniz alın kafanız rahat olsun.
Sorun gelinlik değil her şekilde halledilir. sorun nişanlınızın son zamanlarda ailesiyle aynı fikirde olması.Benim düğünüme iki ay kaldı nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ben kendi memleketimde bakmak istiyorum o da bu zamana kadar benimle aynı görüşteydi zaten 3 gün sonra buraya gelecek ve bakmaya gideceğiz gelinlik fiyatları da yani hem kınalık hemde gelinlik toplam 40 bin civarında ama nişanlımın kendi ailesinden akıl aldığını düşünməyə başladım çünkü bana son zamanlarda sürekli daha uygun gelinlikler var burada gel bakalım burdan diye söylemeye başladı ki ablası daha önce söylemişti ikinci elden bakayım diye vs bilmiyorum nasıl davranacağımı ne söyleyeceğimi kararlı mı durmalıyım nasıl olur bilemiyorum
Ayy ben de 2 sene önce pazara girmiştim bir kere, 2 salatalık falan aldım, adam 10₺ dedi, sorgusuz sualsiz uzattım. Yenge o kadar olur mu diye güldü, 7₺ para üstü verdi. Aa 2 satalık 3₺’ymiş demek, iyiymiş demiştimYa benim para algım kalmadı.
Geçen bir yerde kahve içtim, garson 300 lira dedi. İçimden yuh dedim ama tamam dedim. Çocuk "abla şaka yaptım ya olur mu o kadar" dedi. Dedim ne bileyim, olsa da şaşırmam artık.
Ben ikinci el almayı çok mantıklı buluyorum. Sonuçta satanlar da bir kez giyiyorlar. Neden bir sürü para verelim ki.Benim düğünüme iki ay kaldı nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ben kendi memleketimde bakmak istiyorum o da bu zamana kadar benimle aynı görüşteydi zaten 3 gün sonra buraya gelecek ve bakmaya gideceğiz gelinlik fiyatları da yani hem kınalık hemde gelinlik toplam 40 bin civarında ama nişanlımın kendi ailesinden akıl aldığını düşünməyə başladım çünkü bana son zamanlarda sürekli daha uygun gelinlikler var burada gel bakalım burdan diye söylemeye başladı ki ablası daha önce söylemişti ikinci elden bakayım diye vs bilmiyorum nasıl davranacağımı ne söyleyeceğimi kararlı mı durmalıyım nasıl olur bilemiyorum
Çok kişisel bir konu bence. Kimi hayatımda 1 kez yaşayacağım bir an diyip en güzelini ister, kimi 1 kere giyinip kenara atacağım ne gerek var o kadar para vermeye der. Bence de yakışan bir şey olsun, giyilsin bitsin. Maddi durumunuz da önemli. Siz tam olarak ne istiyorsunuz, onu anlamadım. Hemen ikna olacak gibisiniz.Benim düğünüme iki ay kaldı nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ben kendi memleketimde bakmak istiyorum o da bu zamana kadar benimle aynı görüşteydi zaten 3 gün sonra buraya gelecek ve bakmaya gideceğiz gelinlik fiyatları da yani hem kınalık hemde gelinlik toplam 40 bin civarında ama nişanlımın kendi ailesinden akıl aldığını düşünməyə başladım çünkü bana son zamanlarda sürekli daha uygun gelinlikler var burada gel bakalım burdan diye söylemeye başladı ki ablası daha önce söylemişti ikinci elden bakayım diye vs bilmiyorum nasıl davranacağımı ne söyleyeceğimi kararlı mı durmalıyım nasıl olur bilemiyorum
Ben de pandemide evlenmiş hiç giyememiş birisinin ilanına denk geldim, öyle aldım. Hiçbir tadilat yapılmamıştı +daha etiketi, yedek düğmesi pulları vs duruyordu.Ben ikinci el almayı çok mantıklı buluyorum. Sonuçta satanlar da bir kez giyiyorlar. Neden bir sürü para verelim ki.
Ben bu siteden özel dikim yaptıran birisinden almıştım hatta
Masrafa koymadık mıZaten bizim taraftan hiçbir şey istemedik masrafa koymadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?