- 15 Ekim 2013
- 1.278
- 2.463
- 333
- 35
Görümcem gardropstan benim için bakacağını söylemişti ama bu hoş bir şey değildi bence bende öylesine tamam demiştim yine de fikri olacak olan benim bilmiyorum içime sinsin istiyorum.. Çok işimiz olacak o yüzden kınalık gelinlik bizim burada aradan çıkarmak istiyorum gidip başka yerden bakmak istemiyorum biraz pinti gibi geliyor eşim bana sanki bir türlü anlayamıyorum inşallah hallederiz /(İkinci el düşünmüyorum derseniz hak veririm. Ama nişanlınızın yaşadığı şehirde de güzel seçenekler olabilir,ben olsam modaevi mağaza gider gezerim. Beğenirseniz ordan alırsınız,beğenmezseniz kendi şehrinizden bakarsınız.
Mutlulugunuz daim olsun. Türkiye'de ikinci ele bakış açısının artık degismesi gerekiyor. Milli servet sürekli yabancı markalara akıyor bu sebepten ama aynı eşya bir daha piyasaya girse yurtiçinde kalacak para.Ben de pandemide evlenmiş hiç giyememiş birisinin ilanına denk geldim, öyle aldım. Hiçbir tadilat yapılmamıştı +daha etiketi, yedek düğmesi pulları vs duruyordu.
E siz annem istedi ben istemedim, annem söylüyor ben söylemiyorum, annemin düşüncesi öyle benim değil... diye defalarca yazdınız. Başlık parasından bileziğe tapuya kadar hep annenizin fikirlerini isteklerini okuduk burada. Bütün konularınız duruyor, isteyen hepsini okuyabilir inkara gerek yok. İstemem yan cebime koy yaptınız. Yapılan olumsuz yorumları okuya okuya yok ben de zaten istemiyorum demeye başladınız. Nişanlınız niye ailesinden fikir almasın, bir sizin anneniz mi evladını düşünüyor?nişanlımın kendi ailesinden akıl aldığını düşünməyə başladım
Pandemide 40 dk düğün ile 3 saatte belki daha az sürede gelinliğini çıkaran ben olabilirimGelinlik tekrari olan bir sey degil icine sinen olmali. Dugun icin 3 seyi onemsedim gelinlik fotograf ve balayi
Ben sabah kuaforde giydim eve donene kadar uzerimde 15 16 saat kaldi baska sehirdeydi en iyi ihtimal ile 7 8 saat kalacak uzerimde tas gibi kalip gibi durmustu 3 saatte gelinlik cikaran kim yahu?
40 bin tl ikisi için ne cok ne az bence yapilmasi gereken ideal bir masraf
O cok nadir bir durum o bile 3 saatten az olamaz kuafor + gelin alma eve varis suresinden bahsediyorum en az 1 saat once gelin alma 1 saat kuafor eve donus genel yorum yaptimPandemide 40 dk düğün ile 3 saatte belki daha az sürede gelinliğini çıkaran ben olabilirim
Ben kuaför tercih etmedim, evlerimiz yakındı düğün salonumuz da yakın denebilecek bir mesafedeydi.O cok nadir bir durum o bile 3 saatten az olamaz kuafor + gelin alma eve varis suresinden bahsediyorum en az 1 saat once gelin alma 1 saat kuafor eve donus genel yorum yaptim
Ben kuaför tercih etmedim, evlerimiz yakındı düğün salonumuz da yakın denebilecek bir mesafedeydi.
2. el denmesi hele ki görümcenin demesi hoş değil ama 40 binde fazla geldi bana. Siz kendi isteğinizle daha uygun bakmaya çalışsanız çözüm bulunacak gibi.Benim düğünüme iki ay kaldı nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz ben kendi memleketimde bakmak istiyorum o da bu zamana kadar benimle aynı görüşteydi zaten 3 gün sonra buraya gelecek ve bakmaya gideceğiz gelinlik fiyatları da yani hem kınalık hemde gelinlik toplam 40 bin civarında ama nişanlımın kendi ailesinden akıl aldığını düşünməyə başladım çünkü bana son zamanlarda sürekli daha uygun gelinlikler var burada gel bakalım burdan diye söylemeye başladı ki ablası daha önce söylemişti ikinci elden bakayım diye vs bilmiyorum nasıl davranacağımı ne söyleyeceğimi kararlı mı durmalıyım nasıl olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?