Gelinlik

LadyNurr

Rabbi heb li mines Salihin ; Amin
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
5.479
15.427
248
kızlar biz yurt dışında yaşıyoruz gelinliğimi diktirmek içinde türkiyeye geliceğim nışanlımla tanıdıklarda kalıcaz neysr yanımda kardeşim annem kuzenlerim olmuyacak gelinliğimi kendim deniycem kendim karar vericem sizce damat önceden görse bı sıkıntı olurmu o anki büyüsü kalmazmı ben onunda görmesini istiyorum çünki annem ve kardeşlerim orada tanımda olamayacaklar

Denediğin gelinlikle salona girdiğindeki halin tamamen farklı. Gelinlikçide kafanda saçma bir topuz ve normal makyajla deniyorsun. Salona girerken gelin saçı makyajı, çiçeğin falan tamemen değişiyor. Benim eşim de gördü gelinliğimi kaç senelik evliyiz, aklımıza bile gelmedi gelinliği düğünden önce gördüğü.

Batıl inançlara fazla takılmayın.

Tabiki Eşiniz olacak kişi görmeli annem yanımda olsa bile eşimi isterdim ben:KK68:

Son prova hariç sende görmüyosun zaten gelinliği provalarda :) hele ilk prova astar provası saçma sapan :))

Deneme,seçim,prova,dikim kaç defa görmüştü eşim büyüsü filan bozulmadı bişeycik olmaz:)

Yok birşey olmaz tek yapacağınız büyüsü bozulmasın diye adamın burnunu sıkmak o anda..
Şaka bir yana böyle şeylere inanmayın görsün oda fikir versin size ne güzel olur.
Ben öyle yapmıştım şahsen

Ben provalari an be an fotograflarla gostermistim.Buyu falan bozulmadi.Ne buyusu allah askina onlar hollywood filmlerinde.
Türk mantığı ama tabi onun fikride önemli bi kaç kişi uğursuzluk vs dediği için merak etmiştim

Back
X