nişanlılık için güzel diyorlar da bi ben yaşayamadım sanırım o dönemi...bizde onu nasıl yapıcaz bunu nasıl halledicez ay sonu geldi şu eksik bu eksik sevmiyo muydun dersen deli gibi seviyorum onun için gözüme gözükmedi hep emek verdik uğraştık..sonra bir günde herşey püffff uçtu gittiiiiiiiiii....
iyi değil be güzelim o sıkıntıları yok sayıyorsun ama ne kadar görmek istemesen de bir yerden karşına çıkınca daha çok hırpalıyor insanı..
yok güzelim bir saat önce mesaj attı içim yanıyo parçalanıyorum sanki diye..
benimde aynı durumum sanki kalbimi biri almış avcuna sıkıştırıp duruyor..
inadından vazgeç diyip duruyor sanki ben inat yapıyomuşum gibi çık gel diyor sanki aynı evde yaşadık kavga ettikte ben babamın evine dönmüşüm gibi sen duvağımla çıkarmadın beni sen gelip biz seviyoruz birbirimizi dedin de ben seninle gelmem mi dedim diyorum her seferinde..
o çık gel diyo ben sen gel diyorum öyle uzatıp duruyoruz.. kendi kendine beni suçluyor aklı sıra..
canım benim babamın evinden çıkıp nikahım var gerekçesiyle onun annesiyle beraber yaşamayı da kabul edip o eve girmemi bekliyor..
ben yıllardır yapma dediklerini yapmamışım kafamı kaldırıp bir Allahın kuluna bakmamışım kendi isteklerimi bıraktım bu iş olsun diye eyvallah çektim ailem ailesine karşı zorluk çıkarmadı birken üç isteriz denmedi kötülük yapmadı..
benim ne yapmam gerek ki daha bilmiyorum..ben çıkıp gitmeyi de düşündüm bunu kendine de dedim zamanında ben gelicem ister at ister sat diye yine bişey olmadı kendince mantık yaptı..
şimdi sevmiyor muyum seviyorum ama ben ailemi geride bırakıp kaçar gibi gidersem kendi kendime izahını yapamam arkamda duracağına emin değilim..ben gemileri yaktığımda bana hala annem diye diretirse ben yaktığım gemide kendimde yanarım..istiyorum ki çıksın gelsin ailemi de geçtim benim için erkek olarak arkamda önümde duruyor beni istiyor gerçekten diyebileyim.. ben sana geldim deyip o eve gittikten sonra benim onurumu incittikten sonra ne anlamı kalacak..
anamızdan babamızdan görüyoruz aşk bitiyor bir zaman sonra 30 senelik evli bizimkiler birbirlerine saygıları sevgileri olmasa geçirebilirler mi o kadar seneyi..
fedakarlık karşılıklı yapılınca anlamı oluyor..
çok doğru kesinlikle sen haklısın..seninkide baya bi kusura bakma ama astar istemiş..
keşke bu gibi sorunları nikahtan önce atlatsaymışsınız yada sevgiliyken.
olan bize oluo..sende bende nikah kurbanıyız
keşke bende nikahımı kıymasaydım keşkeeeeee
onu anlamıyorum işte hala daha ben ne yapabilirim kafam almıyor yapabileceklerimi elimden geleni yaptım bunu kendim değil etrafımdakiler söylüyor artık napacan daha diye..
bilemiyoruz ki kuzum işte neyin ne olduğunu nikah olsa ne olmasa ne artık öyle bakıyorum bi hükmü yokmuş demek ki
eğer ayrılma kararınız olursa boşanma için değil nikah iptali için avukat bul konuş bizimki o kapsama girmiyormuş..
sağol kuzum Allah cümlemizden razı olsun...
ben sana derim ki yavrum bak ben yapamadım bu adam senin nikahlı kocan al karşına otur konuş bak böyle olmaz biz artık evliyiz aklımızı başımıza almamız lazım dicen yol göster..
kırgınlıklarını sevinçlerini paylaş anlat sabırla dinle sabırla anlat..
hee uzaktaysanız telefonda her ne kadar doğru iletişim olmuyorsada bunu yine yap ben konuşmak istiyorum bağrışmadan kavga etmeden güzelce konuşalım de en başından al konuyu anlat başkasına anlatıyomuşsun gibi ben böyle düşünüyorum şöyle olsa daha güzel olur anlık sinirlere yenilmeyelim biz aile olacağız falan filan gir o seni çileden çıkartacak bişeyler bulur illaki erkek çünkü :) ama sen yinede sabırla konuş anlat paylaş...
inan bunları zamanında yaptım hep bana dediği 'sen bana haksızlık yapıosun.suç sende',,
ayyyyy ııığğğ..yemin ederim çıldıracak gibi oluorum.ben düzelsin istiorum hataları,eksikleri, doğru gitmeyen şeyleri gösteriorum o ise benimle savaşıo,beni alt etmeye kendini haklı çıkarmaya çalışıo..
ya ben ne halt yedimde böle bi kalasa denk geldim offffffffffff
ay yeminle hiiiiiççççççç bişe anlatamıorum ruhsuz ruhsuz
onlar kafalarının diklerine gitmeyi çok seviyolar yapacakları varsa bile karı lafı dinledi olmasın diye yapacağı varsa yine yapmaz o zaman bırakcan kuzum kendi yapacak ben erkek gibiyim söylerim anında yaparım ederim uğraşırım zorumada gitmez yapım bu çünkü..
ama bunlar sen bende insanım laf söylemeye hakkım var diyip konuşmaya başlayınca sanki erkekliklerine laf ediyomuşun gibi hissettiklerinden karışma bırak nazını cilveni yap valla bak beceremedim ben sen yap.. çünkü ağlayınca sızlayınca hoşlarına gidiyo kıyamıyolar ama erkeklikleri o zaman geliyo akıllarına...
sanki içimi okudun,,
ya aslında nazımı cilvemide yaptım ama inanırmısın artık banamısın demio.
önceden ölürdü benim için bi dediğimi iki etmezdi,şimdi ise benim sölediklerime bile tahammülü yok.
bu durum öldürüo beni
hergün başkalarının konularını dahi okuorum hani olurda başka tavsiyeler falan olur die..
kulak kabartıorum hani deniyim belki benimde yaralarımı iyileştirirler die
zamanında nişanlımla çok konuştum hatta adabında aklı başında..ama olmadı napım
düğün ne zaman sizin ???
şuan ki durum hani küsüz de barışcaz gibi mi aileler falan ne durumda yoksa ooo bitti artık öldürsen olmaz bu iş modunda mı
çok varmış daha yaa hadi ben bir hafta önce yaptım senin tayin durumlarından dolayı erken olmuşta hayırlısı buymuş demek ki.. olacağına bırak kuzum yapacaktır aklı yaşı mantığı yerindeyse yapmalı zaten aradıysa konuş açmamazlık yapma tatlılıkla halledersiniz inşallah...
biz boşandık canım.. hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki..
dilerim sen çok mutlu olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?