Gelinlik

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Nisanlimla konusurken su fiyata gelinlik gordum dedim. Pahali oldugunu dusunuyor. Daha ucuz bir seyler bak olmazsa onu alirsin dedi. Gelinligime kendim bakacaktim. Simdi galiba kayinvalidemle gidecegiz. Kayinvalidem istedigim gelinliye birsey demedi o boyle deseydi bu kadar dokunmazdi bana. Nisanlimin benle para mevzusu yapmasi coz zoruma gitti. Zaten ondan hic bir zaman birsey istemedim sadece istedigim gibi gelinlik giymek istiyorum. Kac defa evleniyoruzki. Annen birsey demedi ama dedim. O mu soyleyecek bazi seyleri sen anlamalisin diyor. Bende sana guzel damatlik alicagiz diyorum. Kendinizi zora sokmayin ben kendimde ala bilirim diyor ben seni anliyorum ama sen anlamiyorsun diyor.:110:

Nisanlimla konusurken su fiyata gelinlik gordum dedim. Pahali oldugunu dusunuyor. Daha ucuz bir seyler bak olmazsa onu alirsin dedi. Gelinligime kendim bakacaktim. Simdi galiba kayinvalidemle gidecegiz. Kayinvalidem istedigim gelinliye birsey demedi o boyle deseydi bu kadar dokunmazdi bana. Nisanlimin benle para mevzusu yapmasi coz zoruma gitti. Zaten ondan hic bir zaman birsey istemedim sadece istedigim gibi gelinlik giymek istiyorum. Kac defa evleniyoruzki. Annen birsey demedi ama dedim. O mu soyleyecek bazi seyleri sen anlamalisin diyor. Bende sana guzel damatlik alicagiz diyorum. Kendinizi zora sokmayin ben kendimde ala bilirim diyor ben seni anliyorum ama sen anlamiyorsun diyor.:110:
ayagını yorganına göre uzatıyomuş nişanlın ne güzel işte
gelinlik nekadardı?

:110: üzüldüm yeni bir gelin olarak. İnsan beğendiği gibi olsun istiyor herşeyi anlıyorum sizi.
Biraz daha bakın belki daha uyguna yine çok beğendiğiniz bişey bulursunuz.

Nişanlının durumu müsahit mi almaya istediğin gelinliği?
Ve fiyatı ne kadardı acaba belki gerçekten çoook aşırı pahalıysa gereksiz görmüş olabilir.

Bahsettiğiniz durum müstakbel esinizin maddi durumuna ve gelinliğin fiyatına çok bağlı.
Adamın maaşının kaç katı bu gelinlik mesela?
Adam 2000 kazanıyor gelinlik 3000 mi?
Yada adam 5000 kazanıyor gelinlik 3000 mi?
Buna göre sizin isteğinizin makullugu tartisilir

Millete kendini konusturtmayacaksin, simdiden para konularinda kavga edecekseniz isiniz var. Adama aldiriyorsan butcesi neyse ona gore bakacaksin, hem sana deyim 1 gece giyecegin seye o kadar para verilmesi taraftari degilim ben gelinlikte fiyatin ust siniri yokki. En ucuzu herhalde 2000 den basliyor ust siniri yok yani. Inan bana 20 bin lik bir gelinlikte giysen gidip cok buyuk bir markadan almadigin surece kumas iscilik kalitelerinde cok degisiklik olacagini sanmam. Nerde yasiyorsun bilmiyorum ama Ankara Izmir gibi buyuk sehirlere bir bak bakalim sayet kucuk bir sehirdeysen ordan alma hem ellerinde sinirli model oluyor hemde kendileri Ankara Izmirden getirttikleri diktirdikleri icin ustune koyuyorlar.
Sana orda 4 bin dedigi gelinlik yerinde 2500 e alinir yani.
Biraz mantikli davran arastir sende.

Durumunuz varsa almanız en Güzeli tatbiki ben de isterdim beğendiğim bir gelinlik giymeyi.

Nisanlimin evini ailesiyle birlikte aldi. Simdi kardesine ev almak icin para biriktiriyorlar. Eve mutfak icin mobilya aldilar bir kac gun once. Daha cok sey alinacak ben bizi dusunerek soyluyorum diyor. Baktigim gelinlikler 1500-2000 oda 1000 tl civari istiyor. Arada pek bi fark yok yani. Bu zamana kadar nisanlimi zora sokacak hic bir sey yapmadim yada istemedim. Simdi dugunde istedigim gibi gelinlik giymek istedim ama onun dusuncesine gore onu anlamiyorum

Nisanlimin evini ailesiyle birlikte aldi. Simdi kardesine ev almak icin para biriktiriyorlar. Eve mutfak icin mobilya aldilar bir kac gun once. Daha cok sey alinacak ben bizi dusunerek soyluyorum diyor. Baktigim gelinlikler 1500-2000 oda 1000 tl civari istiyor. Arada pek bi fark yok yani. Bu zamana kadar nisanlimi zora sokacak hic bir sey yapmadim yada istemedim. Simdi dugunde istedigim gibi gelinlik giymek istedim ama onun dusuncesine gore onu anlamiyorum
Üstünü kendin tamamla madem.
Yaptığın kıyas itici zaten. Ben sana en güzel damatligi alacağım vs..

Fazla da değilmiş istediğin gelinlik hatta uygunmuş yani 1500 2000 tl ise
Yani 3000 4000 olsa tamam abartmayın diyeceğim de
Bence de kırıcı olmuş biraz nişanlınız
İstediğiniz gelinlikte diretin bence
Üstünüde ben tamamlayayım demeyin sorumluluğunu bilsin

Üstünü kendin tamamla madem.
Yaptığın kıyas itici zaten. Ben sana en güzel damatligi alacağım vs..
Onu kiyas yaparak soylemedim. Kendisi ben ucuz birseyler giyerim dedi. Bende neden ucuz giyesinki ailemle konustuk guzel bir damatlik alirim dedim. Bende soyledim ustunu tamamlayip alirim diye. Oda sinirlendi boyle soyleyince

Onu kiyas yaparak soylemedim. Kendisi ben ucuz birseyler giyerim dedi. Bende neden ucuz giyesinki ailemle konustuk guzel bir damatlik alirim dedim. Bende soyledim ustunu tamamlayip alirim diye. Oda sinirlendi boyle soyleyince

fiyat, maaş bilgisi vermediniz?

bu adamın şu sıralar evlenmeye pek niyeti yokmuş gibi aalgıladım.

Fazla da değilmiş istediğin gelinlik hatta uygunmuş yani 1500 2000 tl ise
Yani 3000 4000 olsa tamam abartmayın diyeceğim de
Bence de kırıcı olmuş biraz nişanlınız
İstediğiniz gelinlikte diretin bence
Üstünüde ben tamamlayayım demeyin sorumluluğunu bilsin
Iste bende onu diyorum. Zaten ondan pahali gelinlik istemedim

Back
X