Anlıyorum seni insan en özel gününde en güzel olmak istiyor. kendimden örnek vereyim. gelinlik baktığım zamanlar 2500e begendigim oldu sonra 2000e begendigim oldu. sonra 1800e begendigim modelde karar kıldım. benim kv de güya ses çıkarmadı o zaman ama sonra eşimle beraber tekrar bakmaya gidince görümce olacak insan musvettesi "hayır olmayacak, abi saçmalama, pahalı, olmaz" tarzı konuşmalar yaptı. sonra bende 950 liraya hiç begenmedigim hiç içime sinmeyen, bu yüzden resimlere bile bakmak istemeyecegim bi gelinlik seçtim. 3/2sini evin kasasi olan görümcem ödedi ondan sonrada bi güzel başıma kakti.. emin ol senin nisanlin mantıklı konuşmuş, başkası soyleyince daha zoruna gidiyor... Eğer çok gözünde varsa borç bul bişey yap farkını sen öde kimseye minnet etme. Ya da benim gibi dolastikca daha uygun hosa giden vardır belki öyle yap. iki gün sonra istedim olmadı yapmadınız muhabbeti kurarsiniz ziyan olur mutluluk.. Tabiki şunu da unutma güzel gelinlik kusursuz düğün herşey değil, dün şehit polislerden birinin eşini gördüm. Yemin ediyorum melekler gibiydi, gelinliği,başı, makyajı.. ama neye yarar ki bunlar.. Allahım sağlık versin huzur versin hayırlı ömür versin