- 7 Haziran 2015
- 758
- 757
- 103
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nisanlimin evini ailesiyle birlikte aldi. Simdi kardesine ev almak icin para biriktiriyorlar. Eve mutfak icin mobilya aldilar bir kac gun once. Daha cok sey alinacak ben bizi dusunerek soyluyorum diyor. Baktigim gelinlikler 1500-2000 oda 1000 tl civari istiyor. Arada pek bi fark yok yani. Bu zamana kadar nisanlimi zora sokacak hic bir sey yapmadim yada istemedim. Simdi dugunde istedigim gibi gelinlik giymek istedim ama onun dusuncesine gore onu anlamiyorum
Nisanlimla konusurken su fiyata gelinlik gordum dedim. Pahali oldugunu dusunuyor. Daha ucuz bir seyler bak olmazsa onu alirsin dedi. Gelinligime kendim bakacaktim. Simdi galiba kayinvalidemle gidecegiz. Kayinvalidem istedigim gelinliye birsey demedi o boyle deseydi bu kadar dokunmazdi bana. Nisanlimin benle para mevzusu yapmasi coz zoruma gitti. Zaten ondan hic bir zaman birsey istemedim sadece istedigim gibi gelinlik giymek istiyorum. Kac defa evleniyoruzki. Annen birsey demedi ama dedim. O mu soyleyecek bazi seyleri sen anlamalisin diyor. Bende sana guzel damatlik alicagiz diyorum. Kendinizi zora sokmayin ben kendimde ala bilirim diyor ben seni anliyorum ama sen anlamiyorsun diyor.![]()
Nişanlınızın durumu çok kötü değilse 2000 gayet makul bir rakam. gelinliğe 2000 veremiyorsa durumu ağır.Nisanlimin evini ailesiyle birlikte aldi. Simdi kardesine ev almak icin para biriktiriyorlar. Eve mutfak icin mobilya aldilar bir kac gun once. Daha cok sey alinacak ben bizi dusunerek soyluyorum diyor. Baktigim gelinlikler 1500-2000 oda 1000 tl civari istiyor. Arada pek bi fark yok yani. Bu zamana kadar nisanlimi zora sokacak hic bir sey yapmadim yada istemedim. Simdi dugunde istedigim gibi gelinlik giymek istedim ama onun dusuncesine gore onu anlamiyorum
1000 tl ye gelinlik varmı ya? ben en ucuzunu almaya çalıştım ankarada. saçma buluyorum gelinliğe milyarlar vermeyi. ama ucuz olsan diye de uyduruk bi gelinlik de giymem tabi ama ekonomik çözmeye çalıştım. hatta eşime aldığım damatlık gelinkten 200-300 tll daha pahalıya geldi. armadada oleg cassini diye bir marka var. tüm ankarayı talan ettim hem uygun hem güzel ordan buldum. 1800 lira civarındaydı geçen yıl. çok da hoştu. ama 1000 tl ye gelinlik siz bulabildiniz mi peki?Nisanlimin evini ailesiyle birlikte aldi. Simdi kardesine ev almak icin para biriktiriyorlar. Eve mutfak icin mobilya aldilar bir kac gun once. Daha cok sey alinacak ben bizi dusunerek soyluyorum diyor. Baktigim gelinlikler 1500-2000 oda 1000 tl civari istiyor. Arada pek bi fark yok yani. Bu zamana kadar nisanlimi zora sokacak hic bir sey yapmadim yada istemedim. Simdi dugunde istedigim gibi gelinlik giymek istedim ama onun dusuncesine gore onu anlamiyorum
valla sana sunu dıyebılırım
uygunda guzel gelınlıkler var
ben evlendıgımde 2500 lıra gelınlık yaptırdım
arkadasım esının butcesıne gore 1500 lıralık gelınlık yaptırdı
ınan fotolarda falan o kadar sahane duruyor kı
belkıde benımkınden bıle gosterıslı durdu
senın ısteedıgın gelınlıgı onların ayırdıgı butceye ayarlayablırsın
sıkıntı etme
aa öyle miYok bu arkadaşın baktığıda 1500 civarıymış. Nişanlısı ona pahalı demiş.