- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
bu model çok zarif ben olsam böyle bişeyde karar kılardım canım... senn ama yine de karar :1hug:
işte ben ilk gelinliği cok istiyorum üstünü de dediğin gibi bolero ile kapatabilirim ama o gelinliği istiyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu model çok zarif ben olsam böyle bişeyde karar kılardım canım... senn ama yine de karar :1hug:
işte ben ilk gelinliği cok istiyorum üstünü de dediğin gibi bolero ile kapatabilirim ama o gelinliği istiyom
o gelinliği istiyosan o gelinliği diktirirsin canım üstüne de güzel şık bi bolero tamamdır a.s
güzel ama dimi istedğim gelinlikkkk
güzel canım :)
canım 3. gelinlikte cok hoşmus
straptezi beğendiysen ip askı taktırabilirsinzaten duvak kapatır
merhaba benım kardesımde 20 hazıranda evlenıyor ve 2. gelınlık benım ona tasıye ettıgım gelınlıktı hos o baska bır gelınlık sıparısı verdı ama benım aklım bu gelınlıkte kaldı 10. yıl donumunde bu gelınlıgı dıktırıp gıyecem:)
3.resimdeki daha güzel canım bence
Ama senin beğendiklerinde çok açık değilki sadece omuzların görünüyo nişanlın da biraz anlayış göstersin yerimseniben
kendi beğendiğini giyersen daha içine siner![]()
bence de 2. model daha güzel
bencede askılı olan daha hos
kuzilerin en güzeli...şimdi sen gelin mi olcen...cnm benim:)...3. daha bi hoş..heps güzel ama 3. daha bi albenili ...ama içine hanigsi siniyosa o olsun...hepsi sana çok yakışır...