Gelinliklere bakarken manken çok zayıf sen buna giremezsin diyen sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Bugün sevgilimle otururken evlilik konuları açıldı . Normalde beni çok beğenir her zaman çevre güzel bulur . Eskiden çok beğendiğim bi gelinlik vardı yıllardır hayalim onu gösterdim bu çok açık anca provada giyersin çok açık kolları fln çok düşük göğsü çook açık dedi . Ama çok güzel içindeki manken aynı ben gibi baksana kolları fln incecik banada olur dedim ne alakası var kız çok zayıf bikere boyu uzun gibi manken oturuyordu ve boy hiç belli değildi . Sana yakışmaz bu çok zayıf bu kız uzun sende böyle durmak bikere sen bunun içine giremezsin dedi .
Ve ben Sadece 52 kiloyum gerçekten zayıfım bende nediyosun sen ben burda bi hevesle bişey gösteriyorım içine ettin bana yakıştırdığın bi gelinlik varmı yada yakıştırdığın bişey ne kadar öküzsün dedim
Sonra çok açık diye bahane uydurdum giymezsin öyle dersem bi kadına denilemeyecek şeyler dedim Sadec e giyme desem yeterdi çok saçmaladım diye dedi . Bin kez özür diledi ağlamaklı oldu kalktık gittik fln eve girecekken bırakmadı o kadar alındım ki ne yapmalıyım ?

Bir kadına denilmeyecek şeyleri bildiği halde yine de demesi ayrıca odunluk.

Öküzsün demişsin sen de tencere kapaksınız bence

Karsinizdakini de kendinizi de niye bu kadar yoruyorsunuz ki? Adam giyemezsin demis kabul etmek ya da etmemek sizin tercihiniz o ayri, sevgiliniz gayet belli ki giyme diye sana oyle durmaz filan demis vazgecirmeye calismis. Ne aglical bir sey var ortada ne buraya yazacak kadar uzuntu. Yoo mankende gayet hos durmus ben de tas gibiyim zaten de gec yani nedir

Hic bir zaman partnerle bu kadar yüz göz olmamak gerek.Yani o size onlari demiş siz ona hakaret etmişsiniz vs hic biri hoş ve şık hareketler degil.Gizemli olun,uyanik olun.her seyi ,hayalinizdekileri,tüm düşüncelerinizi anlatmayin.Hep bir seviye olsun.Merak duygusu uyandiran insanlar her zaman daha caziptir.

Böyle, insanların fiziksel özellikleri üzerine "Bence"siz ve kibarlaştırmadan dan diye konuşan insanlardan nefret ediyorum.
Bir yontulmamış odun sevgilim vardı vakti zamanında, ergenlik çağındayız o sıralar ve zaten fiziğimi irdeleyip anladığım dönemler. Bu odunsu canlının arkadaşları, biz buluştuğumuz sıra uzaktan bizi görmüşler geçmişler ve lafım dönmüş.
Bu odunların efendisi, geldi bana "Arkadaşlarım bizi görmüş, bu ayı gibi kızla işin ne dediler bana ahahaha" dedi ki bir genç kıza edilmeyecek laf, ancak bu odunlar birliği ve odunları yaşatma, kalkındırma derneği başkanı, benim sevgilim olduğu halde bana böyle söyledi.

Ve ben bu odunun Allahı sebebi ile "ANOREKSİYA" oldum. Zaten bizim dönem sıfır beden mankenlerin yükseldiği dönemdi, sıfır beden modası da bir yandan; oohh... İkisi bir arada yediler beni.

Kilolu değildim, balık etli denir ya, aynen öyleydim ve o gün hiç unutmam, üzerimde kırmızı şişme montlardan vardı, haliyle olduğumdan daha cüsseli görünmem normaldi çünkü boyum da 170e dayanma yolundaydı.
Ben ne yaptım, bu odunların en odununun gelip bu lafı basmayan cücük beyni ile espri olarak bana söylemesi üzerine ölüm diyetine girdim.

Hayatınızda, böyle aptalları barındırmayın. Bugün gelinliğe sığmazsın der, yarın öbür gün evlenir hamile kalırsın "Duba gibi oldun" der. Sizinle bunu kibar yolla konuşmalı eğer ki sizi gerçekten önemsiyorsa, kendinizi fiziğiniz üzerinden zerre aşağılatmayın. Kelimede hakaret olmayabilir ama söylenen yer ve zamanda, sözde hakaret olur. Ben bunu hakaret olarak kabul eder, üzerine kendini düzenlemesi için ciddi uyarı çeker, kırıldığımı da vurgulardım.

Vurguladım anladı gibi de baya mahcup oldu ama kırıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…