- 2 Temmuz 2013
- 4.170
- 8.832
- 358
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Bence kıskandığı için öyle demis başta göğsü cok acık diyorBugün sevgilimle otururken evlilik konuları açıldı . Normalde beni çok beğenir her zaman çevre güzel bulur . Eskiden çok beğendiğim bi gelinlik vardı yıllardır hayalim onu gösterdim bu çok açık anca provada giyersin çok açık kolları fln çok düşük göğsü çook açık dedi . Ama çok güzel içindeki manken aynı ben gibi baksana kolları fln incecik banada olur dedim ne alakası var kız çok zayıf bikere boyu uzun gibi manken oturuyordu ve boy hiç belli değildi . Sana yakışmaz bu çok zayıf bu kız uzun sende böyle durmak bikere sen bunun içine giremezsin dedi .
Ve ben Sadece 52 kiloyum gerçekten zayıfım bende nediyosun sen ben burda bi hevesle bişey gösteriyorım içine ettin bana yakıştırdığın bi gelinlik varmı yada yakıştırdığın bişey ne kadar öküzsün dedim
Sonra çok açık diye bahane uydurdum giymezsin öyle dersem bi kadına denilemeyecek şeyler dedim Sadec e giyme desem yeterdi çok saçmaladım diye dedi . Bin kez özür diledi ağlamaklı oldu kalktık gittik fln eve girecekken bırakmadı o kadar alındım ki ne yapmalıyım ?
Gerçekleri söylemek acımasız mı oldu anlamadım. Beğenen insan böyle bir cümle kurar mı? Sizin cümlenizle karşısındaki insanın "özgüveni kıran" insan onu beğeniyor mudur yani? Bence insanlar iyi ki buraya konu açıyor, bazen göremediği şeyleri gösteriyor üyeler.Asla beğenmediğini iddia edemezsiniz bence. İnsanlar buralara dertlerini yazıp bazen yönleniyorlar. Bu kadar acımasız olmayın yahu. Sevgili konu sahibi, sadece özgüveninizi kırarak sizi ikna etmeye çalışmış o kadar. Beğenmediği yargısına tabii ki varamayız.
Evet 1.60 a 52 yuvarlak hatlı oluyor hafif etine dolgun yani zayıf olmuyor. Takıntısı var sanırım ondan öyle görüyor.1.60 boy 52 kg o kadar zayıf değil bu arada. 48 olsan neysehayır boyum 1,60 ve 52 kgyum çünkü
Evet siz sismansiniz gerçekten bence farkindasiniz zatenVallah zayif degilsin deyince cok moralim bozuluyor.. demeki ben beter sismanim
Evet siz sismansiniz gerçekten bence farkindasiniz zaten
Eşiniz de şişman sevdiği için diyet yapmayin diyor bence alan memnun satan memnun napcan ye gitsin bacim
Ne alaka ya 2019la. Su an gelinlik modasinda transparan var. Gelinlik seksi de olabilir, bunu tercih eden gelin adaylari olabilir bu onlari varos yapmaz. Tam tersi tesetturlu gelinlere bu cirkin sozleri soyleseler hosunuza gider mi?Yıl olmuş 2019 halen dekolte gelinlik.
Bir düğün fotoğrafçısı olarak diyorumki;
En dolgun güzel göğüsleri olan bayana bile gelinlikte çok itici duruyor.
Çünkü gelinlik masumiyeti temsil eder. Seksapelitesi yüksek bir gelinlik sizi sadece varoş gösterir. Lütfen asil olun.
Boşveeer sende rahatsan sorun yoktup bebek tedavisinde aldim cogunu.. yesemde yemesemde... banamisin demiyor.. kilo daha cok karnimda gitmek bilmiyor.. esimde zayif degil. O yuzdn istemiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?