Gelinliklere bakarken manken çok zayıf sen buna giremezsin diyen sevgili ?

Bence kıskandığı için öyle demis başta göğsü cok acık diyor

Gerçekleri söylemek acımasız mı oldu anlamadım. Beğenen insan böyle bir cümle kurar mı? Sizin cümlenizle karşısındaki insanın "özgüveni kıran" insan onu beğeniyor mudur yani? Bence insanlar iyi ki buraya konu açıyor, bazen göremediği şeyleri gösteriyor üyeler.

Ortada gol yok yumurta yok kendinize arıza çıkarmışsınız ikiniz de. Kıyafetine karışınca hoşuna gitmiyorsa o kişiyle ömür geçirmen pek mümkün görünmüyor. O da kıyafete karıştığı belli olmasın diye gitmiş öküz öküz bahaneler bulmuş. Bakış açılarınız başka başka demek. Evlenme yolunda önemli olan şey bakış açısı

Kiskandigi için bahane uretmis.
Bence sizinde guzellik ve kilo takintiniz var adam kabul ettigi halde hadsizlik yaotigini uzatmissiniz. Oysaki kiskanmis ondan söylemiş

Yıl olmuş 2019 halen dekolte gelinlik.
Bir düğün fotoğrafçısı olarak diyorumki;

En dolgun güzel göğüsleri olan bayana bile gelinlikte çok itici duruyor.

Çünkü gelinlik masumiyeti temsil eder. Seksapelitesi yüksek bir gelinlik sizi sadece varoş gösterir. Lütfen asil olun.

Ayrıca çok zayıf sayılmazsınız, kiloluda değilsiniz elbette. Yalnız o katalogtaki mankeler ciddi güzel fizikli bayanlar orası net.

Haa eşinize gelecek olursakta; kıskançlığını odunluğu ile bastırmaya çalışırken aslında tüy dikmiş.

Sevgiler.

Adam odun tamamda burdaki kadinlarin konu sahibini ezme (ve kendinu yüceltme) çabalarina girip "52 kilo halen çik cinim" diyerek o odundan aşağa kalir yanlari yok.

Ayirten bilgisiz olduklarini gösterir. 10 tane kişi bul ayni boy ve kilo ile, hepsi farkli görünür Çünkü önemli olan kilo degil, yaptiğin spor, geliştirdiğin kas, vücüd tipin,..

Ki buda genel anlamda bile önemli değil. Ister kilosu 100 olsun, yine bu söylenecek bir cümle değil. Ergen tartişmasi oldu biraz. Yaşlar kaç? @Elifce136

Özgüveninizi kırıp o gelinlikten soğutmaya çalışmış sizi. Kırılmakta, alınmakta haklısınız. Gelinliğin modeli nedir bilemiyorum ama tek beden üretildiğini sanmıyorum, gerekirse kendinize özel diktirirsiniz. Ne demek içine giremezsin? Kıskançlıktan tamamen.

Ben olsam asla bu sözleri hoş karşılamazdım. Net olun, bir daha asla böyle bir söz söyletmeyin kendinize. Belki bir nebze fikir söyleyebilir kıyafetle ilgili ama bu aşırı bir kıskançlık. Buradaki herkesin kilonuzu yerme çabasını da kafanıza takmayın. Herkesin bedeni farklı yağ/kas oranına göre. Kaldı ki kilolu da olabilirdiniz, kimsenin sizi buradan vurmaya hakkı yok, sevgilinizin hiç yok...

Gelinlik zaten ekstra özel bir durum, bir hayalini anlatıyorsun sonuçta. Ben her ne kadar gelinlik giymeyi istemiyorduysam da kayınvalidem ilk tanışmada "zaten istesen de hiçbir gelinlik sana olmaz" diye bir cümle kurmuştu annemlerin yanında. Ben geri adım atmadım, eşimse çok sinirlendi bu söze ve kayınvalidem özür dilemek zorunda kaldı. Sonradan istediğim gelinliği giydim bu arada.

Evet siz sismansiniz gerçekten bence farkindasiniz zaten
Eşiniz de şişman sevdiği için diyet yapmayin diyor bence alan memnun satan memnun napcan ye gitsin bacim
tup bebek tedavisinde aldim cogunu.. yesemde yemesemde... banamisin demiyor.. kilo daha cok karnimda gitmek bilmiyor.. esimde zayif degil. O yuzdn istemiyordur

Birçok arkadaş aynı boy ve aynı kiloda olup emin bir şekilde konu sahibinin zayıf olmadığını söylüyor ama herkesin vücut yapısı bir değil ki! Kas oranı çok olduğu için gerçektende zayıf görünüyor olabilir.

aklı sıra kıskançlık yapmış böyle söyleyip soğutacağını sanmış. bence soğumuşsunuz ama gelinlikten değil :)

Ne alaka ya 2019la. Su an gelinlik modasinda transparan var. Gelinlik seksi de olabilir, bunu tercih eden gelin adaylari olabilir bu onlari varos yapmaz. Tam tersi tesetturlu gelinlere bu cirkin sozleri soyleseler hosunuza gider mi?

Hımm, yarın bir gün her haltı diyecek potansiyeli patavatsızlığı gördüm.
Bu kişiyi tutmadı benim gözüm kardeş sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…