Gelinliklere bakarken manken çok zayıf sen buna giremezsin diyen sevgili ?

Vurguladım anladı gibi de baya mahcup oldu ama kırıldım

Bir daha böyle konuşturtmayın kendinize ve sakın kompleks de yapmayın, kendinizi nasıl beğeniyorsanız, nasıl sağlıklı iseniz öyle kalın lütfen; en güzel vücut sağlıklı vücuttur, en güzel yüz gülen yüzdür. Gerisi renk.

Azıcık abartmışsınız sanki, çok ta şeapmamak lazım o da üzülmüş hem.

Amaan siz de ona öküzsün diyerek cevabını vermişsiniz işte.
Bazı şeyleri bu kadar büyütmeseniz mi? Dert değilki şimdi bu.
Konunuzu beğenmediğimden demiyorum ama herşeyi bu kadar takarsanız yürümez ilişkiler.

Magazaya girip deneseydin gorurdu gelinlege giriyomusun girmiyomusun. Hem okuz hem gozleri bozuk
Kilon da gayet normal, neden kilo almaya calisiyorsun anlamadim

1.60 boy 52 kg o kadar zayıf değil bu arada. 48 olsan neyse hayır boyum 1,60 ve 52 kgyum çünkü
Hayır normalsin. Zayıf değilsin.
160 a 52 kilo gercekten de zayif degil.yani aslinda dogru soylemis ama demesede olurmus
Herkes demiş bende dicem zayıf değilsin

füze atın füze..

*Konu sahibi şayet ayrılmayacaksanız sevgilinizi yontmak suretiyle bir parça incelik öğretmeyi deneyin.

Zayıf olmadığınız konusunda sevgiliniz haklı ama bu şekilde söylemesi sanırım o gelinliği size giydirmemekte kararlı olmasından kaynaklı. Böyle şeyler sizi etkilemesin, bu kadar önemli olmasın. Gelin olacak sizsiniz isterseniz mickey mouse kostümü bile giyersiniz. Ki-me-ne?

Hastalıklı kıskançlığını karşıdaki kadının özgüvenini zedeleyerek gizlemeye çalışan erkek modeli.
Evet çok zayıf değilsiniz, kilonuz normal. Kilolu da olabilirdiniz. Ama kimsenin sizinle böyle konuşmaya hakkı yok.

1.63 boya 52kg idim ki kemiklerimde kücüktür ama gayet normaldim
160 boya 52 de zayıf değil normaldir
Zayıf olmanız icin 46 falan olmanız lazım
Cocuk biraz haklı
Aşırı tepki vermişsiniz dügün arifesi olur öyle seyler

Yani öyle bir yazıyorsunuz ki çözene kadar çatlıyoruz.

Öküzmüş sevgiliniz. Tipik erkek işte.

160 boya 52 kilo zayıf değil. Kendinizi öyle sanmayın diye söylüyorum. Bir de sevgiliniz sizi beğenmiyor net
Asla beğenmediğini iddia edemezsiniz bence. İnsanlar buralara dertlerini yazıp bazen yönleniyorlar. Bu kadar acımasız olmayın yahu. Sevgili konu sahibi, sadece özgüveninizi kırarak sizi ikna etmeye çalışmış o kadar. Beğenmediği yargısına tabii ki varamayız.

Bencede kizdrmak amacli olan bisey gibi duruyo zayifsiniz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…