Gelinliklere bakarken manken çok zayıf sen buna giremezsin diyen sevgili ?

Gelin bile ata binmiş ya nasip demiş
Sizde daha yaprak oynamıyor gelinlik muhabbetinden kavga ediyorsunuz yok ağlamaklı oldu vs önce az olgunlaşın lütfen
Ülke için azcık yararlı olun
Sağlıklı kafalara ihtiyaç var

Ne alaka ya 2019la. Su an gelinlik modasinda transparan var. Gelinlik seksi de olabilir, bunu tercih eden gelin adaylari olabilir bu onlari varos yapmaz. Tam tersi tesetturlu gelinlere bu cirkin sozleri soyleseler hosunuza gider mi?

Olay tesettürle vs değil. Ben yurtdışında dünyaca ünlü fotoğrafçılardan eğitim almış birisiyim. Ve bize ilk dedikleri 1. Kural gelinlerinize lütfen transparan gelinlik önermeyin. Çünkü gelinliğe seksapalite yakışmaz. Yurt dışında ki gelinlere bakarsanız hep zarif ve asil gelinliklerdir. Kabarık prenses modeller ve dev gibi fışkıran gögüs dekoltesi bir bizde bi balkan gelinlerinde var

Idrakyollariiltihabi sizi severim tanırım ama şu söylediğinizde ciddi misiniz anlayamadım. Özellikle eşinizle iletişim kopukluğunuz (en hafif tabiriyle) varken.

Bence gerek cicim ayları gerekse bilmem kaç yıllık evlilik olsun çiftler karşılıklı saygıyı korumalı. Diplomat gibi saygıdan bahsetmiyorum tabii şakadan anlayan biriyim ama çok gayriciddi bir yorum olmuş bu.

@Elifce136 erkek arkadaşın sırf öyle bir gelinlik giydirmemek için aklınca laf söylemiş ki burada sen onun içine giremezsinden çok giyiminize karışmasını itici buldum ama siz de “öküz” diyerek saygısızlığın fitilini ateşlemişsiniz. Evlilik yoluna giriyorsanız daha çok zıtlaşmalar yaşanacaktır, özellikle aileler de işin içine girince. Bu kadar saçma sebeplerle dolup taşıyorsanız karşılıklı iletişimi öğrenin.

Yarı ciddiyim efenim. Zira eşimle olan iletişimimiz lakaytlık ve sanimiyetsizlik arasında gidip geliyor. Lakin yazdığım diyalog beni rahatsız etmiyor. Saygısızlık olarak da görmüyorum. Her ilişkinin dinamiği farklı takdir edersiniz ki. Benim evliliğimde beni rahatsız eden, sınırın aşıldığını düşündüren çok diyalog oldu ve oluyor ancak bu yazdığım onlardan biri değil :) bittabi gönül isterdi ki ilk günkü "kırar mıyım" korkusu baki kalsın, ancak biz onu maalesef ki çoktan aştık. Düzelir mi bilmem, nasip.

Bence gereksiz abartmışsiniz onları söylemeniz hoş olmamış. Alındım diyebilir düzgünce anlatabilirdiniz.Kendinizi uzeceginiz bir şey yok.Bu arada hangi kiloda olursanız olun istediğinizi giyin ama ortada bu kadar alınacak bir şey yok

Yani bazen kendimi kiz gibi hisssetmiyorum. Kocamla burun esprisi yapioduk sen hic aynaya bakmiyosun galiba dedi.yani burnumla dalga gecti. (Normalde kendimle hep dalga gecerim o bana cok guzelsin farkinda degilsin der ) Gulme krizine girdim zaten guluyoduk da.bende mi gariplik var. Yani herseye boyle alinmamak lazim. 52 kilo olacam bana kilolu muamelesi yapacak. Ben soyle bir bakar pehhhh der kiyafeti alirim. Takmam . Neden dedigi cok belli zaten. Yazinin basinda kilonuzu falan okumadan anladim direk. Kiskaniyor. O gelinligi istemiyor.

Bana da göbeğine bakmadan sen o gelinliğin ine giremezsin demişti iyi ki bitti gitti....

Ben zayıfım kilo almaya bile çalışıyorum minyonum
biraz öküz dilinde söylemiş ama söylediklerinin alt metni doğruya doğru herkes azcık bilsin kendini ben de 159, 51 kiloyum.zayıf değilsiniz/ değiliz ordan biliyorum.kilo almaya çalışmayın pişman olursunuz.manken değiliz öyle her gelinliği taşıyamayız.hayal kurarken evet ama gelinliği giyince hayaller/hayatta oluyoruz.bunda küsecek bir şey yok, azıcık kendimizle barışık olsak yeter.

Siz de ona öküz demişsiniz sonra Bence muhabbetiniz birbirinizinkinin aynısı.. Aranızda bir sıkıntı yok gibi..

sana tavsiyem asla asla gelinlikleri manken üstünde gösterme nişanlına :)))
160-52 çok güzel bir kilo, ama boy açısından 178 mankenin taşıdıgı gibi taşıyamayabilirsin.
İster istemez kıyaslama oluyo tabii. O sebeble kendin giy ve sende nasıl durduğuna bak öyle karar ver gelinliğine.

Ya hu gelinlik acikmis.simdi zapzayif bir kizda memedir koldur vs gelinlik ne kadar acik olursa olsun dikkat cekmez.ama dolgunsaniz acik bir gelinlikle sexy olursunuz.evet balik etli kadin sexy dir -beni taslayacaksiniz ama boyle dusunuyorum-yani mustakbel es adayiniz size aslinea bunu kastetmis.sizi begendigine gore demek ki sizin gibi kadinlardan hoslaniyor.kuru kemikten degil

Ya zayıf olduktan sonra deli gibi topuklularla boy uzatılabilir bunda ne var Allah aşkına? Bence o yakışacağını düşündüğünden yada çok açıksa ondan sabote etmek istemiş

Benim boyum 156 52 kilo olduğumda çooook zayıf görünüyorum mesela ama buradaki kadınlara göre çok şişmanım demekki. Komik vallahi. Kilo, kas ile ilgili bilginiz yok bari konu sahibini yanlış yönlendirmeyin.

Sizin o boy ve kiloda coook zayif goeunmeniz mumkun degil.istedigin kadar kasli ol

Sizin o boy ve kiloda coook zayif goeunmeniz mumkun degil.istedigin kadar kasli ol
E öyle görünüyordum ama. Yani olabiliyor, insanların tepkileri aynada gördüğüm, giydiğim bedeni ben biliyorum o yüzden oluyor. Hem de sadece ve sadece iki kilo vererek sadece kas yapmıştım. Bu da herkese kapak olsun. Hahayt.

Bence seni kızdırmak için demiş. Erkekler eşlerine iltifat etmeyi hiç sevmezler. Beni çok beğenir eşimin çevresi boyumu fiziğimi vs. Eşime dedim ki ya en azından bir kere bile çok güzel gözlerin var demedin dedim...

Dedi ki diyeyim de popon mu kalksın. Yani erkekler çok değişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…