- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Ne alaka ya 2019la. Su an gelinlik modasinda transparan var. Gelinlik seksi de olabilir, bunu tercih eden gelin adaylari olabilir bu onlari varos yapmaz. Tam tersi tesetturlu gelinlere bu cirkin sozleri soyleseler hosunuza gider mi?
Aman da aman cicim aylarında kırıldığımız şeyler bile böyle oluyor işte. Merak etme evlilik sonrası "maşallah kollara bak Naim Süleymanoğlu mübarek" seviyesine gelirsiniz. Bir noktadan sonra kırılmak yerine "yüzüne tükürürüm senin" deyip geçiyor insan. Kaba ete bile etki etmiyor sözler.
He içinde bulunduğunuz durum için evet ayıp etmiş. Ama işte cicim ayı olduğu için gözü falan doluyor sonrasında. Bizde bi çay koy da içah diyor . Göz dolmuyor.
Idrakyollariiltihabi sizi severim tanırım ama şu söylediğinizde ciddi misiniz anlayamadım. Özellikle eşinizle iletişim kopukluğunuz (en hafif tabiriyle) varken.
Bence gerek cicim ayları gerekse bilmem kaç yıllık evlilik olsun çiftler karşılıklı saygıyı korumalı. Diplomat gibi saygıdan bahsetmiyorum tabii şakadan anlayan biriyim ama çok gayriciddi bir yorum olmuş bu.
@Elifce136 erkek arkadaşın sırf öyle bir gelinlik giydirmemek için aklınca laf söylemiş ki burada sen onun içine giremezsinden çok giyiminize karışmasını itici buldum ama siz de “öküz” diyerek saygısızlığın fitilini ateşlemişsiniz. Evlilik yoluna giriyorsanız daha çok zıtlaşmalar yaşanacaktır, özellikle aileler de işin içine girince. Bu kadar saçma sebeplerle dolup taşıyorsanız karşılıklı iletişimi öğrenin.
biraz öküz dilinde söylemiş ama söylediklerinin alt metni doğruya doğruBen zayıfım kilo almaya bile çalışıyorum minyonum
Bugün sevgilimle otururken evlilik konuları açıldı . Normalde beni çok beğenir her zaman çevre güzel bulur . Eskiden çok beğendiğim bi gelinlik vardı yıllardır hayalim onu gösterdim bu çok açık anca provada giyersin çok açık kolları fln çok düşük göğsü çook açık dedi . Ama çok güzel içindeki manken aynı ben gibi baksana kolları fln incecik banada olur dedim ne alakası var kız çok zayıf bikere boyu uzun gibi manken oturuyordu ve boy hiç belli değildi . Sana yakışmaz bu çok zayıf bu kız uzun sende böyle durmak bikere sen bunun içine giremezsin dedi .
Ve ben Sadece 52 kiloyum gerçekten zayıfım bende nediyosun sen ben burda bi hevesle bişey gösteriyorım içine ettin bana yakıştırdığın bi gelinlik varmı yada yakıştırdığın bişey ne kadar öküzsün dedim
Sonra çok açık diye bahane uydurdum giymezsin öyle dersem bi kadına denilemeyecek şeyler dedim Sadec e giyme desem yeterdi çok saçmaladım diye dedi . Bin kez özür diledi ağlamaklı oldu kalktık gittik fln eve girecekken bırakmadı o kadar alındım ki ne yapmalıyım ?
Sizin o boy ve kiloda coook zayif goeunmeniz mumkun degil.istedigin kadar kasli olBenim boyum 156 52 kilo olduğumda çooook zayıf görünüyorum mesela ama buradaki kadınlara göre çok şişmanım demekki. Komik vallahi. Kilo, kas ile ilgili bilginiz yok bari konu sahibini yanlış yönlendirmeyin.
E öyle görünüyordum ama. Yani olabiliyor, insanların tepkileri aynada gördüğüm, giydiğim bedeni ben biliyorum o yüzden oluyor. Hem de sadece ve sadece iki kilo vererek sadece kas yapmıştım. Bu da herkese kapak olsun. Hahayt.Sizin o boy ve kiloda coook zayif goeunmeniz mumkun degil.istedigin kadar kasli ol
Bence seni kızdırmak için demiş. Erkekler eşlerine iltifat etmeyi hiç sevmezler. Beni çok beğenir eşimin çevresi boyumu fiziğimi vs. Eşime dedim ki ya en azından bir kere bile çok güzel gözlerin var demedin dedim...Bugün sevgilimle otururken evlilik konuları açıldı . Normalde beni çok beğenir her zaman çevre güzel bulur . Eskiden çok beğendiğim bi gelinlik vardı yıllardır hayalim onu gösterdim bu çok açık anca provada giyersin çok açık kolları fln çok düşük göğsü çook açık dedi . Ama çok güzel içindeki manken aynı ben gibi baksana kolları fln incecik banada olur dedim ne alakası var kız çok zayıf bikere boyu uzun gibi manken oturuyordu ve boy hiç belli değildi . Sana yakışmaz bu çok zayıf bu kız uzun sende böyle durmak bikere sen bunun içine giremezsin dedi .
Ve ben Sadece 52 kiloyum gerçekten zayıfım bende nediyosun sen ben burda bi hevesle bişey gösteriyorım içine ettin bana yakıştırdığın bi gelinlik varmı yada yakıştırdığın bişey ne kadar öküzsün dedim
Sonra çok açık diye bahane uydurdum giymezsin öyle dersem bi kadına denilemeyecek şeyler dedim Sadec e giyme desem yeterdi çok saçmaladım diye dedi . Bin kez özür diledi ağlamaklı oldu kalktık gittik fln eve girecekken bırakmadı o kadar alındım ki ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?