Gelinliklere bakarken manken çok zayıf sen buna giremezsin diyen sevgili ?

Sizi o gelinlikten sogutacagi sanmis ama yanlis kelimelerle hepten sivamis arkadas bence cokta takilma ne dedigine kilon gayet iyi ben 82 kilo ile gelinlik giydim herkes hayran kaldiysa sana o fizikle daha da hayran kalirlar icinden gelen modeli giy ayrica ben kapali olmama.ragmen.gelinligim hakkinda.model ve bilgi vermedim bir tek dantel secerken gosterdim ki allahtan aynisini begendik erkekler oyle genis bakmio acik kapali dar genis olarak yorumluyorlar ona sorma bence supriz olsun de :)

160 boy 52 kilo... yani manken kadar zayıf değilsiniz hakketten...
vücut kitle indeksiniz 'ideal' aralıkta...
mankenlerde ise 'zayıf' aralık tercih edilir...

sadece lap diye demese iyi olurmuş..
ama bence gelinliğe niye damat burnunu sokar anlamam hiç...
sipariş verdim netten dikildi giydim...
eşim de bayıldı...
hala da duruyor evde..
sattırmıyor ...

Adam tam odun erkeklerin çoğu böyle kendisi brad pitt miymiş :)
36 bedensiniz sanırım ,bu da kilolu değil magazin algısı erkeklerin ki 175 boy 55 kilo olmak değil zayıflık ,
İyice tartın bu adamı yoksa daha çok ağlarsınız

Bence kötü bir şey dememıs ki bence boy uzunlugundan öyle demiş olabılır öküz demişssiniz siz de yani hoş değil.

1.60 boya 52 kilo çoookkk zayıfım evresi değil maalesef yanlış anlamayın ama bende 1.56yım kilom 47 bende aşırı zayıf değilim yani diyeceğim o ki sevgiliniz bir gerçekten söz etmiş o mankenler en az 1.70 olup kiloları 50-55 oluyor maksimum ve bizlere göre zayıflar. Tepkiniz fazla abartılı bana göre

Manken ayni ben, kollari filan incecik dedin mi cidden
Bana da bu cumlen ve verdigin cevaplardan bu konuda takintilisin gibi geldi.. Cok zayif olmak meziyet degil ama cok zayıf olmayan biri boyle bi iddiada bulundugunda bana komik ve itici geliyor..
Kas orani, yag orani filan elbette onemli, herkesin vucut tipi farklidir ama 160 boy ve 52 kilo birinin "cok" zayif olma ihtimali, cok zayif geldi bana, kusura bakma..
Ha, o sekilde konusmasi dogru mu, ona da tabii ki hayır..

Son düzenleme:
Çok zayıf değilsin ben 160 ım kilom 45 46 baya zayıfım gelinliğim dikiliyor ayrıca gelinlikte boy sorunu yok ki üstüne göre yapılır. Sevgilin salak galiba böyle konuştuğuna göre... Aşırı gıcık oldum

Farzet ki kilolusun. Gerçekten içine giremezsin. Bunu neden hakaret kabul ediyorsun ki? Veya zayıf olmak iltifat gerektiren bir durum mu?

Kilo sadece sayidan ibarettir. Konu sahibinin kilosuna bakipta sismansin demek kabul edilebilir birsey degil. Zayifim diyorsa zayiftir. Demekki onda kas orani fazla ki zayif gozukuyor. Sizde ise yag orani cok oldugu icin kilolu gozukuyorsunuz..

Bence sevgiliniz kiskandigi icin okuzluk etmis baska bir aciklamasi yok.

İyi de sen zaten zayıf değilsin ki
Zayıfım kilo almaya çalışıyorum minyonum demişsin de 45 48 olsan anlarım 52sin yani.
Ben 167 boyunda 45 kiloyum oradan biliyorum.
Ha ayrıca hayat kadınıyla fotoğrafı olan, sürekli başkalarıyla takılan saçma sapan bir adamı neden bu kadar kaale alıyorsun anlamıyorum. Adamın seni önemsediğini sanmıyorum.

Ya ben 1.69 um 53 kiloyum 55 olunca sanki normal kilolu biri gibi oluyorum.
Siz nasil 160 boy 52 kilo ile zayif oluyorsunuz ki yanlis anlamayin sizi kirmak icin demiyorum ama goruntu olarak zayif degilsinizdir normal kilolusunuzdur.
Hem ayrica kotu bir sey.dememis bence o da uzulmus zaten sizi kirdigi icin.

Bazen cok basit şeyleri dert ettiğinizi düşünmüyormusunuz?
Allah başka dert vermesin 2 güne özür diler sizde unutursunuz.

Evlenirken 1.60 boy 53 kiloydum ve 36 beden giyiyordum, epey de zayıf duruyordum, ki her zaman kilom mevcut kilomdan daha az görünür. Yani her boy kilo oranı herkesi aynı göstermez :)

1.60 boyum 52 kiloyken 34 beden bol geliyo. bence de kiloyla ilgisi yok. 59 kiloyken de 36 beden giyiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…