gelip gitmek bilmeyen misafir

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir abla var ürün satan. Birkaç bir şey almıştım ablamdaydım bugün oraya gelip bırakacağını söyledi. Geldi oturduk hoş sohbet daha önceden ablamı da birkaç kez görmüştü. Eniştem bugün işten izinliydi. Uğrayıp gideceğim deyince kabul ettik. Kadın Saat 1 gibi geldi ve akşam 8de zor gitti. Bundan sonra gelirim uğrarım böyle diyor. Adam odadan çıkmadı haliyle, acıktı akşam yemeği de yoktu. Ben ablama karşı cok mahcup oldum. Ve beni ürün almaya zorluyor sürekli, ağzı güzel laf yapıyor ne yapacağım hiç bilmiyorum hayır diyemiyorum

Çok net istemiyorum, ihtiyacım yok diceksiniz. Ya da ben artık bu ürünleri kullanmıyorum boşuna getirip yorma kendini de. Of en gıcık olduğum insan tipi. Ben de eskiden hayır diyemezdim ama satın da almazdım şimdi direkt hayır diyorum bazen de sattığı ürünü küçümsüyorum çok üstüme gelirse o zaman zaten bozuluyor daha satmaya çalışmıyor.

almayacağım teşekkürler aldıklarım yetti diyin,hayır demezseniz bu böyle devam eder.
yapacağınız şey hayır diyebilmek.
Sürekli o indirimde bu indirimde. Rahatsız olmaya başladım artık. Ve geldi bugün gitmek bilmedi Ablamla aram bozuldu. Ne diyim kalk git mi diyim dedim ;(

Ben de çok zorlanırım böyle ısrarcı ve "tatlı!" dilli insanların karşısında. Çekineceğiniz bir şey olmadığı için net konuşmaya çalışın. Kredi çektim param yok, almak isterim ama belki 6 ay sonra ödeyebilirim bilmiyorum, ihtiyacım yok bunlara, annem benim yerime de alıyor vb caydırıcı cümleler ya da gayet kesin ve net "almak istemiyorum" deyip kestirip atın.

Sürekli o indirimde bu indirimde. Rahatsız olmaya başladım artık. Ve geldi bugün gitmek bilmedi Ablamla aram bozuldu. Ne diyim kalk git mi diyim dedim ;(
eniştem evde biz dışarı çıkacaģiz/yemek yiyeceğiz/şimdi çok da müsait değiliz/daha sonra görüşelim de diyebilirdiniz.
8 saat oturması ablanıza epey ayıp olmuş

Ne demek hayır diyemiyorum ?
O zaman bütün ürünlerini satın alın .
Olur mu öyle şey .
Bir daha gelirse eşim/eniştem evde kusura bakma deyin .
Ürün satmak istediğinde de sağol hiç ihtiyacım yok deyin .
Israr ederse mimiklerinizi değiştirin .
Öküz değil ya anlar

eniştem evde biz dışarı çıkacaģiz/yemek yiyeceğiz/şimdi çok da müsait değiliz/daha sonra görüşelim de diyebilirdiniz.
8 saat oturması ablanıza epey ayıp olmuş
Uğrayıp gideceğim deyince ve ürünler yanımda deyince hiç tahmin edemedim o kadarını gerçekten şok oldum. Ablamın nasıl gönlünü alabilirim

Güzel bir yöntem teşekkürler. Ama ağzı cok güzel laf yapıyor gerçekten kendimi almış buluyorum

Kredi çekemem calısmıyorum bunu bilir ama en iyisi çeyiz aldım ödemelerim var felan diyim. Gerçekten zor insanlar

Güzel bir yöntem teşekkürler. Ama ağzı cok güzel laf yapıyor gerçekten kendimi almış buluyorum
Ya hepsi yalan hepsi yalan söylediklerinin hepsi yalan diye içinden tekrar et. Yoksa göz boyuyorlar sanki sattığı krem seni adriana lima yapcak öyle bir anlatıyorlar yani. O yüzden hiç takılma ve kapılma mucize ürün zaten yoktur. Mümkünse konuşmasına bile izin verme işte.

Güzel bir marka ürünlerinden memnunum hatta kendim üye olmak istiyorum. Sıkıntı su ürün manasıyla gelmek istiyor sürekli

Tekrar kabul etmem sanırım cok da iyiydik iletişim nasıl kesilir şimdi bugün gerçekten beni cok mahcup etti
ben ne dediysem de kesemediğim bi ürün satıcısını engelledim heryerden.bazıları gerçekten anlamıyor laftan.ama ben net olamadım kırmamak adına o yüzden diyorum ki net olun almak istemiyorum bu sebeble gelme diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…