- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Sürekli o indirimde bu indirimde. Rahatsız olmaya başladım artık. Ve geldi bugün gitmek bilmedi Ablamla aram bozuldu. Ne diyim kalk git mi diyim dedim ;(almayacağım teşekkürler aldıklarım yetti diyin,hayır demezseniz bu böyle devam eder.
yapacağınız şey hayır diyebilmek.
Gayet mantıklı :))ben rahatsızlandım ve öldüm yaz
eniştem evde biz dışarı çıkacaģiz/yemek yiyeceğiz/şimdi çok da müsait değiliz/daha sonra görüşelim de diyebilirdiniz.Sürekli o indirimde bu indirimde. Rahatsız olmaya başladım artık. Ve geldi bugün gitmek bilmedi Ablamla aram bozuldu. Ne diyim kalk git mi diyim dedim ;(
Uğrayıp gideceğim deyince ve ürünler yanımda deyince hiç tahmin edemedim o kadarını gerçekten şok oldum. Ablamın nasıl gönlünü alabilirimeniştem evde biz dışarı çıkacaģiz/yemek yiyeceğiz/şimdi çok da müsait değiliz/daha sonra görüşelim de diyebilirdiniz.
8 saat oturması ablanıza epey ayıp olmuş
Güzel bir yöntem teşekkürler. Ama ağzı cok güzel laf yapıyor gerçekten kendimi almış buluyorumÇok net istemiyorum, ihtiyacım yok diceksiniz. Ya da ben artık bu ürünleri kullanmıyorum boşuna getirip yorma kendini de. Of en gıcık olduğum insan tipi. Ben de eskiden hayır diyemezdim ama satın da almazdım şimdi direkt hayır diyorum bazen de sattığı ürünü küçümsüyorum çok üstüme gelirse o zaman zaten bozuluyor daha satmaya çalışmıyor.
tekrarı olmayacak diyebilirsiniz ablanızaUğrayıp gideceğim deyince ve ürünler yanımda deyince hiç tahmin edemedim o kadarını gerçekten şok oldum. Ablamın nasıl gönlünü alabilirim
Kredi çekemem calısmıyorum bunu bilir ama en iyisi çeyiz aldım ödemelerim var felan diyim. Gerçekten zor insanlarBen de çok zorlanırım böyle ısrarcı ve "tatlı!" dilli insanların karşısında. Çekineceğiniz bir şey olmadığı için net konuşmaya çalışın. Kredi çektim param yok, almak isterim ama belki 6 ay sonra ödeyebilirim bilmiyorum, ihtiyacım yok bunlara, annem benim yerime de alıyor vb caydırıcı cümleler ya da gayet kesin ve net "almak istemiyorum" deyip kestirip atın.
Ya hepsi yalan hepsi yalan söylediklerinin hepsi yalan diye içinden tekrar et. Yoksa göz boyuyorlar sanki sattığı krem seni adriana lima yapcak öyle bir anlatıyorlar yani. O yüzden hiç takılma ve kapılma mucize ürün zaten yoktur. Mümkünse konuşmasına bile izin verme işte.Güzel bir yöntem teşekkürler. Ama ağzı cok güzel laf yapıyor gerçekten kendimi almış buluyorum
Tekrar kabul etmem sanırım cok da iyiydik iletişim nasıl kesilir şimdi bugün gerçekten beni cok mahcup ettitekrarı olmayacak diyebilirsiniz ablanıza
tekrar geldiğinde de net olun
kim olursa olsun bu kadarı biraz fazla olmuş.
Güzel bir marka ürünlerinden memnunum hatta kendim üye olmak istiyorum. Sıkıntı su ürün manasıyla gelmek istiyor sürekliYa hepsi yalan hepsi yalan söylediklerinin hepsi yalan diye içinden tekrar et. Yoksa göz boyuyorlar sanki sattığı krem seni adriana lima yapcak öyle bir anlatıyorlar yani. O yüzden hiç takılma ve kapılma mucize ürün zaten yoktur. Mümkünse konuşmasına bile izin verme işte.
O zaman kendim üye oldum artık gelmenize gerek yok diyebilirsiniz benceGüzel bir marka ürünlerinden memnunum hatta kendim üye olmak istiyorum. Sıkıntı su ürün manasıyla gelmek istiyor sürekli
Teşekkür ederim cok samimiydik ama artık koparsa kopsun bu gün cok sinir oldum çünküO zaman kendim üye oldum artık gelmenize gerek yok diyebilirsiniz bence
ben ne dediysem de kesemediğim bi ürün satıcısını engelledim heryerden.bazıları gerçekten anlamıyor laftan.ama ben net olamadım kırmamak adına o yüzden diyorum ki net olun almak istemiyorum bu sebeble gelme diyeTekrar kabul etmem sanırım cok da iyiydik iletişim nasıl kesilir şimdi bugün gerçekten beni cok mahcup etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?