- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Hayır bir daha almayacağım diyemezsen bi dahakine yatıya alırsın kadınıİyi akşamlar arkadaşlar. Bir abla var ürün satan. Birkaç bir şey almıştım ablamdaydım bugün oraya gelip bırakacağını söyledi. Geldi oturduk hoş sohbet daha önceden ablamı da birkaç kez görmüştü. Eniştem bugün işten izinliydi. Uğrayıp gideceğim deyince kabul ettik. Kadın Saat 1 gibi geldi ve akşam 8de zor gitti. Bundan sonra gelirim uğrarım böyle diyor. Adam odadan çıkmadı haliyle, acıktı akşam yemeği de yoktu. Ben ablama karşı cok mahcup oldum. Ve beni ürün almaya zorluyor sürekli, ağzı güzel laf yapıyor ne yapacağım hiç bilmiyorum hayır diyemiyorum
hepsi aynı ankaradan bildiriyorum.sülük gibiler ürün almayınca da size düşman kesiliyorlar ilginçlerBu katalog ürün satıcılarının hepsi mi aynı olur arkadaş
Hayr diyemiyosan ne yapmayi dusunuyosun. Bidaha gelme gorusmek istemyrm de bitsin gitsin. Bazen acik sozlu olmak lazimİyi akşamlar arkadaşlar. Bir abla var ürün satan. Birkaç bir şey almıştım ablamdaydım bugün oraya gelip bırakacağını söyledi. Geldi oturduk hoş sohbet daha önceden ablamı da birkaç kez görmüştü. Eniştem bugün işten izinliydi. Uğrayıp gideceğim deyince kabul ettik. Kadın Saat 1 gibi geldi ve akşam 8de zor gitti. Bundan sonra gelirim uğrarım böyle diyor. Adam odadan çıkmadı haliyle, acıktı akşam yemeği de yoktu. Ben ablama karşı cok mahcup oldum. Ve beni ürün almaya zorluyor sürekli, ağzı güzel laf yapıyor ne yapacağım hiç bilmiyorum hayır diyemiyorum
Ya bu yakaya yapışmak ne oluyor.Millet yıldı ya.Sokakda çeviriyorlar bazen.Herkez gidip ihtiyacını bir alay mağaza var alıyor zatenİyi akşamlar arkadaşlar. Bir abla var ürün satan. Birkaç bir şey almıştım ablamdaydım bugün oraya gelip bırakacağını söyledi. Geldi oturduk hoş sohbet daha önceden ablamı da birkaç kez görmüştü. Eniştem bugün işten izinliydi. Uğrayıp gideceğim deyince kabul ettik. Kadın Saat 1 gibi geldi ve akşam 8de zor gitti. Bundan sonra gelirim uğrarım böyle diyor. Adam odadan çıkmadı haliyle, acıktı akşam yemeği de yoktu. Ben ablama karşı cok mahcup oldum. Ve beni ürün almaya zorluyor sürekli, ağzı güzel laf yapıyor ne yapacağım hiç bilmiyorum hayır diyemiyorum
Sürekli o indirimde bu indirimde. Rahatsız olmaya başladım artık. Ve geldi bugün gitmek bilmedi Ablamla aram bozuldu. Ne diyim kalk git mi diyim dedim ;(
Sürekli o indirimde bu indirimde. Rahatsız olmaya başladım artık. Ve geldi bugün gitmek bilmedi Ablamla aram bozuldu. Ne diyim kalk git mi diyim dedim ;(
Yorumunuz için teşekkürler. Marka farmasi :)İşi zorlaştıran sizsiniz konu sahibi baktın otururken iki saati geçirdi ben de kalkacaktım hadi beraber çıkalım deyip alıp kadını gidecektin. Sonra arkadaşın olsa seni zor durumda bırakmaz satış yaptığı herkese öyle iyi gibi davranıyordur o ağzı da iyi laf yapıyormuş ya diğerlerinden bi farkın yoktur yani sen de onun için müşterisin. Hayır demek veya almamak bence en kolayı ama diyemiyor musun parasını verme dört beş kere istesin senden bak bi daha sana ürün al diyor mu.
Bu arada bu herkesin memnun olduğu marka neymiş merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?