gelip gitmek bilmeyen misafir

Almayacağım dediğim halde katalog getirmiş ve biz gerçekten çok samimiydik ne zaman iş buna döndü sıkıp bunaltmaya başladı

Aslında rahatlıkla eniştem de evde biz de şimdi çıkacağız bir sözümüz var diyebilirdiniz. Ürün için de param yok diyin. Sen ısmarlarsan hayır demem diyin.

Aslında rahatlıkla eniştem de evde biz de şimdi çıkacağız bir sözümüz var diyebilirdiniz. Ürün için de param yok diyin. Sen ısmarlarsan hayır demem diyin.
Aklıma geldi ama Ablam olmaz ayıp olur kovar gibi dedi borclandım param Yok diyeceğim artık anlarsa..

Almayacağım dediğim halde katalog getirmiş ve biz gerçekten çok samimiydik ne zaman iş buna döndü sıkıp bunaltmaya başladı
ama siz de 8 saat boyunca oturmuşsunuz,eniştem evde daha fazla rahatsız etmeyelim biz daha sonra görüşürüz demeliydiniz
yani iş sizin HAYIR diyebilmenizde bitiyor.

Bizim bi tanıdığımız da aynı markanın satışını yapıyor. Bütün gün geziyor böyle. Girip çıkmadığı ev, işyeri, devlet dairesi yok. Kahvaltıyı bi yerde öğle yemeğini başka bi yerde hallediyor. Akşama kocası gelene kadar dışarda. Evde kalorifer yakmamak, yemek yememek için böyle yapıyor biliyoruz.Hiç de ihtiyacı yok . 2 tane evi arabası var. Eşinin düzenli maaşı var.

Açık açık gelme diyeceksin, annem yıllar önce öyle demişti ürün satmak için gelen birisine bir daha gelmedi kadın.Bir sabretti iki sabretti 3. De kovdu evden.

Demekki böyle zengin oluyorlar valla ben alıyordum ihtiyacım olan seyler oluyordu ama ne zaman ki zorlamaya basladı sıkıldım artık

Evet ama ürün öncesi dostluğumuz da var
Anneminde arkadaşı sayılırdı arada oturmaya gelirdi ama ne zaman ürün işine girdi arkadaşlığın boyutu değişti sürekli ürün satmak istiyordu,kendi evimize tanımadığımız kadını getiriyordu tanıtım vs için artık bunalıyor insan sürekli şunu al bunu al ürünlerden başka konu yoktu artık insanda sıkılıyor artık haliyle.

Evet gerçekten öyle sürekli şu cok iyi bu cok güzel Hep bunlardan konuşuyoruz ve sıkıldım srtık kendimi mecburi hissediyorum almaya o şekilde davrandıkça

Cekinecek birsey yok.
Insanlara hayir demeyi ogrenmezsek boyle sinir hastasi olup sagdan soldan care arariz.

Ben cok kolay..tesekkurler ihtiyacim yok..diyorum..

Israr ederlerse hic umursamadan aynen yine tekrar ediyorum; sagolun ihtiyacim yok.

Bir daha mi?
Bir daha tesekkur ediyorum karsi taraf bikana kadar.

Telefonlarinizi acmayin gerekirse

Evet gerçekten öyle sürekli şu cok iyi bu cok güzel Hep bunlardan konuşuyoruz ve sıkıldım srtık kendimi mecburi hissediyorum almaya o şekilde davrandıkça
Açık açık söyle ürün satmak için geliyorsan gelme ama yok çayımı içmek için 2 kelam sohbet etmek istiyorsan buyur gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…