- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Almayacağım dediğim halde katalog getirmiş ve biz gerçekten çok samimiydik ne zaman iş buna döndü sıkıp bunaltmaya başladıben ne dediysem de kesemediğim bi ürün satıcısını engelledim heryerden.bazıları gerçekten anlamıyor laftan.ama ben net olamadım kırmamak adına o yüzden diyorum ki net olun almak istemiyorum bu sebeble gelme diye
Aklıma geldi ama Ablam olmaz ayıp olur kovar gibi dediAslında rahatlıkla eniştem de evde biz de şimdi çıkacağız bir sözümüz var diyebilirdiniz. Ürün için de param yok diyin. Sen ısmarlarsan hayır demem diyin.
ama siz de 8 saat boyunca oturmuşsunuz,eniştem evde daha fazla rahatsız etmeyelim biz daha sonra görüşürüz demeliydinizAlmayacağım dediğim halde katalog getirmiş ve biz gerçekten çok samimiydik ne zaman iş buna döndü sıkıp bunaltmaya başladı
Açık açık gelme diyeceksin, annem yıllar önce öyle demişti ürün satmak için gelen birisine bir daha gelmedi kadın.Bir sabretti iki sabretti 3. De kovdu evden.İyi akşamlar arkadaşlar. Bir abla var ürün satan. Birkaç bir şey almıştım ablamdaydım bugün oraya gelip bırakacağını söyledi. Geldi oturduk hoş sohbet daha önceden ablamı da birkaç kez görmüştü. Eniştem bugün işten izinliydi. Uğrayıp gideceğim deyince kabul ettik. Kadın Saat 1 gibi geldi ve akşam 8de zor gitti. Bundan sonra gelirim uğrarım böyle diyor. Adam odadan çıkmadı haliyle, acıktı akşam yemeği de yoktu. Ben ablama karşı cok mahcup oldum. Ve beni ürün almaya zorluyor sürekli, ağzı güzel laf yapıyor ne yapacağım hiç bilmiyorum hayır diyemiyorum
Bir daha aslaKendiniz misafir olduğunuz eve misafir kabul etmeyiniz.
Demekki böyle zengin oluyorlar valla ben alıyordum ihtiyacım olan seyler oluyordu ama ne zaman ki zorlamaya basladı sıkıldım artıkBizim bi tanıdığımız da aynı markanın satışını yapıyor. Bütün gün geziyor böyle. Girip çıkmadığı ev, işyeri, devlet dairesi yok. Kahvaltıyı bi yerde öğle yemeğini başka bi yerde hallediyor. Akşama kocası gelene kadar dışarda. Evde kalorifer yakmamak, yemek yememek için böyle yapıyor biliyoruz.Hiç de ihtiyacı yok . 2 tane evi arabası var. Eşinin düzenli maaşı var.
Kesinlikle cok zor bişeyHayır diyememek bir hastalik ve bu hastaligi yenmediginiz surece cok zarar gorursunuz..
Evet ama ürün öncesi dostluğumuz da varAçık açık gelme diyeceksin, annem yıllar önce öyle demişti ürün satmak için gelen birisine bir daha gelmedi kadın.Bir sabretti iki sabretti 3. De kovdu evden.
Başka birinden alın bence. Böyleleri insan kullanıyor. O kadar saat oturulur mu hiç. Ayıp yaa.Demekki böyle zengin oluyorlar valla ben alıyordum ihtiyacım olan seyler oluyordu ama ne zaman ki zorlamaya basladı sıkıldım artık
Ayyyy bunalttı ya bide ağzı öle güzel laf yapıyor ki kendimi 100 tl alışveriş yapmış buluyorumBu katalog ürün satıcılarının hepsi mi aynı olur arkadaş
Anneminde arkadaşı sayılırdı arada oturmaya gelirdi ama ne zaman ürün işine girdi arkadaşlığın boyutu değişti sürekli ürün satmak istiyordu,kendi evimize tanımadığımız kadını getiriyordu tanıtım vs için artık bunalıyor insan sürekli şunu al bunu al ürünlerden başka konu yoktu artık insanda sıkılıyor artık haliyle.Evet ama ürün öncesi dostluğumuz da var
Evet gerçekten öyle sürekli şu cok iyi bu cok güzel Hep bunlardan konuşuyoruz ve sıkıldım srtık kendimi mecburi hissediyorum almaya o şekilde davrandıkçaAnneminde arkadaşı sayılırdı arada oturmaya gelirdi ama ne zaman ürün işine girdi arkadaşlığın boyutu değişti sürekli ürün satmak istiyordu,kendi evimize tanımadığımız kadını getiriyordu tanıtım vs için artık bunalıyor insan sürekli şunu al bunu al ürünlerden başka konu yoktu artık insanda sıkılıyor artık haliyle.
Açık açık söyle ürün satmak için geliyorsan gelme ama yok çayımı içmek için 2 kelam sohbet etmek istiyorsan buyur gel.Evet gerçekten öyle sürekli şu cok iyi bu cok güzel Hep bunlardan konuşuyoruz ve sıkıldım srtık kendimi mecburi hissediyorum almaya o şekilde davrandıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?