Gelip gitmiyorlar

Girls5

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
277
-157
13
4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda

Eşiniz hatalı olmasına rağmen ailenizle ilgili böyle bir yorum yaptı ve siz de sessiz kaldınız sanırım. Kardeşlerinize eşinizin olmadığı saatlerde gelmelerini söylediğinize göre kabullenmişsiniz durumu. Dolayısıyla onlar da sizin yanlarında olmadığınızı düşünüyordur.

Kardestir silinmez ayni kan ayni candir.su an dargin olabilirsiniz ama bir süre sonra tekrar barisirsiniz. Onlari evime almam cümlesi gercekten agir benim esim böyle birsey dese onlarda evine bayilmadi ben giderim deyip cevabini veririm.hamilesin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ama kardeslerine sen adim atikca onlar sana kosacaktir sabret.

Eşim yokken gelin diyerek siz de eşinize hak veriyor gibi görünüyorsunuz kardeşlerinizin gözünden bakınca.

Eşinizin çözmesi gerek bu durumu.
Çözmüyor üste çıkıyor. Kardeşlerim o varken gelmez bunu bildigim için sizin onunla işiniz yok siz gelmeyerek onu mutlu etmiş olacaksiniz diyorum. Gelin yanımda olun diyorum. Ama haklilar tabiki

Ben giderim demedim mi sanki defalarca dedim. Onları savunuyosan yolun açık olsun diyor hamileyim annem bbm ayri bbam eşimi 20 bin lira borca soktu başı boş bi adam ona siginamam. Annem desen evlendi onunda ayri kurulu düzeni var.

Hatalı olan eşinizmiş
O zaman bi zahmet kuyruğunu kıstırıp hatasını telafi edecek kardeşlerinize karşı
En sevmediğim tiptir hem suçlu hem güçlü
Eşinizin tehdidine boyun eğmeniz de sizin ayıbınız ayrıca kardeşinize
Hala daha sileyim mi diyorsunuz

Kardeşleriniz de olması gerekeni yapıyor
Biri benim için evime ayak bastırmam dese ben de ömür boyu uğramam o eve
Farz edelim ki kardeşiniz evdeyken eşiniz bi şeyini unutmuş denk geldiler
Niye kardeşiniz böyle tatsız bi olayla muhatap olsun?
Görmek istiyorsanız siz yanlarınıza gidin
İnsanlar da hoş tutuldukları yere gitmek ister
Diken üstünde oturmak istemez kimse kimsede

Valla kardeşim bana dese ki eşimin olmadığı zamanlarda gel ben de gitmem.
Eşimin evime gelip gitmesinler demesinden sonra eşim evdeyken kardeslerim gelmez. Bunu bildiğim için o yokken gelipbakabilirsiniz ablam ii mi dgl mi sncta hamileyim kimi cagirayim yanima bi ihtiyacimda

Eşimin evime gelip gitmesinler demesinden sonra eşim evdeyken kardeslerim gelmez. Bunu bildiğim için o yokken gelipbakabilirsiniz ablam ii mi dgl mi sncta hamileyim kimi cagirayim yanima bi ihtiyacimda
Taş devrinde miyiz?
Kötüyseniz açarsınız telefon gelirler sizi bakmaya
O zaman da kin gütmezler merak etmeyin
Gün içinde kardeşlerinizle iletişim kuruyorsunuzdur zaten telefonla

Hamileyim bu durumda ne yapmalıyım. Kendi kardeşleri gelip gdior istemiyorum dedigim halde eşime karşı.

Taş devrinde miyiz?
Gün içinde kardeşlerinizle iletişim kuruyorsunuzdur zaten telefon

Taş devrinde miyiz?
Gün içinde kardeşlerinizle iletişim kuruyorsunuzdur zaten telefonla
Kurmuyoruz eskisi gibi diyorum ya eşimden dolayi banada tavır alıyorlar onlarin daha çok arayip sormasi gerekmez mi hamileyim ben iki canlıyım merak edip sormalari gerek onlar kocadi buysa o da hala evli kaliosa o da onun gibi diye düşünüyorlar bnm için.

Burası benim de evim, eşim kim oluyormuş da benim kardeşimin evime gelmesini engelliyormuş, evden kovuyormuş diyebilirsiniz.

Sizce haklı sayılmazlar mı?
Aslında iletişim kuruyorsunuzdur derken kendimi hayal ettim bi an durumun içinde
Ben de kardeşimden de soğurdum
Eşinin haksız olduğu durumda ben de kardeşimden eşinin burnundan getirmesini beklerdim eş ailesiyle görüşmeye devam etmek yerine
Ben kardeşlerden tarafım kusura bakmayın
Eşiniz haddini bilmeli
Ailem konusunda aklına eseni konuşamaz mesela benim eşim
Ben de aynı şekilde konuşamam

Eşin neden öyle bişey dediki
Kardeşlerim ona saygisizmis. Halbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye. Snra annemi arayıp bu kadını sen bozuyosun sen ne zmn gelip gitsen degisiyor bu demis.evime gelip 1 bardak suyumu içemezsin artik demişti kardeslerimde tavir aldilar eşime haklı olarak. Esime diyorum haksızsın sen öle yapmasaydin hepsi konusuyordu seninle yok diyor senin kardeşlerin yalancı

Hamileyim bu durumda ne yapmalıyım. Kendi kardeşleri gelip gdior istemiyorum dedigim halde eşime karşı.
Ben ne yapardım biliyor musunuz onun kardeşi gelirse bi güzel evden kovardım. Abinize söyleyin benim kardeşim gelmiyorsa onunki de gelemez derdim. Ama siz bunu yapamazsınız. Zaten yapayalnız kaldınız. Eşinizde size çok aşkla sevmiyor sanırım. Keşke hamile kalmasaydınız ama hamilesiniz. Eşinizle sağlam bir kavga edeceksiniz ama umursar mi bilmiyorum. Üzüldüm size şimdi. Kardeşlerinize de kızmayın hiçbir suçu yok. Kovulacakları eve gelmezler tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…