Gelip gitmiyorlar

Bence sen okuduğunu anlayamayanlardansin. Bulundugum yerde kalabilecegim aile büyüğüm olarak bbnnem var. Gidip evli kardesin evine mi siģinmaliyim anlayamadım. Kardesim uygulama üzerinden gecindigi icin yanında kalıp o haram parayi yemek istemedigimi söyledim evime gelip gidemezler diye birsey yazmadım

ayy bayılıyorum sizin gibi dikkatli takipçilere

Sizin sorunuz fazla bağlanma. Eşinize bağlanıyorsun, eşinizin dayısının evine bağlanıyorsunuz insanlar sizi istemediği halde o evden çıkmıyorsunuz. Mükemmel bir evliliğiniz varmış gibi üstüne bir de çocuk yapıyorsunuz
Kavga edemez mi defalarca afedersiniz .ğzina .ıçtım inadi inat degismiyor tek yapmam gereken onu bırakıp gitmekti ama annem bbm ayri bbm ayyaşin teki annem evlendi zaten gidecegim biyer gercekten yok hamile halimle nereye gdiyim

Sen hiçbirşeyi tam anlatmıyorsun.'' Eşimin bi hatasından dolayı kardeşlerim görüşmüyor. '', '' Bi sebepten dolayı eşim bana el kaldırmaya kalktı. '' falan filan. Şiddetin bahanesi olmaz ama ne oldu da o mikkemmel (!) kocan el kaldırır kıvama geldi onu merak ettim sadece.

Abıoo sizin konuları hatırladım. Facialar faciası. Dayıların evinde yaşayan gelin.... aman Allah
Çıkıyor o gelin ev buldum sonunda tadilatin bitmesini bekliyorum demek ki ev bulununca cikabiliyomusuz. Ayrica ayni konuya değinip duruyorsunuzda biz kira teklif ettigimiz halde dayılar kabul etmeyip oturun ev bulana kdr dediler bizlik bi durum yok.

Yok bence sizi evden kovdular yüzünüze karşı istemediğinizi söylediler. Yoksa siz başka türlü o evden çıkmazdınız. Bedava sirke baldan tatlıdır

Esiniz hataliysa siz neden onun üste cikmasina izin veriyorsunuz. Kizkardesleriniz haklı esiniz evime gelmesinler kovarim demiş ve küçük kiz kardesin haksiz mesajlarini nasıl okur ya

Esiniz hataliysa siz neden onun üste cikmasina izin veriyorsunuz. Kizkardesleriniz haklı esiniz evime gelmesinler kovarim demiş ve küçük kiz kardesin haksiz mesajlarini nasıl okur ya
Üste çıkmasına izin veriyorsunuz nedir anlamadim defalarca tartıştım buyüzden anlamıyorrr değişmiyor fikri haksızsın diyorum anlamiosa napabilirim

Demek ki ev bulunabiliyormuş sizin oralarda, bak nasıl da buldunuz şıpp diye. Eşin nasıl yalnız bırakacak göreve giderken, nasıl ikna oldu? Te orda anasının üstü dururken nasıl kira ödeyecek içi yanmadan?

Aynen bir tanidigim esini kendi ailesiyle düşman ettiki sadece kendisine muhtaç olsun diye sonra da kızın yüzü kalmadi anladi fakat herkesin kalbini kirmis ve yapayalniz kalmisti

Üste çıkmasına izin veriyorsunuz nedir anlamadim defalarca tartıştım buyüzden anlamıyorrr değişmiyor fikri haksızsın diyorum anlamiosa napabilirim
O yokken eve gelin demek üste cikarmaktir. Sorunu varsa konusmaz ama sizede karisamaz gizli buluşmaya gitmek veya cagirmak üste cikarmaktir. Kizlarin gozunden şöyle gorunur ablam korkuyor esinden ve bizi dahi savunamiyor gizli değil açıkça bulusun. Benim kardeşlerim onlar karisamazsin diyin yada kisasa kisas seninde ailenden hiç kimse bu esikten gecemez. Net

Demek ki ev bulunabiliyormuş sizin oralarda, bak nasıl da buldunuz şıpp diye. Eşin nasıl yalnız bırakacak göreve giderken, nasıl ikna oldu?
Babamın içip kapiya gelme olayindan sonra onun yannda kalamayacagimi söledim annemin yanina izmire gidersemde kontrollerimi kendi doktorumda yaptiramiycagimi zırt pırt gelip gidemeyecegimi söledim. Uzun zmndirda dayisinn evindeyiz uzmanligada ne zmn cagiracsklari belli dgl oyüzden cikmayi kabul etti

Çıkıyor o gelin ev buldum sonunda tadilatin bitmesini bekliyorum demek ki ev bulununca cikabiliyomusuz
Ev vardı zaten, siz çıkmıyordunuz. Olsun bu da bir şey. İnsanlık için küçük olsa da sizin için büyük bir adım. Normal insanlar bu adımdan sonra evleniyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…