Demek ki tam tutturamamışsın. Bir dahakine iyi ayarla denk getir.Kavga edemez mi defalarca afedersiniz .ğzina .ıçtım
Bence sen okuduğunu anlayamayanlardansin. Bulundugum yerde kalabilecegim aile büyüğüm olarak bbnnem var. Gidip evli kardesin evine mi siģinmaliyim anlayamadım. Kardesim uygulama üzerinden gecindigi icin yanında kalıp o haram parayi yemek istemedigimi söyledim evime gelip gidemezler diye birsey yazmadımBen kaç kardeşin var çözemedim
Önceki konunda 2 kardeşin var
Bu konuda 4 kardeşsiniz
Üstelik önceki konunda kız kardeşlerin ahkaksız yoldan para kazanıyor diye onlarla görüşmek istemiyorsun, evlerinde kalmam diyorsun
Nu konuda evime neden gelmiyorlar, sileyim mi diyorsun
Önceki konunda bulunduğun yerde sadece babaannen var.
Bu konuda bulunduğun yerde 3. Bir kızkardeş daha ortaya çıkıyot
Biraz tutarsız mısın?
ayy bayılıyorum sizin gibi dikkatli takipçilereBen kaç kardeşin var çözemedim
Önceki konunda 2 kardeşin var
Bu konuda 4 kardeşsiniz
Üstelik önceki konunda kız kardeşlerin ahkaksız yoldan para kazanıyor diye onlarla görüşmek istemiyorsun, evlerinde kalmam diyorsun
Nu konuda evime neden gelmiyorlar, sileyim mi diyorsun
Önceki konunda bulunduğun yerde sadece babaannen var.
Bu konuda bulunduğun yerde 3. Bir kızkardeş daha ortaya çıkıyot
Biraz tutarsız mısın?
Kavga edemez mi defalarca afedersiniz .ğzina .ıçtım inadi inat degismiyor tek yapmam gereken onu bırakıp gitmekti ama annem bbm ayri bbm ayyaşin teki annem evlendi zaten gidecegim biyer gercekten yok hamile halimle nereye gdiyim
Bence sen okuduğunu anlayamayanlardansin. Bulundugum yerde kalabilecegim aile büyüğüm olarak bbnnem var. Gidip evli kardesin evine mi siģinmaliyim anlayamadım. Kardesim uygulama üzerinden gecindigi icin yanında kalıp o haram parayi yemek istemedigimi söyledim evime gelip gidemezler diye birsey yazmadım
Çıkıyor o gelin ev buldum sonunda tadilatin bitmesini bekliyorum demek ki ev bulununca cikabiliyomusuz. Ayrica ayni konuya değinip duruyorsunuzda biz kira teklif ettigimiz halde dayılar kabul etmeyip oturun ev bulana kdr dediler bizlik bi durum yok.Abıoo sizin konuları hatırladım. Facialar faciası. Dayıların evinde yaşayan gelin.... aman Allah
Bir de başka konularda beni azarlamaya çalışıyorHer konuda yeni bir ayrıntı, matruşka gibi hayatlar, konu biraz ilerleyince, hakaret, beddua,banlanma, ve kapanış
Yok bence sizi evden kovdular yüzünüze karşı istemediğinizi söylediler. Yoksa siz başka türlü o evden çıkmazdınız. Bedava sirke baldan tatlıdırÇıkıyor o gelin ev buldum sonunda tadilatin bitmesini bekliyorum demek ki ev bulununca cikabiliyomusuz. Ayrica ayni konuya değinip duruyorsunuzda biz kira teklif ettigimiz halde dayılar kabul etmeyip oturun ev bulana kdr dediler bizlik bi durum yok.
Esiniz hataliysa siz neden onun üste cikmasina izin veriyorsunuz. Kizkardesleriniz haklı esiniz evime gelmesinler kovarim demiş ve küçük kiz kardesin haksiz mesajlarini nasıl okur ya4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
Üste çıkmasına izin veriyorsunuz nedir anlamadim defalarca tartıştım buyüzden anlamıyorrr değişmiyor fikri haksızsın diyorum anlamiosa napabilirimEsiniz hataliysa siz neden onun üste cikmasina izin veriyorsunuz. Kizkardesleriniz haklı esiniz evime gelmesinler kovarim demiş ve küçük kiz kardesin haksiz mesajlarini nasıl okur ya
Demek ki ev bulunabiliyormuş sizin oralarda, bak nasıl da buldunuz şıpp diye. Eşin nasıl yalnız bırakacak göreve giderken, nasıl ikna oldu? Te orda anasının üstü dururken nasıl kira ödeyecek içi yanmadan?Çıkıyor o gelin ev buldum sonunda tadilatin bitmesini bekliyorum demek ki ev bulununca cikabiliyomusuz. Ayrica ayni konuya değinip duruyorsunuzda biz kira teklif ettigimiz halde dayılar kabul etmeyip oturun ev bulana kdr dediler bizlik bi durum yok.
Aynen bir tanidigim esini kendi ailesiyle düşman ettiki sadece kendisine muhtaç olsun diye sonra da kızın yüzü kalmadi anladi fakat herkesin kalbini kirmis ve yapayalniz kalmistiHem eşinizin hatası var hemde kardeşlerinize laf söylüyor ya ben orada çıldırırdım. Eşinizin ailesi sizin evinize rahat bir şekilde giriyor ama kardeşleriniz giremiyor çok üzücü çok. Ilerde pişman olursunuz. Eşiniz belliki sizi yapayalnız bırakmak istiyor.
Benceli konuşacaksak bence sizin burnunuz bayağı uzun bilip bilmeden konusuyorsunuz hııı ?Yok bence sizi evden kovdular yüzünüze karşı istemediğinizi söylediler. Yoksa siz başka türlü o evden çıkmazdınız. Bedava sirke baldan tatlıdır
O yokken eve gelin demek üste cikarmaktir. Sorunu varsa konusmaz ama sizede karisamaz gizli buluşmaya gitmek veya cagirmak üste cikarmaktir. Kizlarin gozunden şöyle gorunur ablam korkuyor esinden ve bizi dahi savunamiyor gizli değil açıkça bulusun. Benim kardeşlerim onlar karisamazsin diyin yada kisasa kisas seninde ailenden hiç kimse bu esikten gecemez. NetÜste çıkmasına izin veriyorsunuz nedir anlamadim defalarca tartıştım buyüzden anlamıyorrr değişmiyor fikri haksızsın diyorum anlamiosa napabilirim
Babamın içip kapiya gelme olayindan sonra onun yannda kalamayacagimi söledim annemin yanina izmire gidersemde kontrollerimi kendi doktorumda yaptiramiycagimi zırt pırt gelip gidemeyecegimi söledim. Uzun zmndirda dayisinn evindeyiz uzmanligada ne zmn cagiracsklari belli dgl oyüzden cikmayi kabul ettiDemek ki ev bulunabiliyormuş sizin oralarda, bak nasıl da buldunuz şıpp diye. Eşin nasıl yalnız bırakacak göreve giderken, nasıl ikna oldu?
Ev vardı zaten, siz çıkmıyordunuz. Olsun bu da bir şey. İnsanlık için küçük olsa da sizin için büyük bir adım. Normal insanlar bu adımdan sonra evleniyor işte.Çıkıyor o gelin ev buldum sonunda tadilatin bitmesini bekliyorum demek ki ev bulununca cikabiliyomusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?