Gelip gitmiyorlar

Valla Allah yardımcın olsun ne deyim tek sorun bu değil ki senin eşinle daha ciddi sorunlar var. Çok üzüldüm gerçekten Rabbim feraha çıkarsın. Feraset versin o adama!.

Halbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye.
Ayy siz bu adamla evli kalmaya devam edip üstüne bi de çocuk yapmışsınız
Kardeşler yüzde yüz haklıymış
Madem çekmeye kararlısınız bari milletin tadını kaçırmayın

Aynı sizin gibi bi teyzem vardı
Eşi her kabalığı yapardı hepimizin yanında
Öyle arsızlığa vurmuştu durumu
Ama bi bakardık 2 gün sonra can ciğer olmuşlar
Yıllar içinde kimse ciddiye almaz, lafını dinlemez olmuştu teyzemin
Öyle gün yüzü görmeden öldü gitti valla
Bi gün de insan gibi muamele görmemiştir eşinden yana

Yazik ya daha çok üzüldüm size. Bu tür adamların sonu bellidir genelde. Ilk aileni istemez seni yalnız bırakır. Sonra hep yaptığın şeyde kusur bulur. Kıyafetlerinize karışır. Giderek artan şiddet davranışları. Sizi dışarda gezdirmez. Dışarıda yemek yemezsiniz. En son biri ile mesajlaşma yok yapmadım demeler. En sonunda da pişkince itiraf eder. Siz boşansanız boşanamazsınız yalnızsınız. Sosyal ortamınızı da istemezler. Çünkü sizi yoldan çıkarır güya. Siz ise gençliğinizi pişmanlıkla geçirirsiniz. Şimdiden sizi dinlemeyen bir adam ilerde de dinlemez. Sonuç bu...

Insanligin bana verdigi yetkiye dayanarak seni kardeslerini savundugun icin sana yol gösteren öküzün agzina tük.....m

Eşimin evime gelip gitmesinler demesinden sonra eşim evdeyken kardeslerim gelmez. Bunu bildiğim için o yokken gelipbakabilirsiniz ablam ii mi dgl mi sncta hamileyim kimi cagirayim yanima bi ihtiyacimda

Hamileyim ihtiyacım var nazı için erken davranıyorsunuz.
O kozu sonraya bırakın.

Iyiki böyle bir adami baba yapiyorsunuz

sorumsuz babanız eşinizden daha iyyidir. ayrıca ailenizin yanında size el kaldıran bir psikopattan ilerde çocuğunu nasıl koruyacaksınız?

hayır ben olsam boşanmam ve o adama hayatını zehir ederim. ailesine de zehir ederim. ya gider ya yalvarıp düzelir.

Bu adamdan hamile kaldınız bir de?
Ne bulunmaz hint kumaşı kocanız varmış.
Kardeşinize bilenmeyin yerden göğe kadar haklı, gururlu bir kere helal olsun.
Bu adamı kendine reva gören ablam olsa aynısını yapardım.

Ben kaç kardeşin var çözemedim
Önceki konunda 2 kardeşin var
Bu konuda 4 kardeşsiniz
Üstelik önceki konunda kız kardeşlerin ahkaksız yoldan para kazanıyor diye onlarla görüşmek istemiyorsun, evlerinde kalmam diyorsun
Nu konuda evime neden gelmiyorlar, sileyim mi diyorsun
Önceki konunda bulunduğun yerde sadece babaannen var.
Bu konuda bulunduğun yerde 3. Bir kızkardeş daha ortaya çıkıyot
Biraz tutarsız mısın?

Bu kardeslerinizden biri mi bu 19 yasinda olan?

Zaten siz de onlarla kalmak istemiyordunuz. Onlar da size gelmek istemiyor.

Böyle bir insanın evine gelmiyorlar diye kardeşlerinizi silmeyi düşünüyorsunuz. Çok acayipsiniz.
Ben kardeşlerinizin yerinde olsam kendine yapılan saygısızlıkları kabul eden ablamla da görüşmezdim. Onlar insaflıymış.

Kusura bakmayın da silmeniz gereken kardeşleriniz için evimize gelemezler diyen kocanızken, neden kardeşlerinizi yeriyorsunuz. Bide bu adamdan çocuk yapmışsınız. Kayınvalideye gidip yerleştirir o koca kılıklı sizi. Cidden kocasına tapan kadına her şey müstahak. Bana el kaldıracak, anneme hakaret edecek. Bide ben çocuk yapacağım. Shsjsksjn bi gülme geldi

Kocası bulunmaz Hint kumaşı çünkü

Bende bir göz gezdirdim: bütün sülalede normal davranislar sergileyen kimse yok gibi..

Anladım. Konu sahibi eşiyle kavga edemez, sen karışamazsın diyemez çünkü adam dövebilir. Böyle bir adamla yaşamaya ve onunla çocuk büyütmeye cesaret etmek de ayrı bir konu.
Kavga edemez mi defalarca afedersiniz .ğzina .ıçtım inadi inat degismiyor tek yapmam gereken onu bırakıp gitmekti ama annem bbm ayri bbm ayyaşin teki annem evlendi zaten gidecegim biyer gercekten yok hamile halimle nereye gdiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…