- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 29
Kardeşlerim ona saygisizmis. Halbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye. Snra annemi arayıp bu kadını sen bozuyosun sen ne zmn gelip gitsen degisiyor bu demis.evime gelip 1 bardak suyumu içemezsin artik demişti kardeslerimde tavir aldilar eşime haklı olarak. Esime diyorum haksızsın sen öle yapmasaydin hepsi konusuyordu seninle yok diyor senin kardeşlerin yalancı
Ayy siz bu adamla evli kalmaya devam edip üstüne bi de çocuk yapmışsınızHalbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye.
Yazik ya daha çok üzüldüm size. Bu tür adamların sonu bellidir genelde. Ilk aileni istemez seni yalnız bırakır. Sonra hep yaptığın şeyde kusur bulur. Kıyafetlerinize karışır. Giderek artan şiddet davranışları. Sizi dışarda gezdirmez. Dışarıda yemek yemezsiniz. En son biri ile mesajlaşma yok yapmadım demeler. En sonunda da pişkince itiraf eder. Siz boşansanız boşanamazsınız yalnızsınız. Sosyal ortamınızı da istemezler. Çünkü sizi yoldan çıkarır güya. Siz ise gençliğinizi pişmanlıkla geçirirsiniz. Şimdiden sizi dinlemeyen bir adam ilerde de dinlemez. Sonuç bu...Kardeşlerim ona saygisizmis. Halbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye. Snra annemi arayıp bu kadını sen bozuyosun sen ne zmn gelip gitsen degisiyor bu demis.evime gelip 1 bardak suyumu içemezsin artik demişti kardeslerimde tavir aldilar eşime haklı olarak. Esime diyorum haksızsın sen öle yapmasaydin hepsi konusuyordu seninle yok diyor senin kardeşlerin yalancı
Insanligin bana verdigi yetkiye dayanarak seni kardeslerini savundugun icin sana yol gösteren öküzün agzina tük.....mBen giderim demedim mi sanki defalarca dedim. Onları savunuyosan yolun açık olsun diyor hamileyim annem bbm ayri bbam eşimi 20 bin lira borca soktu başı boş bi adam ona siginamam. Annem desen evlendi onunda ayri kurulu düzeni var.
Eşimin evime gelip gitmesinler demesinden sonra eşim evdeyken kardeslerim gelmez. Bunu bildiğim için o yokken gelipbakabilirsiniz ablam ii mi dgl mi sncta hamileyim kimi cagirayim yanima bi ihtiyacimda
Saymakla bitmez.Eşinizin hatası nedir?
sncta hamileyim kimi cagirayim yanima bi ihtiyacimda
Kardeşlerim ona saygisizmis. Halbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye. Snra annemi arayıp bu kadını sen bozuyosun sen ne zmn gelip gitsen degisiyor bu demis.evime gelip 1 bardak suyumu içemezsin artik demişti kardeslerimde tavir aldilar eşime haklı olarak. Esime diyorum haksızsın sen öle yapmasaydin hepsi konusuyordu seninle yok diyor senin kardeşlerin yalancı
Bu adamdan hamile kaldınız bir de?Kardeşlerim ona saygisizmis. Halbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye. Snra annemi arayıp bu kadını sen bozuyosun sen ne zmn gelip gitsen degisiyor bu demis.evime gelip 1 bardak suyumu içemezsin artik demişti kardeslerimde tavir aldilar eşime haklı olarak. Esime diyorum haksızsın sen öle yapmasaydin hepsi konusuyordu seninle yok diyor senin kardeşlerin yalancı
. Iki kiz kardesim var bbmla kaliolar bi uygulama var erkeklerle konusarak haftalik bin lira bazen fazla para alıyosun kirayi fln onlar ödüyo evi onlar geçindirio bbmin haberi yok kozmetik satarak para kazanıyo zannediyo bazen çocuklarndan parada istiyo.onlarin yannda ztn kalamm bbmla konusmuyorum. O haram parayida yemek istemiyorum dogmamis cocugumads yedirmek istemiyorum. Bulunduğum yerde bi yaşlı babannem var onunda çocuklari istanbulda
Iki kiz kardesim var bbmla kaliolar bi uygulama var erkeklerle konusarak haftalik bin lira bazen fazla para alıyosun kirayi fln onlar ödüyo evi onlar geçindirio bbmin haberi yok kozmetik satarak para kazanıyo zannediyo bazen çocuklarndan parada istiyo.onlarin yannda ztn kalamm bbmla konusmuyorum. O haram parayida yemek istemiyorum dogmamis cocugumads yedirmek istemiyorum.
Böyle bir insanın evine gelmiyorlar diye kardeşlerinizi silmeyi düşünüyorsunuz. Çok acayipsiniz.Kardeşlerim ona saygisizmis. Halbu ki bi sebepten dolayı ailesinin gazına gelip bn babaannemin evibdeyken gelip bana el kaldirmaya kalktı kardeslerim müdahale edince onlarinda üstüne yürüdü karışmayın diye. Snra annemi arayıp bu kadını sen bozuyosun sen ne zmn gelip gitsen degisiyor bu demis.evime gelip 1 bardak suyumu içemezsin artik demişti kardeslerimde tavir aldilar eşime haklı olarak. Esime diyorum haksızsın sen öle yapmasaydin hepsi konusuyordu seninle yok diyor senin kardeşlerin yalancı
Kusura bakmayın da silmeniz gereken kardeşleriniz için evimize gelemezler diyen kocanızken, neden kardeşlerinizi yeriyorsunuz. Bide bu adamdan çocuk yapmışsınız. Kayınvalideye gidip yerleştirir o koca kılıklı sizi. Cidden kocasına tapan kadına her şey müstahak. Bana el kaldıracak, anneme hakaret edecek. Bide ben çocuk yapacağım. Shsjsksjn bi gülme geldi4 kız kardeşiz bulunduğum yerde bizim 3. Numarada evli üstelik esimin amcaogluyla. Eşimle kardeşlerim konuşmuyor eşimin bi hatasindan dolayı buna rağmen kardeşlerin saygisiz diyor evimize gelip gidemezler kovarım diyor bunu isteyken mesajda demsti en kucugumuz telfnumu kurcalamis msjlari okumuş ögrenmiş diğerlerinede sölemis. Hamileyim eşim gün boyu işte. O yokken gelin diyorum hayir o eve ayak basmayiz artik diyorlar. En küçüğü mesela 19 yaşında çok küçük deil evli olan kardesime sık sık gidiyor bnle brlikte o kardeşimde hamile. Küçük olan demiyo eniştemin hatasini ablamdan niye çıkarayım o da hamile gelmisken onada bi ugrayayim sizce bu durumda ne yapmaliyim onlari silmeli miyim. Çünkü eşimin yanlışını banada yansitiyorlar yanımda olmuyorlar. Eşim uzmanligi kazandi her an cagirablrler yanmda birinin durmasi lazım cagirsam biri gelmez kalmaz dmk ki bu durumda
Kocası bulunmaz Hint kumaşı çünküBu adamdan hamile kaldınız bir de?
Ne bulunmaz hint kumaşı kocanız varmış.
Kardeşinize bilenmeyin yerden göğe kadar haklı, gururlu bir kere helal olsun.
Bu adamı kendine reva gören ablam olsa aynısını yapardım.
Ben kaç kardeşin var çözemedim
Önceki konunda 2 kardeşin var
Bu konuda 4 kardeşsiniz
Üstelik önceki konunda kız kardeşlerin ahkaksız yoldan para kazanıyor diye onlarla görüşmek istemiyorsun, evlerinde kalmam diyorsun
Nu konuda evime neden gelmiyorlar, sileyim mi diyorsun
Önceki konunda bulunduğun yerde sadece babaannen var.
Bu konuda bulunduğun yerde 3. Bir kızkardeş daha ortaya çıkıyot
Biraz tutarsız mısın?
Kavga edemez mi defalarca afedersiniz .ğzina .ıçtım inadi inat degismiyor tek yapmam gereken onu bırakıp gitmekti ama annem bbm ayri bbm ayyaşin teki annem evlendi zaten gidecegim biyer gercekten yok hamile halimle nereye gdiyimAnladım. Konu sahibi eşiyle kavga edemez, sen karışamazsın diyemez çünkü adam dövebilir. Böyle bir adamla yaşamaya ve onunla çocuk büyütmeye cesaret etmek de ayrı bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?