Kimse kimsenin sürekli parasını ödemek zorunda değil fakat bu işi yüzsüzlüğe vuran erkek de çok o yüzden aslında o dediğin çok ince bir çizgi...Bizim sitede de var ya, yemek paramı ödemiyorsa o erkek erkek değildir tripleri. Nerdeyse şerefi onuru kızın masraflarını karşılamaya bağlayacaklar. Parası kendine yeten gençlere Allah yardım etsin..
Yüzsüzlüğe vuran derken; kendi masrafını kıza ödeten erkeklerden mi bahsediyorsun(ki bunu yapan pek erkek olduğunu sanmıyorum, kızlar çok yapıyor ama yapan erkek en azından ben görmedim)(zaruri haller dışında), yoksa kızın parasını ödemeyen erkeklerden mi... Ailesi ona aylık harcaması için 200 tl vermişsse bu para zaten o gence ancak yeter, kızın ne kadar parasını ödeyebilir ki, aç mı kalsın.Kimse kimsenin sürekli parasını ödemek zorunda değil fakat bu işi yüzsüzlüğe vuran erkek de çok o yüzden aslında o dediğin çok ince bir çizgi...
Yüzsüzlüğe vuran derken; kendi masrafını kıza ödeten erkeklerden mi bahsediyorsun(ki bunu yapan pek erkek olduğunu sanmıyorum, kızlar çok yapıyor ama yapan erkek en azından ben görmedim)(zaruri haller dışında), yoksa kızın parasını ödemeyen erkeklerden mi... Ailesi ona aylık harcaması için 200 tl vermişsse bu para zaten o gence ancak yeter, kızın ne kadar parasını ödeyebilir ki, aç mı kalsın.
Bunu söyleyen bir genç kız, inanın ona kızamıyorum, gençler büyüklerden ne görürse onu uyguluyor, tv'lerde evlendirme programlarında koca koca kadınlar çıkıp adamlara evin var mı? Araban var mı? diye sorar, maaşını beğenmedikleri adamlar hıı tamam o zaman kriterlerime uymuyorsunuz derse, gelir düzeyi düşük olunca elektrik alamazlarsa kızlarda gelir düzeyiniz bir ilşiki yaşamaya müsait değilse, o işlere hiç kalkışmayın der.
Devir maddiyat devri olmuş, ne kadar çok ekmek o kadar çok köfte...
Aynen öyle, eskilerin devri kapanmış çoktan, ben bile mazide kalmışım, biz evlenirken hatta eşimle flört ederken biryerlerde birşey yiyelim aman ne kadar çok harcıyor ona bakayım demiyorduk, evi varmış yokmuş mühim değildi, karakteri sağlam mı? Sorumluluk sahibi olabilecek kadar ayakları yere basan biri mi ona bakıyorduk, şimdi herşey değişti, kim olduğunun önemi yok, cebi sağlam mı mal mülk var mı diye bakılıyor, ben hala karakter diyenlerdenim, bir insan karakterli olsun, çalışkan olsun yeter, ekmeğini taştan çıkarır. 20 yıldır evliyim, ne edindiysek beraber yaptık, birlikte yapılan herşeyin zevki çok daha başka...İlişkiyi maddiyattan ibaret görenlerin devri bu Mune.
Dediğinde haklısın.
Evin var mı araban var mı deyip buna göre evleniyorlar sonra da hayatta mutluluğu maddiyatta arıyorlar.
yaa imzan çok güzelmiş, çok sevdimSonuç şu ki; bu ceren et döner yiyorsevgilisi tavuk döner yedirebiliyor
yaa imzan çok güzelmiş, çok sevdim
konuyu okuyunca da aklıma geldi, eşimle ilk buluşmamızda ben tavuk döner yiyelim demiştim - masraf etmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?