'Gelir düzeyiniz bir ilişki yaşamaya müsait değilse, o işlere hiç kalkışmayın!'

geleceği görebiliyor musunuz? böyle tipler sadece paraları olduğu için, okumuş, eğitimli insanların tepesine gelip yerleşecek.. o okuyan gariplerde 3 kuruş maaşla tavuk döner kaprisi çekecek.. vay anam vay..

istanbulda, annem rahmetli bu arada, ama çıkamıyorki şu an,çalıştığı yerde şef oldu ama 800 tk kira verse gerisi yetmez zaten hadi anca yetsin..
Senin kardesinin totosu kiymetli demek ki..800 tl lik evde oturmayiversin, butun evler de 800 den baslamiyor ya... Saka bir yana, tercih meselesi demek ki..

Senin kardesinin totosu kiymetli demek ki..800 tl lik evde oturmayiversin, butun evler de 800 den baslamiyor ya... Saka bir yana, tercih meselesi demek ki..
burası istanbul..zavallı kardeşim ünüversiteyi bitirir bitirmez askere gitti..askerden geldi..iş aramaya başladı hep koşturduki..istanbulda kiralar çok pahalı buradaki yaşamı bilmiyorsun saraylım..mesai saati çok, ücret az..16 yaşındaki çocuğa kaç para verirler sanıyorsun burası abd mi..insan hakları yok burada..yine orası bir nebze buradan iyidir..kardeşim içinde bulunduğu sistemi yendi..kendi başına hiç desteksiz bir baltaya sap oldu..

Son düzenleyen: Moderatör:
Saraylım,
konuda yazdığınız tüm yorumlarda katıldığım noktalar var ama iş kira geçinme konusuna gelince durum bildiğiniz gibi değil, 800 lira kira İstanbul'da hani şöyle bari biraz düzgün olsun diyebileceğiniz evler için geçerli bir miktar, geniş olsun, güvenliği olsun, semti şurası olsun, mümkünse site için olsun derseniz 800 liralık kira bedeli 1800 liraya çıkar İstanbul'da.

Ayrıca birçok ev sahibi şayet devlet dairesinde çalışmıyorsanız birde bekarsanız kolay kolay evini kiralamak istemez, kamuda çalışıyorsan işin garanti olduğundan ev sahipleri de kira cepte diye düşünür, bekarsanız kadın veya erkek olun karşı cinsi eve alırsınız, arkadaşlarınız gelir evde toplu kalırlar vs diye bekara pek ev verilmez, evliysende çocuk sayına bakarlar, kimi ya hiç çocuk olmasın der kimi de tek çocukluysan kiraya verir.

Ev almaya kalksan İstanbul'da ev almak ohhooooo doğru dürüst bir ev için en az 200 bin lirayı gözden çıkarman lazım.

bu kızın yazdığı şey saçma sapan bir şey evet. ama bu kadar lince uğratacak ne vardı yani. hesabı kapattıracak kadar üstüne gitmenin ne lüzumu var? twitterda çok daha beter şeyler yazan ne insanlar var özellikle erkeklerin kadınlar hakkında yaptıkları gereksiz tespitler... feminist kadınla, şişman kadınla, alakasız giyinen kezban(!) kadınla, dans eden, oturan, kalkan, nefes alan kadınla, kadınların her şeyiyle ama her şeyiyle dalga geçen ve sırf bunun için binlerce takipçisi olup fenomen olan erkekler ve bunu erkekleri destekleyen tonlarca insan varken twitter denen mecrada, bu kızın bu yazdığına takılıp linç edilmesini çok anormal buldum.

Yası kücük bu kızın zaten tipinden belli Hayal, zaten tepkiyi de kaldıramamıs kapamıs. Ne dedigini bilmiyor.

Evlilik pogramlarından birinde üstüme yapacan mı diye sorana bile tanık oldum. Adam neden kadının üstüne yapsın. Gider wc ye...

Malesef ülkemizin gerçekleri. 1 kilo tereyağı alamıyor vatandaşlarımızın birçoğu.

cryptic, guldurdun beni... Niye zavalli olsun kardesin yav?Maasallah, anladigim kadari ile saglikli, ozgur bir insan. Hayat mucadeleden ibaret, hepimiz biryerlerde birseyler icin kosusturuyoruz zaten. Istanbul son on senede ne kadar degisti bilemiyorum tam olarak ama orada 20 senem gecti benim.. Ev kendimizindi ve tek esim calisiyordu 4 kisilik ailede, ortalama bir maas ile ve pek zorlanmadan geciniyorduk. Avrupa yakasinin merkezi yerlerinde ev fiyatlari ve kiralar ucmus ama Anadolu yakasinda hala 600 TLye uygun daireler var. Tabi bekar kardesine verirler mi bilemem. Burada okul cocuklari yari zamanli islerde okul cikisindan sonra ve haftasonlarinda asgari saat ucretiyle calisiyorlar ama onlara yetiyor. Hic degilse hoslarina giden bir kiyafeti alabiliyorlar, arkadaslari ile yemege cikabiliyorlar, gezebiliyorlar. Ben kizlarima 16 yasindan sonra hic harclik vermedim mesela.

babamla sen yaşasaydın neden öyle dediğimi anlardın..

İnsanlar kendilerini cebindeki paradan ibaret görmeye başladı böyle kızlarımız sayesinde
Canım sana tavsiyem cüzdanını boşalt onun içindeki para sen değilsin
Geriye ne kaldıysa o sensin işte

Hahhh sen çok yaşa bacım! Valla ağzına sağlık, aklımı fikrimi okumuşsun resmeeenn,içimin yağlarını erittin.

İnsanlar kendilerini cebindeki paradan ibaret görmeye başladı böyle kızlarımız sayesinde
Canım sana tavsiyem cüzdanını boşalt onun içindeki para sen değilsin
Geriye ne kaldıysa o sensin işte

Dediklerin çok doğru. Ama günümüzde karekterin kişiliğin cebindeki parayla orantılı olmuş malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…