- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Rica ederim canımTeşekkür ettim al senin olsun
Tüh allah seniii tavuk dönere kandırmış seni kocan bak cerene o et döner yemek istiyo
Sorma ya herkes de guzel yapamaz ben nerden bulcam simdi yaao değil de canım çok kötü tavuk döner çekti ya ,yanında da ayran
İşte benim lakecanım geldi.o değil de canım çok kötü tavuk döner çekti ya ,yanında da ayran
Rica ederim canımÖyle bir zamandayız ki maalesef çoğu kişi için her şeyin başı maddiyat. Bir gün markette bir kadın gördüm, yanındaki kadına 1 kg.luk tereyağını gösterdi, paketi aldı, evimde şöyle bir kilo tereyağı olmasını çok isterdim dedi, hiç unutamıyorum...
yanında tektaş yüzük, saat, ev ve araba da hediyeBende evime 5 kavonoz bal alabilseydim keşke
ve daha durunnnnn yanında IPTONE6 S !!!yanında tektaş yüzük, saat, ev ve araba da hediye
Olayı sadece öğrencilik olarak değerlendireceksen tabii haklısın ama olay o değil.
Genel olarak bahsetmiştim. Sürekli alman usulü takılmak ne bir arkadaşlığa ne de sevgililiğe sığıyor.
Erkek her zaman biraz ağırlığını gösterecek.
Bu arada, kendi masrafını kıza ödeten ciddi anlamda bir kitle de var maalesef. Sen denk gelmedin sanırım. Sitede bile bununla alakalı çok konu gördüm ben.
Ben öğrenciysem, sevgilim çalışan bir insansa kabul edilebilir.
İkimiz öğrenciysek kabul edilemez bir durum, yazık o çocuğunda ailesi var, oğullarıyla birlikte kızında günlük yiyeceklerini karşılamak zorunda değiller...
İkimiz çalışıyorsak evet zaman zaman erkek ısmarlayabilir, bunda mahsur görmüyorum. Her gruba yöneldim yorumumda sanırım.
Erkeklerin kızı maddi anlamda kullandığı durumlarla hiç karşılaşmadım, ama tabi kızın erkeği maddi anlamda kullanması ne kadar kötüyse; erkeğinde kızı maddi anlamda kullanması o kadar kötü. Benim gözümde ikisi de aynı.
yo ben anladım; genel bir yorum oldu benim ki aslında. Öğrenci çalışan ayrımını yapmak adınaBen de zaten diğer yorumlarımda da görüldüğü üzre, günlük yiyeceklerini almak zorundalar demedim ki.
Ne erkek kızdan faydalanmalı, ne kız erkeği yürüyen cüzdan olarak görmeli.
Her halukarda her iki taraf da ağırlıklarını bilmeli.
Maddi anlamda kullanmaya birşeyler ısmarlamak girmiyor bu arada, tamamıyla sömürme durumlarından bahsetmiştim.
Her neyse...
resimdeki kız kendisiyse tavuk döner bile fazlaTwitter'da tavuk döner fırtınası
Bir twitle başlayan "tavuk döner" tartışması, Twitter'da çok ilgi görünce en çok konuşulan konular (trending topic) listesine girdi. Ancak sosyal medyanın hızla bir linç ortamına dönüşmesiyle, tartışmayı başlatan kullanıcı hesabını kapattı.
Bütün tartışma @cerentheirish adlı kullanıcının attığı "Gelir düzeyiniz bir ilişki yaşamaya müsait değilse o işlere hiç kalkışmayın. O da eksik olsun. Kimse sizinle tavuk döner yemek zorunda değil" twitiyle başladı.
Gelir düzeyiniz bir ilişki yaşamaya müsait değilse o işlere hiç kalkışmayın. O da eksik olsun. Kimse sizinle tavuk döner yemek zorunda değil.
— CEREN the IRISH (@cerentheirish) October 23, 2014
Ünlülerin de katıldığı tartışma, Twitter'ı adeta tavuk döner savunucuları ve karşıtlarının forum alanına çevirdi.
Bu sırada Yemek Sepeti adlı şirket de "Tavuk döner seven insandan zarar gelmez" twitiyle tartışmaya katıldı.
Yemek.com ise benzer bir twitle yanıt verdi:
Yemekcom @yemekcom
Follow
Tavuk döner üzerinden konuşulan "ilişkiler ve sınıfsal çatışma" konusunda düşüncemiz net.
1:02 PM - 23 Oct 2014
Linç sonrası hesabını kapattı
Bir biri ardına gelen twitler ise kısa sürede sosyal linç etkisi yarattı. Tüm tartışmayı başlatan kullanıcı, önce ironik bir özür mesajı attı ardından da hesabını kapattı.
http://www.cnnturk.com/haber/sosyal...al&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
aşk olsun saraylım neden öyle dedinki bizim gençlerimiz baskı altında yetişiyor..sınava yetişiyor..sistem burada böyle..evlendikten sonra bile anne baba kardeşler evliliğe müdahale ediyor...Bu haberde tek ilgimi ceken sey su ki tum dunyada insanlar 16 yasinda ogrenci olup olmadiklarina bakmadan bir ise girip kendi harcliklarini cikartmaya basliyorlar, hatta kendi hayatlarini idame ettirebilecek hale geliyorlar, Turkiye'de ise okuduklari okul, universite her ne ise bitene ve okuduklarina degecek bir meslek bulana kadar cogunluk ana-baba parasi yiyerek yasiyor, hatta kiz arkadaslarina da ana babalarindan aldiklari harclikla birseyler ismarliyorlar. Turk milleti genclikte her isi yapamayacak kadar kibirli ve tembel. Bu ulkede hala 25-30 yasina gelip bir dikis tutturamamis, ana baba parasi ile gecinen insanlar var.
Is saatlerinde sokaga cik, sokaklar carsi-pazar-AVM, kafeteryalarda oturan ve sahilboyu gezinen insanlarla dolu, cogu da issiz gucsuz vakit gecirmeye calisan gencler. Batida is saatlerinde sokaklari dolduranlar ya isi geregi yollarda olan telasli insanlardir, ya da turistler. ANA babalar evlilige mudahele eder tabi, evlenene kadar hersey onlardan bekleniyor. Ev, esyalar, nisan, bohca. dugun parasi, taki... Evlendikten sonra da "hadi bakalim sizle isimiz buraya kadar" i kim dinler?aşk olsun saraylım neden öyle dedinki bizim gençlerimiz baskı altında yetişiyor..sınava yetişiyor..sistem burada böyle..evlendikten sonra bile anne baba kardeşler evliliğe müdahale ediyor...
Ama,14 15 yaşında sen bir bireysin sorumluluklarını artık yavaş yavaş almalısın tarzı çocuk yetiştirilmiyorki burada..anne babada suç yok suç evlatlarda mı diyorsun yaniIs saatlerinde sokaga cik, sokaklar carsi-pazar-AVM, kafeteryalarda oturan ve sahilboyu gezinen insanlarla dolu, cogu da issiz gucsuz vakit gecirmeye calisan gencler. Batida is saatlerinde sokaklari dolduranlar ya isi geregi yollarda olan telasli insanlardir, ya da turistler. ANA babalar evlilige mudahele eder tabi, evlenene kadar hersey onlardan bekleniyor. Ev, esyalar, nisan, bohca. dugun parasi, taki... Evlendikten sonra da "hadi bakalim sizle isimiz buraya kadar" i kim dinler?
Yoo, ana babalarda suc yok demiyorum, sonucta onlari bu beklentilerle yetistiren anne ve babalar. Erkek kardesin hala anne ve babasi ile yasadigi icin olabilir mi bu mudahele? Her evin bir reisi vardir sonucta.Ama,14 15 yaşında sen bir bireysin sorumluluklarını artık yavaş yavaş almalısın tarzı çocuk yetiştirilmiyorki burada..anne babada suç yok suç evlatlarda mı diyorsun yani29 yaşında ünüversite mezunu ,eli ekmek tutan erkek kardeşime hala babam müdahale etmeye çalışıyo
Yoo, ana babalarda suc yok demiyorum, sonucta onlari bu beklentilerle yetistiren anne ve babalar. Erkek kardesin hala anne ve babasi ile yasadigi icin olabilir mi bu mudahele? Her evin bir reisi vardir sonucta.
istanbulda, annem rahmetli bu arada, ama çıkamıyorki şu an,çalıştığı yerde şef oldu ama 800 tk kira verse gerisi yetmez zaten hadi anca yetsin..Yoo, ana babalarda suc yok demiyorum, sonucta onlari bu beklentilerle yetistiren anne ve babalar. Erkek kardesin hala anne ve babasi ile yasadigi icin olabilir mi bu mudahele? Her evin bir reisi vardir sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?