- Konu Sahibi KaderinCilvesi
-
nedenninşallah gelmez!
hayırbahane olamaz cunku gercekten sabah o kadar romantıktı kı ve kavga etmedıgımız zamanlar aşırı mutluyuz her sabah gitar calar arayıp saatlerce sarkı soyler ama o kadar nazlı ki illa kendı dediği olacak son kavgamız yani o günkü arkadasının kardesının dogum gunuydu ailece ona gidecekleri gitme dedim gtmem gülüm sen yeterkı iste üzülme dedi kuzenıne gıdecektı sonra benı aradı sen bana guvenmedın diye gtmemı ıstemedın senı nasıl sevyorum bılıyosun dedı hayr askım guven degıl kıskanıyorum sadece falan yokyok guvenmedın ben cunku öyle bi adamım dımı yangozle bakcam dımı sen nasıl bana bunu yakıstırısın dedio basit şeyler dediğin tartışma konunuz neydi ki ? Basit bir şeyse bu raddeye neden gelsin ? Bahane mi aradı acaba bitirmek için
ama daha öncede hep böyle oluyordu her kavgada telefon kapatıp benı beklıyodu bı sekılde ulasayım dıye barısınca bızden mutlusu olmuyordu,alştrdım bıraz hata bendebu herif gelse ne olur. seni gözden çıkarmış çoktan.
ama daha öncede hep böyle oluyordu her kavgada telefon kapatıp benı beklıyodu bı sekılde ulasayım dıye barısınca bızden mutlusu olmuyordu,alştrdım bıraz hata bende
evet zaman zaman kızdırıyordu benı ama dedim ya mutluyken aşıırı mutlu oluyoruz sadıktır dindardır 17 ayda elimi nadir tutar sevgisinden eminim o konusurken ben gözlerini dinledm aşkı hissettim benı umutlandıran da o bakışşımartmış olabilirsin, o ayrı. ama adam seni sevmiyorum istemiyorum demiş. öyle iki sinirlenmeye sarf edilecek sözler mi bunlar? bir de kendini naza çekiyormuş. nefret ederim kadın kılıklı erkeklerden! bu adam seni daha çok üzer. bırak defolsun gitsin.
sevgiisi ve aşkından şüphem yok inanın ilk ilşkisi cocukca davranırdı zaten ben hep anlayıslı olmaya calıstım ikimizde cok yıprandık benımde hatalarımın oldu ama ben hıc ayrılık düşünmedımSanırım sen ona değer verdiğin kadar o sana değer vermemiş. Bunlardan dolayı insan ayrılır mı?
hayırbahane olamaz cunku gercekten sabah o kadar romantıktı kı ve kavga etmedıgımız zamanlar aşırı mutluyuz her sabah gitar calar arayıp saatlerce sarkı soyler ama o kadar nazlı ki illa kendı dediği olacak son kavgamız yani o günkü arkadasının kardesının dogum gunuydu ailece ona gidecekleri gitme dedim gtmem gülüm sen yeterkı iste üzülme dedi kuzenıne gıdecektı sonra benı aradı sen bana guvenmedın diye gtmemı ıstemedın senı nasıl sevyorum bılıyosun dedı hayr askım guven degıl kıskanıyorum sadece falan yokyok guvenmedın ben cunku öyle bi adamım dımı yangozle bakcam dımı sen nasıl bana bunu yakıstırısın dediayrıldı
evet zaman zaman kızdırıyordu benı ama dedim ya mutluyken aşıırı mutlu oluyoruz sadıktır dindardır 17 ayda elimi nadir tutar sevgisinden eminim o konusurken ben gözlerini dinledm aşkı hissettim benı umutlandıran da o bakış
evet zaman zaman kızdırıyordu benı ama dedim ya mutluyken aşıırı mutlu oluyoruz sadıktır dindardır 17 ayda elimi nadir tutar sevgisinden eminim o konusurken ben gözlerini dinledm aşkı hissettim benı umutlandıran da o bakış
gelmez canım senin yine yalvaracağını biliyor. kndini küçük düşürme benceMerhabalar,17 aydır sürüyordu ilişkimiz,ama son zamanlarda cok kavga ediyorduk küçücük seylerden gereklı gereksız kavgalar ediyorduk.. 30martta sabah hersey cok guzeldı özledmıstık 5 gundur bulusmuyorduk özlemınden bahsettı yıne evlılık hayallerımızden falan konustuk aileside cok sever benı bı annesı bı ablası var zaten o aksam yemege cagırdılar ama mısafır vardı gıdemedım neyse aksam kavga ettık yıne basıt seylerden telefonunu kapatıp hattını kırdı bende annesını ablasını aradım onlarda mısafırdeyms acamadılar,gece aradı benı sınır küpüydü resmen annemle ablamı nasıl rahatsız edersn bıtı artık dedı kapattı suratıma 4 gun hıc aramadı dayanamadım evlerının onune gıttım namaza camıye gıder dıye bekledım sansıma cıkmadı evden bende 2 saat 40 dakıka bekledım sokaklarında kaç gunluk açlıgıma ve güneşe ragmen derken cıktı evden kostum bende pesınden ama bayıldım bayılcam ayagımda topuklu hızlıda yuruyor gördu benı yanıma geldı ilk bakısı umut vericiydı ama konusma oyle olmadı ıstemıyorum senı sevmiyorum butun hedıyelerını attım dedı bende yalvardım agladım sevıyorum sende sevıyosun gozlerınde goruyorum bunu dedım yuzume bakmadan konustu ailemde istemıyo bıttı dedı ve cektı gıttı..siniri hep galıp geldı ilişkimizde ve hep telefon kapattı kavgalarda ben kostum aradım sordum..nolur geir mi özlemi aşkı agır basar mı..yasımız 22..ilk sevgiliisiyim ciddiydik aileler de seviyordu bizi..yardım edın nolur ıcım parcalanıyor gün be gün eksiliyorum
konusurken saygısız dedı bana kadın dediğin saygılı olur dedı ama sınırlıydım onun için özür diledim ama umursamadıönce tamam demiş sonra ne değişmiş ki ? madem öyle en basta koyaydı tavrını. biliyorum zor ama bana sacma geldi..
evet bende öyle umuyorum sevgisinden eminim ıkımız de cok yıprandık belki bu ayrılık iyi bile gelebilir ama beklemek cok acı vakit gecırmek için yasıyorum telefon caldıgında o arıyodurd dıye kosuyorumşimdi adamı kendi haline bırakın.belki biraz ara vermek istiyordur.asla aramayın sormayın.sevgiliniz eğer sizi seviyorsa ve sizin tekrardan onu aramadığını,peşinden koşmadığını görürse kendisi zaten size geri dönecektir ama yine tekrarlıyorum "seviyorsa"sevmiyorsa,kendi dedikleri doğruysa seni unutmuşsa o zaman yapacak birşey yok.zaten zoraki barışsanız bile karşılıklı sevgi olmadıktan sonra yine her ilişkinin sonu hüsran oluyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?