Merhabalar,17 aydır sürüyordu ilişkimiz,ama son zamanlarda cok kavga ediyorduk küçücük seylerden gereklı gereksız kavgalar ediyorduk.. 30martta sabah hersey cok guzeldı özledmıstık 5 gundur bulusmuyorduk özlemınden bahsettı yıne evlılık hayallerımızden falan konustuk aileside cok sever benı bı annesı bı ablası var zaten o aksam yemege cagırdılar ama mısafır vardı gıdemedım neyse aksam kavga ettık yıne basıt seylerden telefonunu kapatıp hattını kırdı bende annesını ablasını aradım onlarda mısafırdeyms acamadılar,gece aradı benı sınır küpüydü resmen annemle ablamı nasıl rahatsız edersn bıtı artık dedı kapattı suratıma 4 gun hıc aramadı dayanamadım evlerının onune gıttım namaza camıye gıder dıye bekledım sansıma cıkmadı evden bende 2 saat 40 dakıka bekledım sokaklarında kaç gunluk açlıgıma ve güneşe ragmen derken cıktı evden kostum bende pesınden ama bayıldım bayılcam ayagımda topuklu hızlıda yuruyor gördu benı yanıma geldı ilk bakısı umut vericiydı ama konusma oyle olmadı ıstemıyorum senı sevmiyorum butun hedıyelerını attım dedı bende yalvardım agladım sevıyorum sende sevıyosun gozlerınde goruyorum bunu dedım yuzume bakmadan konustu ailemde istemıyo bıttı dedı ve cektı gıttı..siniri hep galıp geldı ilişkimizde ve hep telefon kapattı kavgalarda ben kostum aradım sordum..nolur geir mi özlemi aşkı agır basar mı..yasımız 22..ilk sevgiliisiyim ciddiydik aileler de seviyordu bizi..yardım edın nolur ıcım parcalanıyor gün be gün eksiliyorum