- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
Seni geç de emebilir önemli olan biberonu Almasi yani emme refleksi nin gelişmesi1190 gr dogdu suan 1300 gr olmus... 2000 gr olunca emzirtiyrlarmis... eger emerse taburcu ediyrlarmis...
Evet aliyr ama cok degil... iyi olsunda gec alsin kiloyu onemli degil... insallah bende tez zamanda alirim kucagimaSeni geç de emebilir önemli olan biberonu Almasi yani emme refleksi nin gelişmesi
Benimki iki kere emdi taburcu ettiler.
Ama ben 2.5 aya kadar biberonla verdim kaç CC içiyor görmek istedim
Maasallah kilo almış bu arada
Aynen öyle.. ilerleyen haftalarda daha hızlı alır insEvet aliyr ama cok degil... iyi olsunda gec alsin kiloyu onemli degil... insallah bende tez zamanda alirim kucagima
InsallahAynen öyle.. ilerleyen haftalarda daha hızlı alır ins
Benim ikiz kizlarim 34+3 de dogdu biri 2145 Gr haftasıyla uyumlu ama 25 gün kaldi küvezdeF Fatma Aliye cnm senın bebeğin kac aylık doğdular
Maşallah Allah bağışlasın,sağlıkla buyut..haftası ıyı olanda kalmış.kaç ay oldu şmdı.gelışımlerı nasılBenim ikiz kizlarim 34+3 de dogdu biri 2145 Gr haftasıyla uyumlu ama 25 gün kaldi küvezde
Diğeri 1250 Gr doğdu 29 hafta ile uyumlu. 43 gün kaldı kuvezde
3.5 aylık oldular gelişimleri elhamdülillah iyiMaşallah Allah bağışlasın,sağlıkla buyut..haftası ıyı olanda kalmış.kaç ay oldu şmdı.gelışımlerı nasıl
Amın inşallah,ya ztn kılo olarak gerı gelmesi hic sorun değil.sen cok erkende doğurmamıssn ztn.Allah hepsıne sağlık,bizlerde ağız tadıyla buyutmeyı nasip etsin
Bugun bebegim biraz daha kilo almis sukur... ama cok fazla hizli nefes aliyrdu... birde agzindaki hortumu cikarmis... sizin bebeginzdede biyle sorunlar oluyrmuydu.. haa birde bugun uzun uzun güldü bana... cok mutlu oldumAmın inşallah,ya ztn kılo olarak gerı gelmesi hic sorun değil.sen cok erkende doğurmamıssn ztn.Allah hepsıne sağlık,bizlerde ağız tadıyla buyutmeyı nasip etsin
evet ikisi de hızlı nefes alıp verşyordu..kilolu olan daha hızlıydı hatta..karınları şişip iniyordu.dr normal dedi.eve geldikten bir süre sonra da devam etti hızlı nefes alıp verme beslenirken ve karınları tokken..erken doğuma bağlı dediler..yavaş yavaş geciyor.Bugun bebegim biraz daha kilo almis sukur... ama cok fazla hizli nefes aliyrdu... birde agzindaki hortumu cikarmis... sizin bebeginzdede biyle sorunlar oluyrmuydu.. haa birde bugun uzun uzun güldü bana... cok mutlu oldum
Peki sizin bebeklerde ara sira irkilme oluyrmuyduevet ikisi de hızlı nefes alıp verşyordu..kilolu olan daha hızlıydı hatta..karınları şişip iniyordu.dr normal dedi.eve geldikten bir süre sonra da devam etti hızlı nefes alıp verme beslenirken ve karınları tokken..erken doğuma bağlı dediler..yavaş yavaş geciyor.
gelişmeler iyi rabbim bebeklerimizin yüzünü hep güldürsün
ya o kadar tedirgin oluyrmki hersey dikkatimi cekiyrEvet oluyordu o da normal diye biliyorum bebeklerde
Evet ilk cocugum... birazda bilmedigim tecrubesiz oldugumdan gwliba bu kadar inceliyrmÖyle oluyor insan tabi de siz biraz fazla hassassiniz
İnş geçecek bu günler
İlk Çocuğunuz mu
Beyninde bi sknti varmidir diye korkuyrm insallah bisey cikmaz gercekten cok zor bisey. Rabbim saglik versin tum bebeklereYa erken doğum başlı başına zor
bebeğiniz iyi ama haftası da kilosu da iyi şükür rahat olun olun ki sutunuz artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?