Ya valla kafayi yicem... bugun beneim bebegim cok hizli nefes alip verip irkildi cok korktum videoya aldim gorumcem doktr ona gonderdim. Sknti yok dedi ama bilmiyrm hala icim skliyrCnm bizm ağızdakı hortumları ıkı gun snr falan cıkarmıslardı ama bnm bebeğimde reflu var bi sutu artırıolardı bi azaltıolardı.bizm hastanemiz gırdıkten snr yanılmıosam 1hafta snr kafa usgsi cektı cok şukur temiz cıktı.sizdede muhakak cekilecktr onu sormaı unutma.irkılme bnm bebeğim 2 aylık hala ırkılıo ztn irkikmese sorun var.gülme hissedıolar annesi.ama anlamlı gulmeler bizmkılerde gec olucak.gelişimleri ilk başta gec oluck mesala bnmkının aydakı arkadasları anlamlı gulme yaparkn bizmkısi dha yenı göz teması yapıo..kıloya hiç takılma okdr hızlı alıolarkı.ztn dr.farklı bi sorunn görse senı uyaeıcktr.ama bnce sende bnm gbı ınternete cok bakıosn hata yapıosn.nörolojı dr.u gecen bna kıZdı eğer int.tn bakılıp dr.olunsaydı 30senemizi bosyere vermişiz dıe
Aaaaa kiziyorum artik sana.seni en iyi bizim gibi premature anneleri anlar bi yandan endisenide anliyorum ama sende fazla inceliyorsun fazla takiliyorsun.hassassin suan yavrun orda cok zor bir durum ama gorumcen dahi normal demisken niye bu kadar suphecisin hala.kotu dusunme.iyi dusunki iyi olsun.basinda yenigogan cocuk doktorlari ozel egitim almis yogun bakim hemsireleri var ozellille hemsireler her anini bebeklerin takip ederken irkilmenin normalmi yoksa normal disi birsey olup olmadigini anlamayacakmi.ordaki hemsireler doktordan tecrubeli bi sorun olsa ilk mudahaleyi onalr yapiyor.o yzuden iyi dusun iyi olsun yavrun.seni cok cok iyi anliyorum 3 cocugumda premature dogdu benim ikisi kuveze girdi her sey Allah tan.hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun.Ya valla kafayi yicem... bugun beneim bebegim cok hizli nefes alip verip irkildi cok korktum videoya aldim gorumcem doktr ona gonderdim. Sknti yok dedi ama bilmiyrm hala icim skliyr
Acabalar mahvetti beni... aglamaktan biktim valla ama yinede vazgecemiyr olumsuz dusuncelerden.. hamileligim cok skntili oldu 4 ay boyunca kanamam oldu raporlarla ise gitmedim surekli yattm evde sukur onu atlattim derken 20. Haftada suyum azaldi taaki 32. Haftaya gelinceye kadar ve 32. Haftada yavrumu dogurmak zorunda kaldim... onu orda gordukce icim parcalaniyrm... sabahtan aksama kadar nette arastryrm.. hepde olumszlklar cikiyr karsima yapim bu galiba fazla supheciym.. ama bugunki titremeler korkuttu beni umarim bisey olmaz.. hersey allahin takdiri olacak olan hicbirseyd3n kacamayiz... insan uzuluyr iste kucucuk bebegimi orda o sekilde gordukce icim parcalaniyr... allah yardimcisi olur umarim destegin icin cok tesekkrler gercekten insan esine soyleyemediklerini burada hic tanimadigi insanlara anlatablyr.... sagolun rabbim heepinizn bebegini evladini bagislasinAaaaa kiziyorum artik sana.seni en iyi bizim gibi premature anneleri anlar bi yandan endisenide anliyorum ama sende fazla inceliyorsun fazla takiliyorsun.hassassin suan yavrun orda cok zor bir durum ama gorumcen dahi normal demisken niye bu kadar suphecisin hala.kotu dusunme.iyi dusunki iyi olsun.basinda yenigogan cocuk doktorlari ozel egitim almis yogun bakim hemsireleri var ozellille hemsireler her anini bebeklerin takip ederken irkilmenin normalmi yoksa normal disi birsey olup olmadigini anlamayacakmi.ordaki hemsireler doktordan tecrubeli bi sorun olsa ilk mudahaleyi onalr yapiyor.o yzuden iyi dusun iyi olsun yavrun.seni cok cok iyi anliyorum 3 cocugumda premature dogdu benim ikisi kuveze girdi her sey Allah tan.hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun.
Lutfen bi silkelen kendine gel.pozitif ol her zman.
buradaki arkadaşalra katılıyorum sakin olmalısın..gerçekten haftası da kilosu da iyi..Acabalar mahvetti beni... aglamaktan biktim valla ama yinede vazgecemiyr olumsuz dusuncelerden.. hamileligim cok skntili oldu 4 ay boyunca kanamam oldu raporlarla ise gitmedim surekli yattm evde sukur onu atlattim derken 20. Haftada suyum azaldi taaki 32. Haftaya gelinceye kadar ve 32. Haftada yavrumu dogurmak zorunda kaldim... onu orda gordukce icim parcalaniyrm... sabahtan aksama kadar nette arastryrm.. hepde olumszlklar cikiyr karsima yapim bu galiba fazla supheciym.. ama bugunki titremeler korkuttu beni umarim bisey olmaz.. hersey allahin takdiri olacak olan hicbirseyd3n kacamayiz... insan uzuluyr iste kucucuk bebegimi orda o sekilde gordukce icim parcalaniyr... allah yardimcisi olur umarim destegin icin cok tesekkrler gercekten insan esine soyleyemediklerini burada hic tanimadigi insanlara anlatablyr.... sagolun rabbim heepinizn bebegini evladini bagislasin
Bugun doktruna sordum sknti yok dedi...doktrda iyi dusun iyi olsun dedi bana artik arastirmicam inceledikce biseyler cikiyr onume... sizinde gozunuz aydin bebeginz icin cok guzel iyi haberler duydukca insan seviniyrburadaki arkadaşalra katılıyorum sakin olmalısın..gerçekten haftası da kilosu da iyi..
netten araştırma artık..benim bebegim geri kaldıktan sonra ben de çok bakmıştım.dr um kızmıştı..2 3 ay hiç girip araştırmadım..huzuzra erdim.her bebek farklıdır.ben de acaba beyinlerinde bir şey var mıdır diyordum..sonra düşündüm olabilir de önüne gecemem ki...herkesin beyninden bir şey çıkabilir...hiç belirti vermeden de olabilir...bizde de olabilir..bu şüpheyle yaşanmaz ki...stres yapmayın iki fincan ıhlamur için günde rahatlatır..
bak benim ikizlerden küçük olan dün döndü ilk kez maaşallah dedik..kilolu haftasıyla uyumlu doğan daha dönmedi..29 haftayla uyumlu doğmuştu küçüğüm....Allah'ın takdiri işte...
Cnm bebşlern sana nezmn gulmüşlerdi hatrlıomdn3.5 aylık oldular gelişimleri elhamdülillah iyi
Küçük kızımin maasallah i vardı büyük olan solunum sıkıntısı yasadi
Şimdi sadece küçük kızim kilo olarak geriden geliyor ama Doktorumuz hareketlerini ayı ile uyumlu olduğunu söyledi.simdi 4 kiloyu geçti
Çok şükür bugünumuze Rabbim herkesin evladına bağışlasın
Son bir aydır bilinçli gülüyor lar yani laf atincaCnm bebşlern sana nezmn gulmüşlerdi hatrlıomdn
Cok sukur iyi simdilik.... tesekkrler.. hemsiresi cok yaramaz dedi... rop muayenesi hastanede yattigi surede yapilirmi acaba bugun hastaneye gittigimde bebeklere goz muayenesi yapildigini soyledler... sordugumda ise benim bebegime oncede yapildigini doktra sormami istediler...Sanirim doğum sonrası 5. Haftada yaptırdık biz..Küçüğüm uz 4 kere rop muayenesi oldu..iki aya ancak damarlanma tamamlandı çok şükür tabi
Bebeğiniz nasıl bu arada
Evet yapılır biri hastanede olmuştuCok sukur iyi simdilik.... tesekkrler.. hemsiresi cok yaramaz dedi... rop muayenesi hastanede yattigi surede yapilirmi acaba bugun hastaneye gittigimde bebeklere goz muayenesi yapildigini soyledler... sordugumda ise benim bebegime oncede yapildigini doktra sormami istediler...
Bize haber falan vermediler.. bilgide vermediler acaba hastane farkimi...Evet yapılır biri hastanede olmuştu
Ama önceden haber vermişlerdi..
Tesekkrler insallah benim bebegimde cabuk toparlanir....İkizlerim birisi 3 hafta geride kalmıştı
34 haftalık doğum yaptım
Şimdi 7 aylık oldular
Destekli oturuyorlar ve yarım dönüyorlar
Bazı motor gelişimleri Bir ay geç oluyo
Ama çok şükür sagliklilar
bir ay küvözde kaldılar
1600-2000 doğdular
Premature bebekler daha çabuk toparlıyorlar endişe etmeyin
Toparlanır inşallahTesekkrler insallah benim bebegimde cabuk toparlanir....
Hikayemiz çok benziyor..benim de 34+3 doğumum..4 hafta geri kalmıştı biri 1259 Gr doğdu...kilo olarak şu an geri ama hareketleri uyumlu ayı ileİkizlerim birisi 3 hafta geride kalmıştı
34 haftalık doğum yaptım
Şimdi 7 aylık oldular
Destekli oturuyorlar ve yarım dönüyorlar
Bazı motor gelişimleri Bir ay geç oluyo
Ama çok şükür sagliklilar
bir ay küvözde kaldılar
1600-2000 doğdular
Premature bebekler daha çabuk toparlıyorlar endişe etmeyin
Yok geçen ay başladım ama küçük doğan bebeğim yemek istemiyor hicbisey bı aydır uğraşıyorumHikayemiz çok benziyor..benim de 34+3 doğumum..4 hafta geri kalmıştı biri 1259 Gr doğdu...kilo olarak şu an geri ama hareketleri uyumlu ayı ile
Ek gıdaya düzeltilmiş e göre mı geçtiniz
Yani düzeltilmiş e göre .. Allah kolaylık versin hepimizeYok geçen ay başladım ama küçük doğan bebeğim yemek istemiyor hicbisey bı aydır uğraşıyorum
Kilo da aslında gene çok iyi alıyorlar ama biz normal Zaman da doğan bebekler gibi olsun istiyoruz ondan hiç büyümüyo gibi geliyo
Düzeltilmiş 5aylik yaniYani düzeltilmiş e göre .. Allah kolaylık versin hepimize
Benim Küçüğüm de şu an yeni doğan gibi...
Dr um en geç iki yaşında yakalar dedi inşallah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?