Gozun aydin.boyle devam ederse cok kisa zamanda evinize cikarsinjz ins.Bugun ilk kez bebegimi emzirdim.. cok heyecanlandim.. umarim hersey guzel olur...
Yaa maşallah maşallah tez zmnda cıkıcktr ozmn.emebildı mı pekı?Bugun ilk kez bebegimi emzirdim.. cok heyecanlandim.. umarim hersey guzel olur...
Evet emdi sukur ama cabuk yoruluyr insallah yakin zamanda cikariz....Gozun aydin.boyle devam ederse cok kisa zamanda evinize cikarsinjz ins.
Evet emdi umarim cikarizzYaa maşallah maşallah tez zmnda cıkıcktr ozmn.emebildı mı pekı?
Maşalşah bnmkı ılk okdr küçüktüki mememi tutamıodu bile..bak şimdide yerıne yatmıoEvet emdi umarim cikarizz
Canım aynı durumdaydım bende 5 sene önce cok korkuyordum 34 haftalık dogum yaptım 30 haftalık gelişimindeydi.1500 gr bir bebekle eve döndüm.tabii fazla sürmedi dahada zayıfladı 1200 oldu bir haftanın sonunda yogun bakıma alındı..8 gün yogun bakımda kaldı cıktıgunda 2000gr dı tabii sıkıntılı bir süreç geçirdik 3 aylıkken bronşitten hastanede yattık ama 1 yasından sonra herşey normale döndü gazlasıyla hatta şuan 5 yasına giricek 26 kg sağlıklı ama biraz kilolu bir kızım var içini ferah tutMerhaba...... 32 haftalik iken gelisim geriligi sebebiyle erken dogum yaomak zirundan kaldim.. bebegimin gelisimi maalesef 29 haftada kalmis... yani 4 haftalik gerilik mevcuttu. Benimle ayni durumda olan annelerin neler yasadigini ve onerilerini meark ediyrmm. Gercekten cok zor bir surec.. ilerinde ozellkle bedensel okarak sikintilari olurmu korkuyorum...
Umarim bende 5 yil sonra sizin gibi baskasina umut olurum.. tesekkrlerCanım aynı durumdaydım bende 5 sene önce cok korkuyordum 34 haftalık dogum yaptım 30 haftalık gelişimindeydi.1500 gr bir bebekle eve döndüm.tabii fazla sürmedi dahada zayıfladı 1200 oldu bir haftanın sonunda yogun bakıma alındı..8 gün yogun bakımda kaldı cıktıgunda 2000gr dı tabii sıkıntılı bir süreç geçirdik 3 aylıkken bronşitten hastanede yattık ama 1 yasından sonra herşey normale döndü gazlasıyla hatta şuan 5 yasına giricek 26 kg sağlıklı ama biraz kilolu bir kızım var içini ferah tut
Bugun dün kadar ememedi yavrum ya cok gucsuz uyuyordu surekli kuzum ya.... cok uzuldum ama yapacsk bisey yokMaşalşah bnmkı ılk okdr küçüktüki mememi tutamıodu bile..bak şimdide yerıne yatmıo
Merhaba...... 32 haftalik iken gelisim geriligi sebebiyle erken dogum yaomak zirundan kaldim.. bebegimin gelisimi maalesef 29 haftada kalmis... yani 4 haftalik gerilik mevcuttu. Benimle ayni durumda olan annelerin neler yasadigini ve onerilerini meark ediyrmm. Gercekten cok zor bir surec.. ilerinde ozellkle bedensel okarak sikintilari olurmu korkuyorum...
Merhaba...... 32 haftalik iken gelisim geriligi sebebiyle erken dogum yaomak zirundan kaldim.. bebegimin gelisimi maalesef 29 haftada kalmis... yani 4 haftalik gerilik mevcuttu. Benimle ayni durumda olan annelerin neler yasadigini ve onerilerini meark ediyrmm. Gercekten cok zor bir surec.. ilerinde ozellkle bedensel okarak sikintilari olurmu korkuyorum...
Bizde aynı durumdayiz
30 haftalikken kilo boy aynı kaldı 2 hafta süre verdi doktor gelisim duruksa kuveze alacagini gelisim varsa devam edecegini soyledi :'(
Kac kilo dopgu sizin bebeginiz... gecmis olsn bu aradaBende aynısini yaşadım aynı haftada aldılar beni Sezeryan e gelişim geriliği var dediler erken doğum için suni sancı verdiler bana ama ben fenalastim o sıra da Kalp atışı yavaşlamiş bebeğin apar topar Sezeryan e girdim şu an 2 yaşında iyi baktım emzirdim yemesine icmesi ne çok düştüm allah a sukur şu an bi sıkıntı yok
Kac kilo dopgu sizin bebeginiz... gecmis olsn bu arada
Ne kadar sure kaldi hastanede peki1095 gr doğdu küvez e alındı zaten 3 gün hiç görmemiştim çocuğumu başka hastaneye sevk edilirken gördüm bi hafta prematüre yenidogan yogun bakım da kaldık orda anne eğitim leri aldım 2.çocuğum du ama çok şeyler öğrendim doktor zaten söyledi anne sütü verirsen çabuk toplar diye bende aynısını yaptım allah a sukur çabuk topladı tabi doktor da bu arada çok önemli
Ne kadar sure kaldi hastanede peki
Sizi cok erken taburcu etmisler benim bebgim 1190 ile dogmasina ragmen 1 aydir kuvozde.... neden bu kadar erken taburcu ettiler peki11 gün kaldık doktor un talimatı ile çıktık yoksa 2 hafta daha kalicaktik ama dotorumuz gerçekten çok iyiydi merak etme çok küçük olan çocuklar daha iyi oluyor ilk oğlum da küçük doğdu ama kalmadik has de ama aşırı kiloluydu şimdi zayıf ama yasitlarindan küçük bu arada ben iki erken doğum yapan bu anneyim artık normal geliyor üzme kendine yaparsın emin ol bugünlerin çok çabuk gececek
Sizi cok erken taburcu etmisler benim bebgim 1190 ile dogmasina ragmen 1 aydir kuvozde.... neden bu kadar erken taburcu ettiler peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?