- 12 Mayıs 2017
- 301
- 268
- 18
- 31
Sarilik gecirmedi suan bi sikintisi yok sukur... ben sordugumda 2 kilo olmadan vermiyrz dedi doktor.. en az 45 gun kalacak dedi suan 1 ayimiz doldu insalah 10 veya 15 gun icinde alirz memorialde yatiyr bebegimNerdesin iz şimdi siz yoksa sarılık filan mi oldu bebeğiniz orda ya da antibiyotik mi veriliyor anne sütü veriyor musun düzenli olarak tam açıkla ona göre yardimci olayım canım ama sana tavsiyem çocuk doktoru gelip arada bi kontrol eder küvez de olan bebekleri bence yanında ol kontrol de ve soru sormaktan çekinme ben öyle yaptım o zman 20 yaşındaydım ama hep sordum yani ne veriliyor ne yapılıyor diye
Sarilik gecirmedi suan bi sikintisi yok sukur... ben sordugumda 2 kilo olmadan vermiyrz dedi doktor.. en az 45 gun kalacak dedi suan 1 ayimiz doldu insalah 10 veya 15 gun icinde alirz memorialde yatiyr bebegim
Insallah boyle devam eder... en kisa surede cikar tesekkrlerOoo iyi maşallah bi sıkıntısı da yok demek ki her ihtimal e karşı biraz kilo almasını bekliyorlar sen düzenli olarak anne sütu ver ortalama olarak hafta da 200 250 gr kilo alması gerekiyor üzme kendini emin ol orda olması sana daha kolaylik sağlar bu arada sana bi tavsiyem emziğe alıştir bebeğini olur ki ilerde sütun azalır filan mama vermekte zorluk cekmeyesin inşallah evine çıkarsın yakın zamanda
Merhaba cnm bende 32haftalik 25.02.2017 de dogum yaptım benimde bebeğim 1ay yoğun bakımda yattı doğduğunda 2.130gr olarak doğdu 1.750gr kadar düştü hastaneden cikarirken 2.350gr hastaneden ciktik 1ayda ve suan kilo alimimiz diver bebeklere göre daha iyi ins seninde bebegin cabuk toparlar bizde cok sey geçirdik erken dogumdan dolayiMerhaba...... 32 haftalik iken gelisim geriligi sebebiyle erken dogum yaomak zirundan kaldim.. bebegimin gelisimi maalesef 29 haftada kalmis... yani 4 haftalik gerilik mevcuttu. Benimle ayni durumda olan annelerin neler yasadigini ve onerilerini meark ediyrmm. Gercekten cok zor bir surec.. ilerinde ozellkle bedensel okarak sikintilari olurmu korkuyorum...
Rica ederim çok çabuk geçicek inanın zor ama geçiyor.yani em azından ben cok çanul atlattım kızım toparlanır toparlanmaz ikinci cocuk için ugrasmaya başladım...:))Umarim bende 5 yil sonra sizin gibi baskasina umut olurum.. tesekkrler
Hayirlisi olsun.... peki bebeginiz taburcu oldugunda kac kg boyu kactiRica ederim çok çabuk geçicek inanın zor ama geçiyor.yani em azından ben cok çanul atlattım kızım toparlanır toparlanmaz ikinci cocuk için ugrasmaya başladım...:))
Amin cnm aminmerhaba bende geçen hafta preeklemsi ndeniyle erken doğum yaptım. Allah hepimizin yavrusuna güç kuvvet versin halimize bin şükür...
Sen kac haftalık doğum yaptın peki?Amin cnm amin
2000gr ve 42 cm di taburcu oldugumuzdaHayirlisi olsun.... peki bebeginiz taburcu oldugunda kac kg boyu kacti
Bizde taburcu oluyrz bugun insallah ama bebegim emmiyor sizin bebeginizde emmedimi... ya korkuyrm emmeyecek diye2000gr ve 42 cm di taburcu oldugumuzda
Cnm sen ogün emdi diince ben şaşırdm ztn,dha okdr küçükki brz ona fırsat vermen lazm.gözün aydın hayırlı olsun bak okdr vesvese ettın cok şukur şimdi ewde vakıt nasıl geçicek anlamıcksnBizde taburcu oluyrz bugun insallah ama bebegim emmiyor sizin bebeginizde emmedimi... ya korkuyrm emmeyecek diye
Cok tesekkrler canim.. ya bisey sorcam premature bebisler gunde kac kez kaka yaparlarCnm sen ogün emdi diince ben şaşırdm ztn,dha okdr küçükki brz ona fırsat vermen lazm.gözün aydın hayırlı olsun bak okdr vesvese ettın cok şukur şimdi ewde vakıt nasıl geçicek anlamıcksn
Cnm bzmkı cok calısıo o konuda halada ole 6-7kere yapıodu.yalnız şimdi çok uyuyck hiç bişe bekleme 2saatte bi muhakkak uyandr önce altını değiştr snr besle yoksa tam uyanamıolarCok tesekkrler canim.. ya bisey sorcam premature bebisler gunde kac kez kaka yaparlar
Peki her beslenmeden sonra kaka yapiyrlarmiCnm bzmkı cok calısıo o konuda halada ole 6-7kere yapıodu.yalnız şimdi çok uyuyck hiç bişe bekleme 2saatte bi muhakkak uyandr önce altını değiştr snr besle yoksa tam uyanamıolar
Anladim.. koktum bir an ishalmi oldu diye insna bilmeyince herseye panikliyr iste... bu araa emmiyr maalesef.... zorluyrm ama yinede almak istemiyr... biraz emdikten sonra birakiyrCnm bzmkı cok gazlıydı her pırtlatmada altınada yapıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?