Premature Bebekler Gelisim geriligi ve erken dogum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Nerdesin iz şimdi siz yoksa sarılık filan mi oldu bebeğiniz orda ya da antibiyotik mi veriliyor anne sütü veriyor musun düzenli olarak tam açıkla ona göre yardimci olayım canım ama sana tavsiyem çocuk doktoru gelip arada bi kontrol eder küvez de olan bebekleri bence yanında ol kontrol de ve soru sormaktan çekinme ben öyle yaptım o zman 20 yaşındaydım ama hep sordum yani ne veriliyor ne yapılıyor diye

Sarilik gecirmedi suan bi sikintisi yok sukur... ben sordugumda 2 kilo olmadan vermiyrz dedi doktor.. en az 45 gun kalacak dedi suan 1 ayimiz doldu insalah 10 veya 15 gun icinde alirz memorialde yatiyr bebegim

Ooo iyi maşallah bi sıkıntısı da yok demek ki her ihtimal e karşı biraz kilo almasını bekliyorlar sen düzenli olarak anne sütu ver ortalama olarak hafta da 200 250 gr kilo alması gerekiyor üzme kendini emin ol orda olması sana daha kolaylik sağlar bu arada sana bi tavsiyem emziğe alıştir bebeğini olur ki ilerde sütun azalır filan mama vermekte zorluk cekmeyesin inşallah evine çıkarsın yakın zamanda

Insallah boyle devam eder... en kisa surede cikar tesekkrler

Merhaba cnm bende 32haftalik 25.02.2017 de dogum yaptım benimde bebeğim 1ay yoğun bakımda yattı doğduğunda 2.130gr olarak doğdu 1.750gr kadar düştü hastaneden cikarirken 2.350gr hastaneden ciktik 1ayda ve suan kilo alimimiz diver bebeklere göre daha iyi ins seninde bebegin cabuk toparlar bizde cok sey geçirdik erken dogumdan dolayi

Bizde taburcu oluyrz bugun insallah ama bebegim emmiyor sizin bebeginizde emmedimi... ya korkuyrm emmeyecek diye
Cnm sen ogün emdi diince ben şaşırdm ztn,dha okdr küçükki brz ona fırsat vermen lazm.gözün aydın hayırlı olsun bak okdr vesvese ettın cok şukur şimdi ewde vakıt nasıl geçicek anlamıcksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…