Gelişime devam eden embriyo ne demek?

embriyolar ya 3. gün transfer ediliyor, yada 5. gün. doktorların tercih ettiği genelde 5. gün embriyoları oluyor. pozitif şansı daha yüksek çünkü. transfer sonrası 5. güne kadar gelişime devam eden embriyoların, 5. gün kalitelerine vs bakılıyor. diğer tüm koşullar uygunsa transfer için gün belirleniyor.

3. gün 10 tanesi gelişime devam ediyorsa, bu 10 embriyonun bir kısmı 5. güne ulaşacak demektir. 5. gün de yine size sayıyı söylerler. transfer sonrası kalanları donrurular vs.

yani iyi bir rakam bu.
ben 38 yaşındayım. 6 yumurta toplandı. 3. güne 5 tanesi ulaştı. 5 güne ise 2 tanesi. sonra 2 sini de transfer ettirdik
Maşallah ikisi de tuttu mu peki

Dondurulacak 2.adetten sonra rahim duvarı normal kalınlığa ulaşırsa transfer olacakmisim
İnşallah hadi hayırlısı🌸 Benim yumurtalar gelişemedi malesef hiçbiri 5. Güne gidemedi çok acı birşey rabbim inşallah sizin için güzel haberler verir🌸

Naptınız inşallah güzel haberler gelmiştir🌸
iki embriyo transfer edildi 24 şubatta. ikisi de tuttu çok şükür. 6 haftayı geride bıraktık.
lütfen siz de devam edin bırakmayın. gerekirse yumurta gelişimi için hayat düzeninizi değiştirin. yediklerinizi değiştirin. herşey doğal olsun mümkün olduğunca. her gün 1 saat yürüyün ve çok bol su için. yemeklerde bile doğal zeytinyağı kullanın. kafanızı dağıtın bu süreçte. inşallah Allah gönlünüze göre verecek :KK200:

iki embriyo transfer edildi 24 şubatta. ikisi de tuttu çok şükür. 6 haftayı geride bıraktık.
lütfen siz de devam edin bırakmayın. gerekirse yumurta gelişimi için hayat düzeninizi değiştirin. yediklerinizi değiştirin. herşey doğal olsun mümkün olduğunca. her gün 1 saat yürüyün ve çok bol su için. yemeklerde bile doğal zeytinyağı kullanın. kafanızı dağıtın bu süreçte. inşallah Allah gönlünüze göre verecek :KK200:
Çok sevindim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🌸Çok teşekkür ederim inşallah benimde olur birgün🌸

Back
X