Gelişme isteği var, faaliyet yok!

Ben gitar, keman, salsa, bachata, hatha yoga, ingilizce, fransızca, ispanyolca öğrenmek istiyorum.Önümdeki 2 yıl içinde.:26:

Benim de hedefimde İtalyanca ve İspanyolca var.
Ama müzik enstrümanları bir hayal çünkü müzik kulağım yok.
Keman zor deniyor..
Org,piyano vs için uzun parmaklar mı ne gerekiyormuş..
Flüt nasıldır acaba ?:26:

Ben gitar, keman, salsa, bachata, hatha yoga, ingilizce, fransızca, ispanyolca öğrenmek istiyorum.Önümdeki 2 yıl içinde.:26:

iki yil icinde 3 dil ogrenmek zor olacaktir canim, bence kendine zaman tani. Fransizca dil cok zor bir dil. Fransizca ikinci anadilim ve inan biz bile zorluk ceikiyoruz, ogrenmek imkansiz degil ama bunu ispanyolca ve ingilizce ile birlikte ogrenmek hem iyi hem iyi degil. Kapasitene gore hareket et. bu uc dil aslinda birbirine benziyor, oyuzden iyi diyorum ama fransizca zor oldugu icin ucunu birden tavsiye etmem. Bu yine senin kabiliyetine ve kapasitene bagli olan birsey..

ispanyolca ve italyanca birbirine cok benziyor ama cok nazik romantik diller, dil egitiminde basarilar dilerim

Ben daha önce keman dersi aldım, gitarda ilerlemek istiyorum..

Şuan ingilizce hazırlıktayım.İngilizce biliyorum.Seviyemi yükseltmek istiyorum.Fransızca ve İspanyolcayı ise 2.seviyeye kadar öğrenicem.Günlük konuşma dili kadar yani.

Anlasildi tatlim, boyle iyi senin icin
BEnimde ingilizcem var fakat ilerletmeyi dusunuyorum. Tv izliyorum ingilizce, aslinda konusmayi biliyorum ama konusmayinca bir ise yaramiyor o yuzden ingilizce tv seyrediyorum ki hem kulagim alissin hemde ogreneyim..
Flamanca'yi da ogrenmistim lise'de ama aradan 4 yil gecti, simdi biraz unuttum, oyuzden flamancami tazeliyorum..

anladım tatlım hayırlısı..

Temmuzun birine kadar 60-65 kilo düşmek, kitap okuma alışkanlığı edinmek, günlük egzersiz yapma alışkanlığı edinmek, şu paspallığımdan kurtulup kendime bakmayı alışkanlık edinmek hedeflerim.Küçük şeyler sayılır...Ama hayatım okadar dibe vurdu ki küçük küçük başlayıp büyüklere yol almaya karar verdim.:26:Sadece bu konular üzerine yoğunlaşacağım.Zaten yapacak başka bir işim yok.Bilimsel olarak insan 3 haftada düzenli yaptığı şeyleri alışkanlık edinirmiş.:97:Haydi hayırlısı kızlar.
.

Son düzenleme:

ayy ben de kilo vermek istiyorum ya streç filmi sar göbeğine terleyince acaip eriyor göbek kitap okumayı seviyorum ben tarihle ilgili bir kitap aldım tarih bilgisi edinmek istiyorum :87: ben de marmarada iktisat okuyorum ondan sormuştum cnm, bir de işe girmek istiyorum ben inş olur hayırlısı bakalım

İsveç diyeti yapmaya başladım tatlım bende.Bende kitap okumayı çok seviyorum ama alışkanlık edinemedim.Şöyle Avrupalılar gibi her boş kaldığımda kitap okumayı öğreniyim istiyorum.Dün okuldaydım vallahi özlemişim.

forumda var o diyetler ben de bakacağım bi, kitaptan bazen uzak kalıyorum ben ama bi başlayınca devamı geliyor cnm, bir ara hiç okuyamadım sonra okuyacağım diye taktım kafaya 4 5 kitap okumuştum klasiklerden vs. devamı geliyor okuyunca finaller başlıyor bakalım napacağız sıcaklarda iyice zor olcak pöf

Ay evet.Sıcak öldürdü beni.Ama dışarı çıkınca anladım ki yaz geliyor.Ve ben 19.yaşımın yaz tatilini huzurla, mutlulukla geçirmek istiyorum.13 kilo fazlayla değil.Zorlansamda diyet yolunda devam.İsveç diyeti zor vallahi.Kitap işi içinde sitede bir topicden yardım alıyorum bende canım.Haftada bir klasik okuyacağım bu ay.:97:

yazdıklarını okurken gerçekten hem gülüyorum hem üzülüyorum.gülüyorum çünkü kopyamı gördüm yazdıklarında.aynı yaaa aynı resmen-tek fark ben kilo almak istiyorum,13ü bana verebilirsin:)- üzülüyorum çünkü tekrar ne kadar boş yaşadığımı düşünmeye başladım.bi zamanlar 21 gün sonra insan alışıyomuş yaa yapıym fln diyodum 21 gün dayanamıyodum hep yarıda bırakıyodum. inanırmısın öğrenmek istediğimiz çoğU şey bile aynı.inş yaparız ya BU YAZ BİZİM İÇİN DÖNÜM NOKTASI OLSUN...

Bende dayanamadım şuana kadar hiç, bir itekleyenim olması gerekiyordu ama hep kendi başıma halletmek istedim.Bu tanıdıklarımı açıklayabildiğim bir konu değil.Utanırım yani.:26:Burda tüm netliğiyle bu konuyla ilgili fikirlerimi, hislerimi söyleyebiliyorum.Hemde tavsiye alıyorum.O yüzden faydalı buluyorum.:97:Yine kararlarımı aldım bende inşallah hepimiz hayatımızı istediğimiz yola sokmayı başarırız.Bu hangi yaşta, hangi karakterde olursak olalım hepimizin isteyeceği birşey..
:109:

Ben Madonna olmak istemiyorum . Kendi özümü keşvetmek, hayattan zevk almak kısacası kendim olmak istiyoruum .
13 kiloyu rahat veririsin canım dert etme . Her şeyin başı spor , sabahları ballı limonlu ılık su iç metabolizmayı hızlandırır.
Onun dışında maydonoz suyu , kiraz sapının suyu falan içebilirsin .Araştır istersen .
Plates yap internetten videolara bakarak. Benim ablam diyet ve platesle bir dönem kilo vermişti. Müthiş sıkılaştırıyor vücudu .Fakat ben yapamıyorum. Benim gibi tombalacık kızlar için değil.
Şu Ebrunun sesi zaten beni soğuttu platesten Kadının bağırışları kulaklarımda çınlıyor.Pooiinttt fleexx :120:
bana bir bak benden bir tane 11-12 yaşında çocuk çıkar
30 kilo boru mu

Sen başarırsın , güçlüsün , azimlisin ve yapabilirsin

Madonna mecazi bir örnekti zaten bebegim. Ozaman sende evde yürüyüş yapabilirsin canım.Leslie Sansone diye bir kadın durdugun yerden 30 dkda 2 mil (2.5 km gibi bişey) yürütüyor.Bende sana onun videolarını yollayayım.Sende yapabilirsin niye yapamıyormuşsun daha fazla karamsarlık yaparsan oraya gelip saçını çekmek zorunda kalacağım
Bende sendeleye sendeleye bata çıka bata çıka ilerliyorum şuan canım.İlerliyorum dediysem durduğum yerde duruyorum zaten daha yeni bu yola adım attım.Tek yaptıgım yeni günden umudumu kesmemek, bırakmamak.:97:

Biliyorum mecaz anlamda olduğunu
İlgin için sağol ama benden bir cacık olmaz
Şu hatunu bende bi araştırayım nasıl yürüyormuş belki denerim
Bende sağlıklı beslenme ve diyet hakkında bilgi edinmek istiyorum ama nereden başlayacağım bilemedim.
Senin şuan için sabretmeye ihtiyacın var canım başaracağına eminim

Son düzenleme:

al benden de okadar .. bulabildin mi bişeyler ?:26: benimde buna çok ihtiyacım var:85:

Senin bakış açın çok kötü bence canım.Neden böyle davranıyorsun kendine yazık degilmi ya

al benden de okadar .. bulabildin mi bişeyler ?:26: benimde buna çok ihtiyacım var:85:
Kilo vermek üzerine odaklandım şuan canım birde kitap okuyorum:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…