- 24 Haziran 2011
- 23.543
- 49.174
- 798
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Yoğunluk efendim... Uğraşacağın bir çok şey varsa istesen de düşünemiyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pek asabıldıgımı soyleyemem acıkcası, ama yoluma bakmaya gayret ederim hayat akıyor ve bi an durunca geri kalıyorsunUfacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Aman ne takıcam bir kere dünyaya geldikUfacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
30 yasına gelerek felan diyomuşum.Ufacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Valla bilmiyorum ama bir yerden sonra kendinizden başka kimseniz olmadığını görüyorsunuz yaşınız kaç şuanUfacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Ufacık bi olayın bugünümü yarınımı etkilemesine niye izin vereyim ki? Kendime garezim mi var? Olmuş bitmişUfacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Benimde gitmem lazımPsikoloğa giderek aştım
Sanırım bu benBecermedim başardım. Narsistik yönlerimi farkedip köreltmeye çalışıyorum. Egomu farkedince onu eğitmeye çalışıyorum. Iç sesimle arkadaş oldum. Kendimi artık eleştirmiyorum. Ne yapiyorsam kendimi anlamaya haK vermeye çalışıyorum. Çok kitap okuyorum. Içimi çok dinliyorum. Insanlardan uzak duruyorum. .....Sa
Ah ah şu konuma gelsem yeter banaKendini sevince inan takılmıyorsun hiçbir şeye. Bunun için kendimi üzemem canım kendim tavrında olan biri kimseyi takmaz. Mesela benim birini takasım geliyor sonra diyorum ki aklımda olmayı hak ediyor mu canım aklım benim![]()