Gelişmek nasıl becerdiniz bunu

Ufacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Ben pek asabıldıgımı soyleyemem acıkcası, ama yoluma bakmaya gayret ederim hayat akıyor ve bi an durunca geri kalıyorsun

Becermedim başardım. Narsistik yönlerimi farkedip köreltmeye çalışıyorum. Egomu farkedince onu eğitmeye çalışıyorum. Iç sesimle arkadaş oldum. Kendimi artık eleştirmiyorum. Ne yapiyorsam kendimi anlamaya haK vermeye çalışıyorum. Çok kitap okuyorum. Içimi çok dinliyorum. Insanlardan uzak duruyorum. .....

Ufacık bir olayı günlerce takabilirim sahi siz cidden nasıl geliştiniz olgunlaştınız insanlara karşı nasıl düzeldiniz
Aman ne takıcam bir kere dünyaya geldik 🤷‍♀️ hayatım boyunca bana dert olacağına karışımdakine olsun bakış açısına sahiptim bencil mizaçlıyım belki de ondandır 🤷‍♀️

Olanı olduğu gibi kabullenmek önemli. Olmuş artık, madem değiştiremiyorum çaresine bakıyorum. Birde gerçekten kendimi olumlamalar pozitif düşüncelerle destekliyorum. Aaa bir bakmışım unutmuşum canımı sıkan şeyleri. Hayata bırakıyorum ilahi adalet diyorum. Vallahi eden buluyor, kendimi niye üzeyim.

Becermedim başardım. Narsistik yönlerimi farkedip köreltmeye çalışıyorum. Egomu farkedince onu eğitmeye çalışıyorum. Iç sesimle arkadaş oldum. Kendimi artık eleştirmiyorum. Ne yapiyorsam kendimi anlamaya haK vermeye çalışıyorum. Çok kitap okuyorum. Içimi çok dinliyorum. Insanlardan uzak duruyorum. .....Sa
Sanırım bu ben

Ufacık bir şeye değil ama hayatımı etkileyen bir meseleye takılı kaldım ben de aylardır ve düşünmeden geçen tek günüm yok.
;Kelin ilacı olsa başına sürermiş :)

Kendini sevince inan takılmıyorsun hiçbir şeye. Bunun için kendimi üzemem canım kendim tavrında olan biri kimseyi takmaz. Mesela benim birini takasım geliyor sonra diyorum ki aklımda olmayı hak ediyor mu canım aklım benim😂

Back
X