çiğdem merhaba yazdıklarını okudum ve çok şaşırdım ve maalesef ki Türkiye de bunlar olmaya devam ediyor. insanın sağlığıyla oynamak bu kadar kolay oluyor. aslında bunları dava etmek gerek ki bir daha başkasının vebalini almasınlar. Allah korusun daha çok sıkıntı da verebilirdi sana çok şükür bir şey olmamış. inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun. Allahım dualarını kabul eder en kısa zamanda.
tatlıcık nasılsın moraller nasıll...hiç sıkma canını bak emin ol her şey güzel olacak. bence bu sefer normal çatlamasnı beklemeden iğne ol. çünkü diyorsun ya 4 ymurtam çatlamış diye, benim de her gittiğim de doktora 4-5 yumurtan var. bişeyin yok senin derdi. çatlıyorlardı da, ama olmadı nedense. aşılama vesileymiş demekki dedim. çok şükür oldu inşallah seninki de en kısa zamanda olacak inanıyorum ben. kimseye de kafanı takma. konuşanlara ver cevabını dalganı geç. ben diyordum kocamı paylaşamam, gece uykumdan olamam, daha gezecek yerimiz var diye. bırak elaleme ne onlar değil sen onların sinirini boz. rahat olmaya gayret et. inşallah olucak.