Aşılama Gelişmiş 4 yumurtası olup hamile kalan veya kalamayanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin canım hepimiz gülelim bütün kadınar kulubünde umutla bekleyen umut yolcuları güler yarış içindeyiz neyseki gonol f 450 mi verecek eşim gitmiş söylenmiş tabi başları belaya girecek hemen tamam abi biz verelim demişler ama benim üzüntüm yanıma kaldı bu ay umutlarım vardı hayırlısı sen de üzülme canım olsun hiç olmazsa tüp denersin bence aşılamanın maliyeti tüpe yakın

amin canım hepimiz gülelim bütün kadınar kulubünde umutla bekleyen umut yolcuları güler yarış içindeyiz neyseki gonol f 450 mi verecek eşim gitmiş söylenmiş tabi başları belaya girecek hemen tamam abi biz verelim demişler ama benim üzüntüm yanıma kaldı bu ay umutlarım vardı hayırlısı sen de üzülme canım olsun hiç olmazsa tüp denersin bence aşılamanın maliyeti tüpe yakın

sonunda tüp bebekle çocuğum olcak sanırım......boshayallersmile
ilk dedafa bu gidişimde doktorum seni artık tüpe yönlendiriyim dedi......mafoldumben

son bikere daha deneyelim dedi.... bayramdan sonra 1 kez daha denicez ve sonra tüp düşünücez..............
inşallah meleğim kendiliğinden gelir bu ay.............:Saruboceq:

Allahım senin tedavini hayırlı kılsın evladına inşallah bu sefer kavuştursun.........:Saruboceq:

bence direk geç derim benim burda tanıdığım arkadaşlarımdan biri tüp bebekle doğum yaptı 28 ağustosta ikimiz aynı gün başladık tüp bebeğe benim meleğim beni 3.ay terk etti gitti arkadaşımınki devam etti çok şüür kavuştu melağine bizede tattırsın RABBİM

bilmiyorum insan üzüntüsünü kelimelere dökemiyor kendine bile itiraf edemiyorsun ama vardır bundada bi hayır diyelim 8 sene oldu dile kolay çok mu yoruldum evet sanki yaşlandım bu yolda gitmekten ama her defasında bi daha kalktım ayağa her şey bebek değil ama o olmadanda olmaz 4 defa düşük yaptım 3 defa rahim ameliyatı oldum 4 defa rahim filmi çekildim ofis sistemi yumurtalarım yıkandı bilmiyorum tatlıcık tam çilem bitti diyorum hayırlı ramazan ayı hepimize bi güzellik bıraksın kafanı şişirmedim umarım

bence direk geç derim benim burda tanıdığım arkadaşlarımdan biri tüp bebekle doğum yaptı 28 ağustosta ikimiz aynı gün başladık tüp bebeğe benim meleğim beni 3.ay terk etti gitti arkadaşımınki devam etti çok şüür kavuştu melağine bizede tattırsın RABBİM

bırak direk geçmeyi tüp bebek fikrine bile alışamadım canım........

bitürlü kabullenemiyorum ki:(((( hep meleğim tedavisiz gelicek gibi geliyo.....

bütün görüştüğüm doktorlar sizin çocuğunuz olur takmayın diyo......

çevremde ki kimse tedavi süreçlerimi bilmiyo..... kimseyle paylaşmıyorum.....

en yakın arkadaşlarımla bile..........

bide bu şehirde tüpbebek merkezi yok yani istanbul veya ankaraya gitmemiz gerekicek
eşim 2 şehirdeki 10 akbankın bireysel emeklilik müdürü ve aşırı yoğun bi temposu var..

yani okadar uzun izin kullanamaz e git gellerde bizi hem maddi hem manevi baya yorar.......

bilemiyorum son kez denicem sonrada doktorum bahar ayında tüp düşün dedi beklicemmm:((((((

bilmiyorum insan üzüntüsünü kelimelere dökemiyor kendine bile itiraf edemiyorsun ama vardır bundada bi hayır diyelim 8 sene oldu dile kolay çok mu yoruldum evet sanki yaşlandım bu yolda gitmekten ama her defasında bi daha kalktım ayağa her şey bebek değil ama o olmadanda olmaz 4 defa düşük yaptım 3 defa rahim ameliyatı oldum 4 defa rahim filmi çekildim ofis sistemi yumurtalarım yıkandı bilmiyorum tatlıcık tam çilem bitti diyorum hayırlı ramazan ayı hepimize bi güzellik bıraksın kafanı şişirmedim umarım

yok canım nedemek :) bizi bizden iyi kimse anlamaz...........

çok üzüldüm giden meleklerine inşallah bu seferki bebeşin seni bırakmıcak sımsıkı tutunucak......

çok çok yorucu sınavlardan geçmişsin, Rabbim inşallah artık yüzünüzü güldürsün......
evet bebek herşey değil ama çok güzel bişey:))))
inşallah bizimde olur kucağımıza aldığımız gün bugünleri bidaha hiç hatırlamıcak şekilde unuturuz........:Saruboceq:

amin canım anladımm tüp bebek birazdaha dursun en güzelini tabi siz bilirsiniz ama abartılacak bi tedavi değil artı aşılamadan daha kolay hele kısa protukol 5 gün falan iğne sonra toplama sonra konulmasıbende şu an iş tempomdan dolayıtüpe yönelmedim iş arkadaşım işten çıktı ben tek başıma çalışıyorum ama olmazsa en kısa sürede tüp bebeğe yönleneceğim sende bi sorun yoksa bence en güzeli kafanı takma gez dolaş ben gezmeyi eğlenmeyi giyinmeyi çok severim bence bebişin kendiliğinden gelecek

tatlıcık çok kasıklarım ağrıyo sence ne olabilir

belki yumurtan kendiliğinden büyümeye devam ediyodur:))
üşütmüşte olabilirsin.....
yada ardarda içtiğn ilaçların yan etkisidir....

bendede adetim yeni bitmesine rağmen sanki tekrar olucakmışım gibi hafif afif sancıyo....

amin canım anladımm tüp bebek birazdaha dursun en güzelini tabi siz bilirsiniz ama abartılacak bi tedavi değil artı aşılamadan daha kolay hele kısa protukol 5 gün falan iğne sonra toplama sonra konulmasıbende şu an iş tempomdan dolayıtüpe yönelmedim iş arkadaşım işten çıktı ben tek başıma çalışıyorum ama olmazsa en kısa sürede tüp bebeğe yönleneceğim sende bi sorun yoksa bence en güzeli kafanı takma gez dolaş ben gezmeyi eğlenmeyi giyinmeyi çok severim bence bebişin kendiliğinden gelecek

yaa tüp bukadar kısadamı olabiliyo bilmiyodum ben en az 17 gün diye dumuştum bi dr dan......kaydirigubbakcemile2

Allahtan eşimde bende gezmeyi çok seviyoruz , bende az buçuk kokoşum aman ne giysem aman ne alsambayanssulusmile
gerçekten bu tip şeyler kafa dağıtıyo tam diyorum artık takmıcam tak diye densizin biri bebekle ilgili bişiler soruyo haydaaa:oklava: diyorum Rabbim nolur bu tipleri konuşturma ver hayırlısıyla yavrumu beni kurtar.....:Saruboceq:

amin güzelim benim anlattığım kısa protukol benim uzun olmuştu çok sıkıcı yok korunma hapı yok lucrin baya sinir bozucuydu ama bana çok eğlenceli geçmişti taki şişinceye kadar yani baş belası ohss ama olsun bebeğimle tanışma fırsatı buldum ilk defa kalp atışını duyduk eşimle 11 haftalıkken gittiğimizde hareketleri bile başlamıştı ama ne olduysa oldu hayırlısı ne diyelim bir daha tadarız inşallah kasık ağrısı oluyo ara ara korkuyorum kirs olmasın zaten olduysada yapacak bir şey yok salı öğlene devam ederse gideceğim doktora

çiğdem merhaba yazdıklarını okudum ve çok şaşırdım ve maalesef ki Türkiye de bunlar olmaya devam ediyor. insanın sağlığıyla oynamak bu kadar kolay oluyor. aslında bunları dava etmek gerek ki bir daha başkasının vebalini almasınlar. Allah korusun daha çok sıkıntı da verebilirdi sana çok şükür bir şey olmamış. inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun. Allahım dualarını kabul eder en kısa zamanda.
tatlıcık nasılsın moraller nasıll...hiç sıkma canını bak emin ol her şey güzel olacak. bence bu sefer normal çatlamasnı beklemeden iğne ol. çünkü diyorsun ya 4 ymurtam çatlamış diye, benim de her gittiğim de doktora 4-5 yumurtan var. bişeyin yok senin derdi. çatlıyorlardı da, ama olmadı nedense. aşılama vesileymiş demekki dedim. çok şükür oldu inşallah seninki de en kısa zamanda olacak inanıyorum ben. kimseye de kafanı takma. konuşanlara ver cevabını dalganı geç. ben diyordum kocamı paylaşamam, gece uykumdan olamam, daha gezecek yerimiz var diye. bırak elaleme ne onlar değil sen onların sinirini boz. rahat olmaya gayret et. inşallah olucak.

inşallah daha fazla beklemeden gelir hayırlı evlatlarımız..... dün çok üzülmüştüm ama
sonra mynette bi haber okudum ..
adanada bi kolu olmayan bi bebek doğmuş ve 9 ay boyunca kadın kontrole gittiği halde doktoru görememiş... doğduktan sonra kusura bakmayın görmemişim demiş......

aman Rabbim dedim vericeksen sağlıklı eli ayağı düzgün sağlığı yerinde ver......... şükrettim halime o çok daha zor bi durum.....
rabbimm sagıklı akıllı eli ayagı düzgün versin insaallah

kasık ağrım çoğaldı kızlar aspirin yuttum şimdi RABBİM ne verecekse sağlıklı sıhatli versin mubare günler sice doktorumu arayayım mı

çiğdem merhaba yazdıklarını okudum ve çok şaşırdım ve maalesef ki Türkiye de bunlar olmaya devam ediyor. insanın sağlığıyla oynamak bu kadar kolay oluyor. aslında bunları dava etmek gerek ki bir daha başkasının vebalini almasınlar. Allah korusun daha çok sıkıntı da verebilirdi sana çok şükür bir şey olmamış. inşallah hayırlısıyla bebeğine kavuşursun. Allahım dualarını kabul eder en kısa zamanda.
tatlıcık nasılsın moraller nasıll...hiç sıkma canını bak emin ol her şey güzel olacak. bence bu sefer normal çatlamasnı beklemeden iğne ol. çünkü diyorsun ya 4 ymurtam çatlamış diye, benim de her gittiğim de doktora 4-5 yumurtan var. bişeyin yok senin derdi. çatlıyorlardı da, ama olmadı nedense. aşılama vesileymiş demekki dedim. çok şükür oldu inşallah seninki de en kısa zamanda olacak inanıyorum ben. kimseye de kafanı takma. konuşanlara ver cevabını dalganı geç. ben diyordum kocamı paylaşamam, gece uykumdan olamam, daha gezecek yerimiz var diye. bırak elaleme ne onlar değil sen onların sinirini boz. rahat olmaya gayret et. inşallah olucak.

amanın kimler gelmiş topiğimizin ilk annesi:))):CüvCüv:
çok sağol canım iyi dileklerimn için ... inşallah :emir_bebek:kabul olur dualarımız....

minik melekler nasıl yoruyolarmı seni...:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X