Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlıcık canım inşallah hepimiz verelim RABBİM yardımcımız olsun ağrım falan yok daha ama tuvaletimide yapmıyorum birde illa 36 saat beklemek mi gerekiyor daha çatlama yok herhalde
tatlıcık canım inşallah hepimiz verelim RABBİM yardımcımız olsun ağrım falan yok daha ama tuvaletimide yapmıyorum birde illa 36 saat beklemek mi gerekiyor daha çatlama yok herhalde
evet aşılama ama doğal yolla oluyor bakalım hayırlısı allah sanada yardımcı olsun eline almak nasip etsin
biraz ağrım tuvalete otururken karnım su topladı ama çok değil lavoba ihtiyacım çok az günde 3 defa zorla bakalım bekliycez artık o 5 günü değerlendirdik ALLAH ın takdiri yumurtaya can veren bizleride güldürsün
sen nasılsın kendi derdimden sempatiksalakcinni
arkadaslar normalde asilama yapilirken yumurtanin buyuklugu ne kadar oluyor benimki 14.mm gecmiyor(
canım 18mm ve 23 mm arası yapılıyor genelde .....
senin adetin kaçıncı günü 14mm oluyo??
önce bi 15 gün soğan kürü uygula sonra tedaviye başla bak gör yumurtaların ne kadar çok büyüyo:)
canim benim adeti 11 gunu test yaptilar 14. mm dediler incir kurunu cok ictimsogani icemiyorum peki sence diyabetin bunda rolu varmi gebeligi engellermi cunku gecen ay asilama yapildi 14 gunu adet oldum
(((((((((((
cok sagol canim benim cok tesekkurler bende pko yok cok sukur tamam bende bugun baslayim sogana ne yapalim zorlada olsa icecem:)
nasılsınız kızlar bende şişlik devam ediyor sıkışık bi durum çıkarsam idrar yapıyorum hiç çıkmazsam bütün gün hiç gelmiyor bakalım ne olacak cuma günü yapacağım tahlil sabırsızlıkla bekliyorum bir ümidim gidiyor bir geliyor nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı inşallah negatif görmeyiz