Aşılama Gelişmiş 4 yumurtası olup hamile kalan veya kalamayanlar!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlıcık dün yapıldı iğnem akşam 20.30 da bakalım hayırlısı e2 2512 çıktı yüksek yani hap verdi olmasın diye ohss bakalım artık hayırlısı

ayy canım benim inşallah çektiğin bu sıkıntılardan , stresten gelip kurtarıcak seni bebeğin:)

içimden bi ses yakında hamielyim müjdesi vericeğini söylüyo:)

:) inşallah herşey yolunda gider....

tatlıcık canım inşallah hepimiz verelim RABBİM yardımcımız olsun ağrım falan yok daha ama tuvaletimide yapmıyorum birde illa 36 saat beklemek mi gerekiyor daha çatlama yok herhalde

canım aşılama yapılıcak dimi?

aşlamalarda 36 saat bekliyolar...

ama siz denicekseniz doğal yolla ozaman hergünü değerlendirin derim:)

tatlıcık canım inşallah hepimiz verelim RABBİM yardımcımız olsun ağrım falan yok daha ama tuvaletimide yapmıyorum birde illa 36 saat beklemek mi gerekiyor daha çatlama yok herhalde

çatlama belirtisi uzayan yumurta akı kıvamında ki akıntı... dikkat et bakalım bu süre içinde olucakmı?

evet canım 36 saat tam ideal vakti.bende 36 saat sonra yaptırmıştım aşılama mı.başarılı oldu.4 aylık hamileyim.dilerim seninde güzel haberlerini alırız.

evet aşılama ama doğal yolla oluyor bakalım hayırlısı allah sanada yardımcı olsun eline almak nasip etsin

biraz ağrım tuvalete otururken karnım su topladı ama çok değil lavoba ihtiyacım çok az günde 3 defa zorla bakalım bekliycez artık o 5 günü değerlendirdik ALLAH ın takdiri yumurtaya can veren bizleride güldürsün

biraz ağrım tuvalete otururken karnım su topladı ama çok değil lavoba ihtiyacım çok az günde 3 defa zorla bakalım bekliycez artık o 5 günü değerlendirdik ALLAH ın takdiri yumurtaya can veren bizleride güldürsün

sen nasılsın kendi derdimden sempatiksalakcinni

hadi bakalım annesi inşallah yerleşmiş sıkı sıkı tutunmuştur bebeğin:)

ben hala hastalanmadım 11 gün oldu....

bi olmam gereken günde bide 6 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım hep tek çizgi çıktı...

şimdi bekliyorum bakalım nezaman görcem kırmızı kartı:)

hiç bi hamilelik belirtiside yokki hevesleniyim:(

arkadaslar normalde asilama yapilirken yumurtanin buyuklugu ne kadar oluyor benimki 14.mm gecmiyor:((

arkadaslar normalde asilama yapilirken yumurtanin buyuklugu ne kadar oluyor benimki 14.mm gecmiyor:((

canım 18mm ve 23 mm arası yapılıyor genelde .....

senin adetin kaçıncı günü 14mm oluyo??

önce bi 15 gün soğan kürü uygula sonra tedaviye başla bak gör yumurtaların ne kadar çok büyüyo:)

canım 18mm ve 23 mm arası yapılıyor genelde .....

senin adetin kaçıncı günü 14mm oluyo??

önce bi 15 gün soğan kürü uygula sonra tedaviye başla bak gör yumurtaların ne kadar çok büyüyo:)

canim benim adeti 11 gunu test yaptilar 14. mm dediler incir kurunu cok ictim:( sogani icemiyorum peki sence diyabetin bunda rolu varmi gebeligi engellermi cunku gecen ay asilama yapildi 14 gunu adet oldum:((((((((((((

canim benim adeti 11 gunu test yaptilar 14. mm dediler incir kurunu cok ictim:( sogani icemiyorum peki sence diyabetin bunda rolu varmi gebeligi engellermi cunku gecen ay asilama yapildi 14 gunu adet oldum:((((((((((((

adetin 11. günü 14mm kötü birakam diilki:) iğneye veya ilaca devam edince mutlaka büyür adetin 16. günü bile aşılama yaptıran bissürü insan var:)

evet şeker hastalığı ve pko varsa iş biraz zorlaşabiliyo pkoda varmı sende....?

soğan suyunu nap net iç çok fayda sağladı bene tecrübeyle sabit:)

cok sagol canim benim cok tesekkurler bende pko yok cok sukur tamam bende bugun baslayim sogana ne yapalim zorlada olsa icecem:)

nasılsınız kızlar bende şişlik devam ediyor sıkışık bi durum çıkarsam idrar yapıyorum hiç çıkmazsam bütün gün hiç gelmiyor bakalım ne olacak cuma günü yapacağım tahlil sabırsızlıkla bekliyorum bir ümidim gidiyor bir geliyor nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı inşallah negatif görmeyiz

cok sagol canim benim cok tesekkurler bende pko yok cok sukur tamam bende bugun baslayim sogana ne yapalim zorlada olsa icecem:)

bak benim tedavilerle hep bitane yumurtam oluyodu 10 günde 19mm...
soğan kürü yaptıktan sonraki tedavimde 10 günde 23mm civarında tam 4 tane yumurtam oldu:)hihoyyyt
inşallah sendede işe yarar.....

nasılsınız kızlar bende şişlik devam ediyor sıkışık bi durum çıkarsam idrar yapıyorum hiç çıkmazsam bütün gün hiç gelmiyor bakalım ne olacak cuma günü yapacağım tahlil sabırsızlıkla bekliyorum bir ümidim gidiyor bir geliyor nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı inşallah negatif görmeyiz

ciğdemcim olumsuz düşünmek yokkkk:))). inşallahhhhhh bi bikaç gün sonra yazıcaksın buraya hamiiiileyimmmm diye:)

kaç gün kaldı adet tarihine?

Son düzenleme:
Back
X