• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geliyolar soldan soldan

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Bayramda ev arkadaşlarım memleketlerine gittiler. Diğer bütün arkadaşlarım da memleketlerine gittiler. Burda olan arkadaşlarım da bayram ziyaretine gittiler. Dün evde mal mal allahım nasıl yalnızım diye zırlarken sevgilim aradı sonra sağ olsun gelip beni aldı. Ama o da akşam kardeşiyle annesinin olduğu şehre gidicek. Ben yine o iğrenç eşyaları toplama öğrenci evime dönüp tüm bayramı yapayalnız geçiricem. Durup durup sinirleniyorum. Neye kime sinirlendiğimi de bilmiyorum. Sevgilim gitmeyeyim burada kalayım diyo ama onun sürekli olarak bana göz kulak olmak zorunda kalmasından artık utanıyorum eminim o da sıkılmıştır bu durumdan. İçim daraldı aileme olan nefretim kabardı. Yine kafamda öldür kendini kurtul düşünceleri dolanmaya başladı. Psikoloğum bile bayram tatilinde. Şu bayramı kendimi öldürmeden atlatırım belki ama ailemin beni getirdiği şu noktayı atlatır mıyım ömrüm boyunca, hiç sanmıyorum.

Yalnizlik gibisi yok inan insan icine girince zaten psikolojin bozuluyor ne guzel kimse yok etrafinda kendinle sosyalles gez toz tak kulakligini muzik dinle sevdigin birseyi ismarla kendine,hic bir dert kalici degil bu bil ogunu bekle biraz sabirli ol...canin sagsa kimseye de muhtac degilsen bir sekilde kendine yetebiliyorsan bugun senden mutlusu olmasin....

Benim de yalnız geçiyor sayılır, annemle babam tatile çıktılar misal. Kardeşimle ikimiz kalıyoruz ailemizden ayrı. Ailemde mesela hiç "Ya kızlarımızı hiç görmedik, bir yanlarına uğrayalım tatilimizi erteleyelim" gibi bir şey hiç olmadı. Öyle kabullendim ben de onları, yıllardır öyle mükemmel bir çekirdek aile bağımız yok. Babam için annem daha öncelikli oldu hep, bize para gönderince, ha bir de ara sıra arayıp "Sorun yok değil mi?" deyince babalık vazifesi bitiyor ona göre. En azından sevgilin var yanında, o da bir destektir bir yerde. Değişmeyecek şeyleri kabullenmekle işe başlamalısın, "Ailemin desteği yok ama sevgilim destekçi, sevdiğim bir insan yanımda " diyebilirsin mesela. Kendini öldürünce daha iyi olmayacak her şey.

Mutlu olmak için arkadaşlarına sevgiline ihtiyacın yokki. Kendi kendinle vakit geçirerek de mutlu olabilirsin. Çık gez dolaş yemek ye alışveriş yap. Çıkamıyosan evde film.izle kendine yemek hazırla felan. İnsan ilk önce kendini sevip yalnızda mutlu olmayı bilmeli. Bunu unutma.
Zaten derdim tek başıma vakit geçirememek değil ki. Gidecek yerim çalacak kapım olmaması

Kuzum ben seni anliyorum , benimde yanliz gecirdigim bayramlar oldu , duvara bakip agladigimi bilirim
Hepsi gececek , bi kac sene sık disini
Senin de sinavin kucucuk yasinda bunlari yasamak , hepsi gececek guzellik
Çok teşekkür ederim siz çok iyi birisiniz. Umarım geçer

Valla bende tavana bakıyorum sabahtan beri.

Televizyon da yok ki acayim da evde ses olsun.

Bilgisayardan aski memnu açtım bende.
Zaten 1 aydır uzuntulerden üzüntü beğendim.

Birazdan kfc' den siparis verip kendimi mutlu etmeyi düşünüyordum.
iyi bayramlar herkese

Valla bende tavana bakıyorum sabahtan beri.

Televizyon da yok ki acayim da evde ses olsun.

Bilgisayardan aski memnu açtım bende.
Zaten 1 aydır uzuntulerden üzüntü beğendim.

Birazdan kfc' den siparis verip kendimi mutlu etmeyi düşünüyordum.
iyi bayramlar herkese
Ben de bi adana söyleyeyim bari eve diyeceğim de kapalıdır şimdi kebapçılar....

Ben de bi adana söyleyeyim bari eve diyeceğim de kapalıdır şimdi kebapçılar....

Evet cadde dükkanları kapalı olur. Ilk gun cogu yer kapali. Hatta avmlerde kapali. Bende yemeksepetinden isteyecektim oradan avmdeki çıkıyor.
Bende kendi uygulamasından isteyeceğim.

No human no cry

Tek takılmak bazen düşündüğünden daha güzel olabilir.
Otur mis gibi al abur cuburunu aç bir dizi(Dark diye bir dizi var efsane güzel zamanda yolculuğu anlatıyor) izle. Inan çoğu psikologtan daha iyi gelir bazen insan kendine.

Zaten derdim tek başıma vakit geçirememek değil ki. Gidecek yerim çalacak kapım olmaması

Sana bir şey diyeyim bak,
Benim epey kalabalık bir ailem var. Anne baba kv kp dışında hiçbiri ile görüşmüyor hatta hepsinden nefret ediyorum.
Inan yoklukları varliklarindan daha iyi. Konularını biliyorum ablacım,eger calacak bir kapin olsaydı da o kapılar ancak sinirini bozmaya yarayacakti.
Boşver olmasın,kendinle bas basa kal.

Sana bir şey diyeyim bak,
Benim epey kalabalık bir ailem var. Anne baba kv kp dışında hiçbiri ile görüşmüyor hatta hepsinden nefret ediyorum.
Inan yoklukları varliklarindan daha iyi. Konularını biliyorum ablacım,eger calacak bir kapin olsaydı da o kapılar ancak sinirini bozmaya yarayacakti.
Boşver olmasın,kendinle bas basa kal.
akraba denen o akrep topluluğundan bende de var haklısınız görüşmeyince sinir de olmuyoruz ince hesaplarını laf sokmalarını menfaat çatışmalarına da maruz kalmıyoruz

Back
X