O kadar moralim bozukki anlatamam kızlar. Eşim iş sebebiyle 2 haftalığına İstanbul’a gitti. Ben de hem anneme hem de bebeğime bakıyorum. Hazır annem iyileşmişken, kız kardeşim annemle ve bebeğimle ilgilenecekken 2 günlüğüne yanına gidecektim ve kafa dağıtacaktık, birlikte de evimize dönecektik. Az önce birşey söyleyip beni sinirlendirdi ufak bi mesele.. ben de telefonu yüzüne kapattım. Sorun ne diye mesaj attı ben de sorun senin EGO’n ama umursamıyorum, içim ferah şuan dedim. Bana gelme, değmez dedi. Normalde böyle konularda ne kadar gururlu olduğumu bilir. İnanılmaz takıntı hatta kibir derecesinde önemserim böyle konuları. İstenmediğimi düşündüğüm yerde bi an bile duramam. Şimdi Emin’im özür dileyecek ama asla yanına gitmeyeceğim. Son zamanlarda bir sürü sıkıntım ve sorumluluğun vardı. Bu 2 günlük tatil bana çok iyi gelecekti, kafamı boşaltacaktım. Kendimi çok kötü hissediyorum. Şimdi konuşmayı bitirdim ama eğer özür dilerse ne yapayım? Çok zoruma gitti yaptığı ve ben bir aydır kendimi buna hazırlıyordum. Nefes almak İçin bi fırsattı benim için. Kalbim çok kırık. Şimdiden cevaplar İçin teşekkürler.