• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelme dedi

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
O kadar moralim bozukki anlatamam kızlar. Eşim iş sebebiyle 2 haftalığına İstanbul’a gitti. Ben de hem anneme hem de bebeğime bakıyorum. Hazır annem iyileşmişken, kız kardeşim annemle ve bebeğimle ilgilenecekken 2 günlüğüne yanına gidecektim ve kafa dağıtacaktık, birlikte de evimize dönecektik. Az önce birşey söyleyip beni sinirlendirdi ufak bi mesele.. ben de telefonu yüzüne kapattım. Sorun ne diye mesaj attı ben de sorun senin EGO’n ama umursamıyorum, içim ferah şuan dedim. Bana gelme, değmez dedi. Normalde böyle konularda ne kadar gururlu olduğumu bilir. İnanılmaz takıntı hatta kibir derecesinde önemserim böyle konuları. İstenmediğimi düşündüğüm yerde bi an bile duramam. Şimdi Emin’im özür dileyecek ama asla yanına gitmeyeceğim. Son zamanlarda bir sürü sıkıntım ve sorumluluğun vardı. Bu 2 günlük tatil bana çok iyi gelecekti, kafamı boşaltacaktım. Kendimi çok kötü hissediyorum. Şimdi konuşmayı bitirdim ama eğer özür dilerse ne yapayım? Çok zoruma gitti yaptığı ve ben bir aydır kendimi buna hazırlıyordum. Nefes almak İçin bi fırsattı benim için. Kalbim çok kırık. Şimdiden cevaplar İçin teşekkürler.

Sinirle söylemiştir zaten gelmenizi istiyorsa ozur diler bende uzatmamanizi tavsiye ederim madem size iyi gelecek bir ta tilse

Bebeğiniz ne kadarlık ben o kısımda kaldım

Bebeğim 7 aylık ama annem beyin kanaması geçirmişti temmuzda. Bebeğim minicikti ikisinin birden sorumluluğunu aldım. Kız kardeşim yalnız hissetmesin diye (bekar) her seyden uzak tuttum. Uslu bi bebeğim var, annem de iyi durumdayken uçakla gidip gelecektik. Kötü bi anne değilim, aksine bu kafayla kimseye iyi gelemem. Biraz nefes almak benim de hakkım.

Siz adamin yuzune telwfon kapamissiniz.
Bu da cok gurur kirici birsey.
Siz de hatasiz deglsiniz yani.

Ararsa uzatmayim barisin bence

Aramızda sorunlar olabilir, gerilebiliriz. Tartışırız tabi ki ama böyle olunca hemen rest mi çekmek lazım? Ne kadar ihtiyacım olduğunu biliyor. Beni yalnızlaştırmaya çalışmak değil mi bu?

Siz adamin yuzune telwfon kapamissiniz.
Bu da cok gurur kirici birsey.
Siz de hatasiz deglsiniz yani.

Ararsa uzatmayim barisin bence

Her insanın bi huyu vardır değil mi? Benim kötü huyum da bu.. malesef ben çok gurur yaparım böyle seyleri. Gelmeyeceğimi biliyor. Güzelim kaçamağımdan kaldım. Yani düşünki sindirellasın ve balo kıyafetini parçalıyorlar ama araba kapıda, git gidebilirsen....

Ben evlilikte niyetten eminsem gurur yapmamayı öğrendim,beni yanında istediğinden eminsem atıyorum bu iki günü o teklif etmiştir yeri ayarlamıştır neler yapabileceğimize dair daha önce hevesle plan yapmıştır vs vs bi şekilde bana istendiğimi ve sevildiğimi hissettirmişse yemişim gururu basar giderdim,eşimin hep şey der “ unutan kazanır” böylece gurursuz olduğumuzu düşündüğümüzde bu cümleyi söyleyip geyiğe ceviririz mevzuyu. Dediğim gibi yukarda bahsettiğim koşullar varsa unutun kazanın

Siz başlatmışsınız telefonu yüzüne kapatmışsınız o da gelme demiş , karşılıklı yani .
Gidin madem çok istiyorsunuz aranızda düzelir. Ufak şeyleri büyütmeyin .

Aramızda sorunlar olabilir, gerilebiliriz. Tartışırız tabi ki ama böyle olunca hemen rest mi çekmek lazım? Ne kadar ihtiyacım olduğunu biliyor. Beni yalnızlaştırmaya çalışmak değil mi bu?
Sürekli böyle inatlaşıyorsanız ona da fenalık gelmiş olabilir.
Ufacık şeyde karşımdaki böyle davransa,gelse bile kovarım ben.
Surata telefon kapatmak küfür kadar ağır bir davranış.
Eşim onu bir kere yaptı ben ona 10 kere özür dilettim,şimdi delirse bile kapatamaz adam olacak önce konuşmayı bilecek sonra adam gibi kapatacak o telefonu.

Gururun fazlası da iyi değil. Anlık sinirle söylemişse ve gönlünüzü almaya çabalarsa uzatmayın derim. Yaşanmaz yoksa ben neler neler diyorum:KK49:

Eşimin telefonu yüzüme kapattığını tahayyül edemiyorum.
Sizin davranışınız eğer ki gerekçeniz çok önemli değilse kabul edilemez olan. Böyle durumda gelme demek gayet kibar bir cevap gibi geliyor bana.

Yüze telefon kapatmak en bi nefret ettiğim şey. Adam yine ilk etapta ılımlı yaklaşmış 'sorun ne' diye sormuş. Onda da ters tepki vermişsiniz. Şu noktada çok uzatmayın bence bu tartışmayı haklı değilsiniz çünkü.

Buarada annenizin iyileşmesine çok sevindim.

Her insanın bi huyu vardır değil mi? Benim kötü huyum da bu.. malesef ben çok gurur yaparım böyle seyleri. Gelmeyeceğimi biliyor. Güzelim kaçamağımdan kaldım. Yani düşünki sindirellasın ve balo kıyafetini parçalıyorlar ama araba kapıda, git gidebilirsen....

Huyunuzdan memnunsaniz devam edin. Bu huyunuzun zarari kendinize, gurur yapiyorum diye oturursunuz evde o zaman olur biter.
Bazen bende kızınca eşime git yanimdan filan derim ya da gelme derim. Her kelimeye bu kadar takilsak boşanirdik heralde.

Back
X