Gelme dedi

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
Lutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?

Lutfen.bir yol.gosterin.evimde.atolye yapiyorum cocuklara.ramazanda 1 ay ara vericem.gurbetteyim kimsem.yok.lojmandayim.esim.annene git.sen ramazani.seversin.dedi..bende.oyle.planliyordm.kizim.var 3.5 yasinda.birde.onunla iyi gelecekti.bana...annemle.konusurken bana sakin bana.gelme.ramazanda rahatca ibadetimi.yapicam dedi..ibadet anlayisi.bu.mu? Cok.kirildim..el.olsa diyemezsin.bayramda gitmicem.dedim.esime.sen bilirsin dedi.beni.demekki yuk.goruyor. yaniliyormuyum?
O ne bicim anne yaa hemde gurbette olan kizina oyle mi der anne yaziklar olsun diyorum adiniza cok uzuldum

Çok tuhaf niye böyle bir cümle kurar ki bir anne ? Annenizle aranız nasıldır normalde ? Yanı soğuk mu anneniz hep ? Malesef bazı anneler çok fazla anaç olamayabiliyor

Millet ramazanda beraber vakit geçirmek ister. O aile iftarlari sahurlar o kadar tatlı olur ki... Biz de ailelerden uzaktayız. Karı koca tek başımıza sessiz geçiririz ramazanı. Bir yıl önce kardeşim bizdeydi de değişiklik olmuştu. Anneniz çok yanlış düşünüyor çok.

Çok tuhaf niye böyle bir cümle kurar ki bir anne ? Annenizle aranız nasıldır normalde ? Yanı soğuk mu anneniz hep ? Malesef bazı anneler çok fazla anaç olamayabiliyor
o kadar dindarızki çoğumuz rötarsız cenete gidecek
valahi bunların gideceği cenneti bile istemem

Daha iyi gitmeyin böylece eşinizi yalnız bırakmamış olursunuz boşverin. Annenizin ters bir zamanına denk gelmistir ya da yanlış ifade etmistir. Ilaç falan kullanıyorsa bu tepkiler onların yan etkisi olabilir.

Eşinize anlatmasaydiniz bari.

Kaç günlüğüne gideceksiniz ? Çocuğunuz çok mu yaramaz , ev kalabalık mi , yeri mi yok , gittiğinizde hizmet mi bekliyorsunuz ?
30 gunlugune.gidicem..yaramaz.olsa.ne.olmasa.ne.olur.ben onun.kiziyim.kizi....3 gun.olsa.ne.olur 30 gun.olsa.ne olur? Ben onum.yavrusuyum.ya

Back
X