Gelmeyen bebeğimize mektuplar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğmamış bebeğe bir mektup..

Bugün,bugün çok şey anlatır gibisin.
sıcaklığını hissediyorum.konuşmadan ellerimiz herşeyi konuşuyor gibi.
bugün bir başka yaşattığın,daha çok sahiplenir,daha çok sahiplendirir gibisin.
Bugün,seni daha çok özlediğimi farkettirdin.
Sensiz olamayacağımı.Kokunu duyar gibiyim şimdiden.
Tepkisiz kaldığın zaman,soluğum kesiliyor gibi.ciğerim kopmuş gibi oluyorum.
oysa hissediyorsun yaşadığım duyguları
"anne ben burdayım" dediğin anda tıpkı bugünkü gibi her kötü şey siliniyor aklımdan
sadece sen oluyorsun dönen zamanda,sadece seni hissediyorum o an.
bugün,bugün bir başka dokunuyorsun sanki.
o küçücük ellerin, ayakların...
özlüyorsun biliyorum,özlüyorum sende biliyorsun.
hemde çok.
seni çok seviyorum bebeğim....
ne olur gel artık ......

merhaba kızlar bende2 senelik evliyim ama malesef olmadı ama umudumu kaybetmedim inşallah bi gün hepimiz o duyguyu tadarız kimse bizi anlamıyor ya da anlamış gibi yapıyor ya da acıyan gözlerle bakıyorlar çok sıkıldım ben nolur bi cvp verinde biraz rahatlayayım
opuyorumnanaktanmerhaba opuyorumnanaktan slm cnm hıc uzulme bak ben 6 yıllık evlıyım ve halaaa umudumu kaybeymedım kımse bıze acıyamaz bunu sakın unutma acınacak neyımız varkı sadece gunu ve saatı var kımseyı kafana takma bunları takarsan hıc olmaz kendını rahat bırak sana bısey dıyenlere daha zamanı var de uzulme sakın dılerım su mubarek gunlerde allah sana anne olmayı nasıp eder

neyse ben casperı buldummu yapacağımı biliyorum kopardı valla hepimizi..
casperım canım inşallah enkısa zamanda gelir meleğin burdan ağlamak yerine gülücüler dağıtırız..
özgülüm saol canom inşallah bizde anne olucaz

ebrarım benı arıyomussun duyduguma gore buyur bebek allahım en kısa zamanda hepımızın yuzune baksında cıfte bayram yapalım opuyorumnanaktan

sana minicik patikler ördüm
anneannemin eğirdiği yünlerden
minicik ayakların üşümesin diye
sana küçücük yelekler ördüm
en yumuşak iplerden
küçük bedenini yıpratmsın diye
ufacık bir beşik aldım
en tüylü koyunun yünlerinden yorganlar yaptım
kuş tüyünden yastıklar
ninniler yazdım sana
güzel gözlerin kapanırken söylemek için
bir bebek diktim bezden
yanında uyusun diye
kitaplar aldım masallarda gez diye
hadi gel masal kahramanım
hadi gel pamuğum
sana ciciler aldım
bahar çelik 28/11/2008

bebeğimi kaybettiğimde yazmıştım

offffffffffffffff ınanmıyorum kopardın benı ya uzlme yuregıne dılıne saglık allah en ksa zamanda mınıgını kucagına verıropuyorumnanaktan

slm bacılarım aglamaktan gozlerım sıstı valla neler yazmıssınız oyle ben kendımden gectım kurban oldugum rabbım en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun bu ne ya kendıme kızıyorum boyle bı topık actıgım ıcın sızlerı uzduysem ne olur benı affedın hakkınızı helal edın lutfen

casperim ben bayıldım
senin açtığın topiçe s
senin sayende içimizi döktük

Bebegim,birtanem...
annecim bu akşam babanla konuştuk biraz senin hakkında.
dedim ki ona,sanki benim karnımıbir melek hiç doldurmayacakmış gibi geliyor.
sanki bu sevinci hiç yaşamayacagım gibi...
biliyor musun bebegim,baban bana çok kızdı bu yüzden.:çok üzgünüm:
senin çok yakında gelecegini,
hatta askere gitmeden gelecek olmanın benim için daha iyi olacagını söyledi.
ben ise hala karışıgım melegim.
kızma bana sakın,gelmeni çok istiyorum biliyorsun.
cennet kokunu içime çekmeyi,
sabahları uyanınca o dişsiz minik damaklarını çıkarıp bana gülmeni.
seni emzirirken iki minik elinle göğsüme yapışmanı...:çok üzgünüm:
ben bunların hepsinin olacagına inanıyorum.
biliyorum geleceksin birgün.ama sanırım daha zamanı varmafoldumben
seni çok ama çok istedigim halde içime sinmeyen birşeyler var kuzum:çok üzgünüm:
senin gelmeni engelleyek hiçbirşey yapmayacagım ne zaman istersen gel bebişim.
benim için senin için ve baban için en hayırlı olan zamanda gel ve bizi hiç bırakma...:a015:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kuzu off nedenirkin süper olmuş rabbim enkısa zamanda yolluycak meleğini ve dediğin gibi iki minik eliyle göğsünü sıkı sıkı tutucak mafoldumbenmafoldumben
canım senin gönlün okadar güzelki herşeyde güzel gönlüne göre olucak inanıyorum..opuyorumnanaktan

BEBEĞİM canım meleğim gel artık annene gel artık baban ve ben bekliyoruz seni

bebeğim gündüzlerimde sen vardın şimdi gecelerimdede var oldun gecem gündüzüm sensin...

bebeğim bir senin içimde olduğunu bilsen kuşlar gibi kanatlanırım kimse gülücüklerime engel olamaz...

deliler gibi sevinirim gel meleğim müjdeli haberini şu mübarek ayda alayım ...

seni kucağıma alıp uzun uzun koklayayım...

gözlerine uzun uzun bakayım..

ellerinle oynayayım...

yanağını burnunu seveyim...

sen eksiksin bir dünyamda........

allahım ne mal ne mülk bana sadece bebeğimi ver.....amin

bebegem ısallah enkısa zamanda sende oguzel duyguyu tadarsın canım

benim bitanecik balböceğim gelmeni istiyoruz artık yokluğun o kadar çok belliki evde babanla birbirimize teselli vermekten bazen yoruluyoruz hissettirmesek bile.Bi an önce gel vazoları kır,mutfağı dağıt,yemekleri dök,banyoda ağla veya hiç çıkmak isteme,anneanneye gidip o düzenli olan evini darmadağın et,babaanneye gidip bahçedeki biberleri kopar ve babaanne sana kızsın,halaya gidip keçileri sev,teyzenin bilgisayarını boz yeterki gel balböceğim inan bana herkes bunları yapmanı istiyor yeterki gelsin diyorlar.Ve bizde diyoruz meleğim yeterki gel hayırlısıyla yeterki sağlıcakla gel dünyamıza.Ve bigün gelicek olursan eğer yoldayken hep dua et benden isteyen herkese benim gibi evlatlar nasip et Rabbim de olurmu balböcüğüm gellllllllllllllllll

ben henüz 1 yıllık evliyim ve bebek istiyorum ancak eşim istemiyor bazen reglm geciktiğinde oyle heycanlanıyorum ki ve olmayacagını bildiğim için test yapmıyorm o heycanı hayal kırıklıgına cevirmek istemıyorm ama sonuç her zaman aynı ama bunu eşim anlamıyor zorlayamıyormda ama meleğimi oyle cok özluyor ve istiyorum ki bunu anlatıcak ne bi kelime nede bi cümle yok bazen o olmayan bebegimin varlıgını hissedr gibi oluyorm sanki o da beni izliyo ve hep yanımda gibi ama yokk işte onu kucagıma alıp koklamak öpmek ufacık ellerini avuclarmda tutmak istesemde yokk...oofff cok sulu göz oldm bende yaa ama senin için herseye deger bebegim.....

merhaba,
ben 1 yıllık evliyim ve 1,5 aylık hamıleyım. 3,5 ay once dusuk yaptım. bebegıme gunluk bıle tutmaya baslamıstım. kısa bır sure bıle olsa yasadıklarınızı hıssettım. sımdı de basından berı yazdıklarınızı yutkunarak ve aglayarak okudum. Allahım hepınıze en kısa zamanda gonlunuzdekı muradı versın. hepınız guzel yureklı ınsanlarsınız. anne olmayı da hakedıyorsunuz. Allahtan umıt kesılmez. daga tasa can veren rabbım ınanıyorum kı sızlerede bır evlat nasıp edecek. hoscakalın

.........................................................

Son düzenleme:
HERŞEYıN HAYIRLISI ve bu gün kandil hepimiz dua edelim biz ve bebişlerimiz için

bnmyl7.gif

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kuzu off nedenirkin süper olmuş rabbim enkısa zamanda yolluycak meleğini ve dediğin gibi iki minik eliyle göğsünü sıkı sıkı tutucak mafoldumbenmafoldumben
canım senin gönlün okadar güzelki herşeyde güzel gönlüne göre olucak inanıyorum..opuyorumnanaktan

inşallah ebrarım..inşallah canım..benden önce o miinik melek sana ugrasın ve seni hiç bırakmasın canım arkadasım benimopuyorumnanaktan

yazamadım çoktandır ama sizlerin yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım çünkü hepimizin duyguları hasreti aynı ne diyebilirim ki diyecek söz bulamıyorum mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Annesinin kuzusuna...
Neden içim buruk...neden üzülmedigimi söylesemde içimde hep bir eziklik var?
herkes seni sordugunda çok yakında gelecek bile diyemiyorummafoldumben
geçen gün biri sordu,teyzoşunun tunişi kucagımdayken bebişin nasıl dediler.
o anda içim kıpır kıpır oldu melegim.daha anne olmadıgımı bilmeyen biriydi işte...
ne zaman gelip elimi tutacaksın?
ne zaman sen uyurken seni seyredicemmmafoldumben
Biliyo musun melegim bitün karasızlıklarım gitti...
en yakın zamanda istiyorum seni aşkım:çok üzgünüm:
saglıkla sıhhatle gel bize bebişim.
babacıgın da seni çok istiyor..o rüya gibi anı yaşamayı.
bir ömür senin koklamayı ve kollamayı çok istiyoruz...
gel bitanem,ikinci hayat arkadasım sırdaşım ol...
minicik ellerinle hayatıma hayat katmafoldumben:a015:

Annesinin kuzusuna...
Neden içim buruk...neden üzülmedigimi söylesemde içimde hep bir eziklik var?
herkes seni sordugunda çok yakında gelecek bile diyemiyorummafoldumben
geçen gün biri sordu,teyzoşunun tunişi kucagımdayken bebişin nasıl dediler.
o anda içim kıpır kıpır oldu melegim.daha anne olmadıgımı bilmeyen biriydi işte...
ne zaman gelip elimi tutacaksın?
ne zaman sen uyurken seni seyredicemmmafoldumben
Biliyo musun melegim bitün karasızlıklarım gitti...
en yakın zamanda istiyorum seni aşkım:çok üzgünüm:
saglıkla sıhhatle gel bize bebişim.
babacıgın da seni çok istiyor..o rüya gibi anı yaşamayı.
bir ömür senin koklamayı ve kollamayı çok istiyoruz...
gel bitanem,ikinci hayat arkadasım sırdaşım ol...
minicik ellerinle hayatıma hayat katmafoldumben:a015:
:gitme::gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım içimi parçaladın inşalah birgünoduyguları hepimiz yaşarız loçkammmmm

kızlar bu başlığı yeni farkettim okur okumaz gözyaşlarımı tutamadım.içindekileri okuyunca da inanın cok duygulandım ağladım.bende birbuçuk yıllık evliyim 1 yıldır beklıyorum.rabbim herkese nasip etsin inşallah bekleyenlere rabbim dayanma gücü versin.yaşamadım ama bence en güzel duygu olsa gerek.
gel bebeğim annene,can yoldaşı olmaya,annenin babanın mutluluğu olmaya gel hadi canımın içi.sabah masum gülüşünle karşılaştır beni,babyı birlikte gönderelm işe,baban senden ayrılmak istemesin,gitmeden öpsün koklasın.cennet kokuna hasretiz bebğim gel bitir hasretini.hadi....... :((

Back
X