Gelmeyen borç para

Borç para verdikten sonra aranın bozulması bu ara yaygın bir sey sanırım cok benzeri yakın zamanda başıma geldi halen etkisi devam ediyor. Cüzi ama oğrenci olduğum dönemde iyi bi paraydi. Ki 1200 lira yuksek bi tutar. Mutlaka almaya çalışın hukuki yollardan. Fikrim yok ama gorunce yazmak istedim.

Bakalım cvp yazan bi avukat arkadaşa mesaj attım bu sıradada araştırdım itiraz ederse benim tekrar bi dava açıp kanıtlamam lazımmış borç olduğunu ama kanıt yok işte

Hiç korkmuyor demek ki kul hakkına giriyorum bu para benden misliyle çıkar diye :sinirli: sakın pes etmeyin gözünü korkutun.

Bnmde 1200 TL m gitti ama bn kendim helal ettim parça parça ödüyordu muhatap olmak istemedim pişmanda değilim Allah a havale et illa çıkar ondan

Mahkemeye versende banka dekontunjn hiç bir hukiki niteliği yok malesef :( borcu vardı ödedi diyebilir ispat edemezsiniz dekont açıklamalarınında hukjki niyeliği yok :( ailesine vs söz dinleyecegi birine söyleyin yada iş yerinde patronu yada müdürü varsa parayı ondan talep edeceginizi söyleyin

Bu miktar için dava açmazsınız diye düşünüyor ya
Tüm masraflar karşı tarafdan tahsil esilecek şekilde avukat masrafı da dahil buna işte bu şekilde bir dava açacağınız bilgisini bir şekilde iletsin aracı kişiler o vakit öder bence

Mesajınızda şuda olsun. Evet dava açmak için buna yakın bi meblayı gözden çıkarmam gerekecek ama avukatla görüştüm elimde dekontum kanıtım var. Beni bu yola soktuğun için dava bittiğinde bana olan borcunu mahkeme masraflarıyla beraber ödemen gerekecek. Tazminatıda cabası...bilgin olsun... Diyin.. Bende 2000lira vermiştim aylarca uğraştım parası olduğu halde vermedi. Bende kocasına söylemiştim. Alamasaydım bende uğraşacaktım

arkadaşıma borç para göndermiştim şimdi aramız bozuldu telefonlarıma çıkmıyor elimde sadece banka dekontu var bi arkadaşımı araya soktum paramı vermicegini söylüyormuş çok büyük bi miktar degil ama bunu hukuki yoldan alabilme şansım varmı sizce ?
Var icra dairesine git orda sor
Banka dekontu varsa alırsın
Limit yoksa 2013 te almıştım ikibinlik alacağımı
Gittim müdüre sordum avukat falan yol arzu halcide dilekçe
Msj atıyorum abuk sabuk cevaplar
Çıktı karar aldım paramı

Back
X